Schoonmaakbedrijf in Doetinchem

Bent u als bedrijf of instelling in de Achterhoek op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat het schoonmaken onder handen kan nemen? Wilt u uw gevel laten reinigen of glazen laten wassen? Zoekt u daarom een betrouwbaar en betaalbaar schoonmaakbedrijf in omgeving Doetinchem? Dan bent u bij Schoonmaakbedrijf Hendriksen aan het juiste adres!

Wij zijn gevestigd in Zutphen en Deventer  maar zijn actief in de hele regio. Zo komen veel van onze klanten uit steden in de buurt, zoals Doetinchem, Lochem, Apeldoorn en Arnhem. De dienstverlening van ons bedrijf is erg omvangrijk.

Naast dagelijks of periodiek schoonmaak onderhoud verzorgen we ook  gevelreiniging, kleintechnisch onderhoud en glazenwassen in Doetinchem, glazenwassen in Deventer en glazenwassen in Zutphen

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening en wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact op. Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar via 0575 544 000 en 0570 572270.

De diensten van ons schoonmaakbedrijf in Doetinchem

Als schoonmaakbedrijf in omgeving Doetinchem kunt u ons inschakelen voor verschillende diensten, waaronder regulier schoonmaak onderhoud, vloeronderhoud, glasbewassing en gevelreiniging.

Regulier schoonmaak onderhoud

Indien u uw kantoor, schoolgebouw, kantine, trappenhuis of ander bedrijfspand wilt laten schoonmaken kunt u Schoonmaakbedrijf Hendriksen daarvoor inschakelen. Wij kunnen de schoonmaakwerkzaamheden zowel dagelijks als periodiek verzorgen. Dit doen wij aan de hand van een op maat gemaakt programma, dat in overleg met u wordt samengesteld.

Ook kunt u ons inschakelen voor eenmalige schoonmaak opdrachten. Daarbij kan gedacht worden aal bouwschoonmaak of calamiteitenreiniging.

Vloeronderhoud

Een vloer die schoon is springt bij bezoekers van uw pand of instelling gelijk in het oog. Daarmee maakt u dan ook een goede indruk. Het is dus erg belangrijk om regelmatig uw vloer schoon te maken.

Wij kunnen diverse specialistische behandelingen uitvoeren, zowel als eenmalige klus of op basis van een onderhoudsplan. Hierbij kunt u denken aan strippen en conserveren, schrobben, sprayen, poetsen, kristalliseren en het weghalen van cementsluiter.

Glasbewassing

Naast meer traditionele schoonmaakwerkzaamheden heeft ons schoonmaakbedrijf in omgeving Doetinchem de dienstverlening ook uitgebreid met glas bewassing. Wij kunnen uw glazen wassen door middel van ouderwets ladderwerk, maar daarvoor ook een hoogwerker gebruiken. Dit stelt ons in staat ramen tot 13 meter hoogte te wassen. U ontvangt altijd een (jaar)overzicht van ons, zodat u goed op de hoogte bent van de tijdstippen waarop we uw ramen komen wassen.

Gevelreiniging

Een schone gevel van uw bedrijfspand of instelling maakt een goede indruk. Wij verzorgen gevelreiniging van allerlei soorten vervuiling. Onder de mogelijkheden vallen onder andere graffitiverwijdering, hogedrukreiniging en (zand) stralen. Na afloop wordt een waterafstotende impregneerlaar aangebracht. Dit houdt uw gevel droog en onaangetast door weersomstandigheden.

Over Schoonmaakbedrijf Hendriksen

Schoonmaakbedrijf Hendriksen is een bedrijf dat in 1934 werd opgericht in Zutphen door de heer B. Hendriksen. We waren een van de eerste professionele schoonmaakbedrijven van Nederland. Al meer dan 80 jaar werken wij hard aan duurzame relaties. Ons bedrijf is onder andere werkzaam voor midden- en kleinbedrijven, zorginstellingen, vastgoedbeheerders, VvE’s, gemeentelijke overheden, hotels, institutionele beleggers en handelsorganisaties.

Met Schoonmaakbedrijf Hendriksen als uw partner voor schoonmaakwerkzaamheden kunt u rekenen op:

  • Schoonmaakwerkzaamheden door een hecht en kundig team
  • Altijd een gepaste oplossing voor iedere doelgroep
  • VCA gecertificeerd bedrijf: wij gaan op veilige en vertrouwde wijze te werk
  • Scherpe prijzen
  • Al binnen 24 uur een offerte
  • Jarenlange ervaring
  • Goede referenties, zo zijn we al jarenlang werkzaam voor sommige van onze opdrachtgevers

Afspraak maken bij ons schoonmaakbedrijf in Doetinchem?

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in omgeving Doetinchem? Schoonmaakbedrijf Hendriksen is u graag van dienst! Al sinds 1934 uw betrouwbare schoonmaakpartner. Voor meer informatie over onze dienstverlening kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wij zijn op werkdagen telefonisch te bereiken via 0575 544 000  of 0570 572270. Ook kunt u het online contactformulier invullen.

Offerte aanvragen