Schoonmaakbedrijf in Doetinchem

Schoonmaakbedrijf in Doetinchem gezocht dat het schoonmaakwerk onder handen kan nemen? Bent u als bedrijf of instelling in de Achterhoek op zoek naar een schoonmaakbedrijf om bijvoorbeeld de gevel laten reinigen of de ramen laten wassen? Zoekt u daarom een betrouwbaar en betaalbaar schoonmaakbedrijf in de omgeving van Doetinchem? Dan bent u bij Schoonmaakbedrijf Hendriksen aan het juiste adres!

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening en wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact op. Op werkdagen zijn wij gewoon telefonisch bereikbaar. U mag ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.Beoordeeld met 4.9/5 sterren uit reviews op Google.

Professioneel en ervaren schoonmaakbedrijf in Doetinchem

Waarom steeds meer mensen voor Schoonmaakbedrijf Hendriksen kiezen

 • Ervaren

  Meer dan 80 jaar ervaring;

 • Breed inzetbaar

  Zeer omvangrijk dienstenpakket;

 • Persoonlijk

  Duurzame relaties hoog in het vaandel;

 • Vakkundig

  VCA gecertificeerd;

 • Betrouwbaar

  Betrouwbaar, flexibel en betaalbaar;

 • Vast team

  Hecht en kundig.

Vraag offerte aan Bel 0575 544 000

Schoonmaakbedrijf in Doetinchem voor bedrijven

De klanten van ons schoonmaakbedrijf zijn veelal bedrijven en organisaties. Deze zijn werkzaam in vele sectoren: MKB, zorginstellingen, Verenigingen van Eigenaren, gemeenten, hotels, institutionele beleggers en handelsorganisaties. Welke schoonmaakwerkzaamheden wij moeten oppakken, maakt voor ons niks uit. Als professioneel schoonmaakbedrijf in Doetinchem verrichten wij zowat alle schoonmaakdiensten.

Wij vinden het fijn als een klant een langdurige samenwerking met ons wilt aangaan. Dit geeft vertrouwen en zal uiteindelijk leiden tot een duurzame, langdurige en goede relatie. We mogen gelukkig al voor veel klanten het schoonmaakonderhoud verrichten. Het zou fijn zijn als u hierbij aan wilt sluiten, zodat wij ook uw pand periodiek kunnen schoonmaken.

Waarom een schoonmaakbedrijf inschakelen?

Veel mensen denken dat ze geld kunnen besparen door zelf hun bedrijfsruimte schoon te maken. Er zijn echter verschillende goede redenen om een ​​professioneel schoonmaakbedrijf in Doetinchem in te huren. Allereerst beschikken wij als schoonmaakbedrijf over de benodigde apparatuur en benodigdheden om de klus snel en efficiënt te klaren. We hebben ook de expertise om te weten welke reinigingsproducten het beste zijn voor elk type oppervlak. Bovendien kan het inhuren van een schoonmaakbedrijf u op de lange termijn juist tijd besparen. En als u in een schoon pand komt, is het plezieriger werken voor uw personeel. Dus als u op zoek bent naar een manier om tijd te besparen en de kwaliteit van uw bedrijfspand te verbeteren, is het inhuren van ons schoonmaakbedrijf een geweldige oplossing.

Schoonmaakbedrijf in Nijmegen
Schoonmaakbedrijf in Doetinchem

Actief in de regio

Wij zijn met ons schoonmaakbedrijf voor omgeving Doetinchem gevestigd in Zutphen en Deventer, maar zijn ook actief in de grote steden eromheen. Zo komen veel van onze klanten uit steden in de buurt, zoals Doetinchem, Nijmegen, Zwolle, Lochem, Apeldoorn en Arnhem. De dienstverlening van ons bedrijf is erg omvangrijk, daarom is er altijd een gepaste oplossing te vinden voor elke situatie.

Naast dagelijks of periodiek schoonmaakonderhoud verzorgen we ook gevelreiniging, klein technisch onderhoud en glasbewassing. Als glazenwasser zijn we actief in de volgende plaatsen: Doetinchem, Deventer en Zutphen. Wilt u ons inhuren als glazenwasser? Neem dan even contact op, of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Werken al jaren samen tot grote tevredenheid. Betrouwbaar en betrokken team. Hoop nog jaren zo door te gaan. Florijn B.V.

Fleur Florijn, review op Google

Top bedrijf leuk personeel. Top service en kwaliteit een 10.

Brayn Ceder, review op Google

Zat met een spoedklus, geweldig dat jullie zo snel konden helpen!!!!

Ilse Tjepkema, review op Google

Onze schoonmaakdiensten

Als schoonmaakbedrijf in Doetinchem kunt u ons inschakelen voor verschillende diensten, waaronder regulier schoonmaakonderhoud, vloeronderhoud, glasbewassing en gevelreiniging.

Reguliere schoonmaak in Doetinchem

Indien u uw kantoor, schoolgebouw, kantine, trappenhuis of ander bedrijfspand wilt laten schoonmaken kunt u Schoonmaakbedrijf Hendriksen daarvoor inschakelen. Wij kunnen de schoonmaakwerkzaamheden zowel dagelijks als periodiek verzorgen. Dit doen wij aan de hand van een op maat gemaakt programma, dat in overleg met u wordt samengesteld.

Ook kunt u ons inschakelen voor eenmalige schoonmaak opdrachten in Doetinchem. Daarbij kan gedacht worden aan bouwschoonmaak of calamiteitenreiniging.

Vloeronderhoud

Een vloer die schoon is, springt bij bezoekers van uw pand of instelling gelijk in het oog. Daarmee maakt u dan ook een goede indruk. Het is dus erg belangrijk om regelmatig uw vloer schoon te maken.

Wij kunnen diverse specialistische behandelingen uitvoeren, zowel als eenmalige klus of op basis van een onderhoudsplan. Hierbij kunt u denken aan strippen en conserveren, schrobben, sprayen, poetsen, kristalliseren en het weghalen van cementsluiter.

Glasbewassing

Naast meer traditionele schoonmaakwerkzaamheden heeft ons schoonmaakbedrijf in Doetinchem de dienstverlening uitgebreid met glasbewassing. Wij kunnen de ramen van uw bedrijfspand wassen door middel van ouderwets ladderwerk, maar daarvoor kunnen we ook een hoogwerker gebruiken. Dit stelt ons in staat om ramen tot 13 meter hoogte te wassen. U ontvangt altijd een (jaar)overzicht van ons, zodat u goed op de hoogte bent van de tijdstippen waarop we uw ramen komen wassen.

Gevelreiniging

Een schone gevel van uw bedrijfspand of instelling maakt een goede indruk. Wij verzorgen gevelreiniging van allerlei soorten vervuiling. Onder de mogelijkheden vallen onder andere graffitiverwijdering, hogedrukreiniging en (zand) stralen. Na afloop wordt een waterafstotende impregneerlaar aangebracht. Dit houdt uw gevel droog en onaangetast door weersomstandigheden.

Over Schoonmaakbedrijf Hendriksen

Schoonmaakbedrijf Hendriksen is een bedrijf dat in 1934 werd opgericht in Zutphen door de heer B. Hendriksen. We waren een van de eerste professionele schoonmaakbedrijven van Nederland. Al meer dan 80 jaar werken wij hard aan duurzame relaties. Ons bedrijf is onder andere werkzaam voor midden- en kleinbedrijven, zorginstellingen, vastgoedbeheerders, VvE’s, gemeentelijke overheden, hotels, institutionele beleggers en handelsorganisaties.

Glazenwasser in Nijmegen inhuren

Maak direct een afspraak bij dit schoonmaakbedrijf in Doetinchem

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Doetinchem? Schoonmaakbedrijf Hendriksen is u graag van dienst! Al sinds 1934 uw betrouwbare schoonmaakpartner. Voor meer informatie over onze dienstverlening kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn op werkdagen telefonisch te bereiken via 0575 – 544 000 of 0570 572270. Ook kunt u het contactformulier op de website invullen.

Vraag offerte aan Bel 0575 544 000

Veelgestelde vragen

Wat voor diensten biedt een schoonmaakbedrijf in Doetinchem aan?

Schoonmaak Hendriksen uit de omgeving Doetinchem biedt een breed scala aan diensten, waaronder reguliere schoonmaak, glasbewassing, gevelreiniging en vloeronderhoud. Neem contact met ons op voor uw specifieke wensen en behoeften.

Wat onderscheidt Schoonmaak Hendriksen als schoonmaakbedrijf in Doetinchem?

Schoonmaak Hendriksen staat bekend om haar onderscheidende kwaliteit, ervaren personeel en klantgerichte aanpak. Wij streven ernaar Doetinchemse klanten een betrouwbare en hoogwaardige schoonmaakdienst te bieden.

Wat zijn de kosten van het inhuren van een schoonmaakbedrijf in Doetinchem?

De kosten variëren op basis van de omvang en aard van de schoonmaak. Vraag nu gratis een offerte aan bij Schoonmaak Hendriksen.

Hoe weet ik dat jullie een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Doetinchem zijn?

Ons schoonmaakbedrijf aan het in Nederland meest geaccepteerde veiligheidszorgsysteem: VCA. Deze certificering betekent dat wij op een veilige en vertrouwde wijze werkzaamheden kunnen verrichten in uw pand en op uw terrein. Dit betekent dat wij u als opdrachtgever garanties bieden voor de risicobeheersing bij de uitvoering van ons schoonmaakwerk.

Offerte aanvragen