Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Glazenwasser Deventer

Op zoek naar een glazenwasser in Deventer die ervoor zorgt dat de ramen altijd keurig schoon zijn? Maak dan kennis met schoonmaakbedrijf Hendriksen. Graag zorgen wij er voor dat de ruiten er te allen tijde representatief uit zien. Dit doen we zowel bij de overheid, als voor de ramen van een bedrijfspand, hotel, zorginstelling of VvE.

Ons deskundige team is samengekomen na een zorgvuldige selectie en bijscholing. Daardoor weten de glazenwassers die werkzaam zijn bij ons schoonmaakbedrijf in Deventer als de beste hoe ze een streeploos resultaat leveren. Neem contact op met een van de glazenwassers of vraag een offerte aan.

Professionele glazenwasser in Deventer

Waarom kiezen voor deze glazenwasser in Deventer? Uw voordelen op een rij:

  • Meer dan 80 jaar ervaring in het vak
  • Glazenwasser met zeer omvangrijk dienstenpakket
  • Betrouwbare, flexibele en betaalbare glazenwasser
  • Duurzame relaties staan bij ons hoog in het vaandel
  • VCA gecertificeerde glazenwassers
  • Glazenwasserij met klein hecht team

Ouderwets ladderwerk of tuckerpoles

Als glazenwasser in Deventer voeren wij onze glasbewassing diensten op een verscheidenheid aan manieren uit. Zo vragen veel projecten uit ons klantenbestand om het welbekende ouderwetse ladderwerk. Daarentegen voeren de glazenwassers hun werk ook graag op hoogte uit.

Hierbij maken we gebruik van onze eigen hoogwerkers of een gehuurde variant. Bovendien maakt een glazenwasser voor het lappen van ramen tot 13 meter van de grond gebruik van tuckerpoles.

Periodiek of eenmalig

Een duurzame relatie met onze opdrachtgevers staat bij ons hoog in het vaandel. Om deze reden voeren we graag periodiek allerlei schoonmaakwerkzaamheden voor u uit, waaronder glasbewassing en gevelreiniging. Voordat we beginnen met het uitvoeren van de werkzaamheden, ontvangt u een (jaar)overzicht. In dit overzicht leest u wanneer we welke werkzaamheden uitvoeren.

Schakelt u onze glazenwasserij liever eenmalig in? Ook eenmalige dienstverlening behoort tot de mogelijkheden van de glazenwassers van ons schoonmaakbedrijf.

VCA en IPAF gecertificeerd

Gedurende de werkzaamheden zetten we ons als glazenwasser uiteraard in voor het mooiste resultaat. Om deze kwaliteit te garanderen, is iedere glazenwasser die werkzaam is bij onze glazenwasserij nabij Deventer in het bezit van een VCA (veiligheid) én een IPAF (hoogwerker) certificaat. Daardoor weet u zeker dat veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan en te allen tijde gegarandeerd en gerespecteerd wordt wordt. Ook op hoogte!

Vraag een offerte aan of neem contact op

Op zoek naar een glazenwasser in de omgeving van Deventer, periodiek of eenmalig? Graag zetten we onze expertise voor u in. Neem contact met ons op om meteende deskundige hulp van de glazenwassers in te schakelen. Of vraag een offerte aan zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wij zijn ook werkzaam als glazenwasser in Zutphen, glazenwasser in Arnhem en glazenwasser in Apeldoorn.

Vragen over wat we als glazenwasser voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter in het contactformulier of klik op een van onderstaande buttons. Vervolgens vertellen we u meer over de mogelijkheden van ons schoonmaakbedrijf. Wij zijn daarnaast ook werkzaam als schoonmaakbedrijf in Apeldoorn en schoonmaakbedrijf in Arnhem.

Contactformulier

Offerte aanvragen