Glazenwasser in Deventer

Op zoek naar een  glazenwasser in Deventer  die ervoor zorgt dat de ramen altijd keurig schoon zijn? Maak dan kennis met schoonmaakbedrijf  Hendriksen . Graag zorgen wij er voor dat de ruiten er te allen tijde representatief uit zien. Dit doen we zowel bij de overheid, als voor de ramen van een bedrijfspand, hotel, zorginstelling of VvE.

Ons deskundig team is samengekomen na een zorgvuldige selectie en bijscholing. Daardoor weten de glazenwassers die werkzaam zijn bij ons  schoonmaakbedrijf in Deventer als de beste hoe ze een streep los resultaat leveren. Neem  contact  op met een van de glazenwassers of vraag een offerte aan.

Vraag offerte aan Bel 0575 544 000

Glazenwasser in Apeldoorn wast een raam bij een woning

Waarom kiezen voor een glazenwasser in Deventer van Schoonmaakbedrijf Hendriksen?

 • Ervaren

  Meer dan 80 jaar ervaring;

 • Ras gebruikt

  Zeer omvangrijk dienstenpakket;

 • Persoonlijk

  Duurzame relaties hoog in het vaandel;

 • Vakkundig

  VCA gecertificeerd;

 • Betrouwbaar

  Betrouwbaar, flexibel en betaalbaar;

 • Vast team

  Hecht en kundig.

Vraag offerte aan Bel 0575 544 000

Ouderwets ladderwerk van tukkerpalen

Als glazenwasser in Deventer voeren wij onze glaswassing-diensten uit op een verscheidenheid aan manieren uit. Zo vragen veel projecten uit ons klantenbestand om het bekende oudere  ladderwerk . Daarentegen voeren de glazenwassers hun werk ook graag uit op hoogte.

Hierbij maken we gebruik van onze  eigen hoogwerkers  van een gehuurde variant. Bovendien maakt het een glazenwasser voor het lappen van ramen tot 13 meter van de grond gebruik van  tuckerpoles .

Periodiek van eenmalig

Een  duurzame relatie  met onze opdrachtgevers staat bij ons hoog in het vaandel. Om deze reden voeren we graag periodiek diverse schoonmaakwerkzaamheden uit, inclusief  glasbewassing  en  gevelreiniging . Voordat we beginnen met het uitvoeren van de werkzaamheden, ontvangt u een (jaar)overzicht. In dit overzicht leest u wanneer we welke werkzaamheden uitvoeren.

Schakelt u onze glazenwasserij liever eenmalig in? Ook de afhandeling van de dienstverlening behoort tot de mogelijkheden van de glazenwassers van ons schoonmaakbedrijf.

VCA en IPAF gecertificeerd

Gedurende een periode van de werkzaamheden zetten we ons als glazenwasser natuurlijk in voor het beste resultaat. Om deze kwaliteit te garanderen, is elke glazenwasser die werkzaam is bij onze glazenwasserij nabij Deventer in het bezit van een VCA (veiligheid) én een IPAF (hoogwerker)  certificaat . Tegelijkertijd weet u zeker dat veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan ​​en te allen tijde gegarandeerd en gegarandeerd wordt. Ook op hoogte!

Veelzijdig schoonmaakbedrijf in de regio

U kunt bij ons schoonmaakbedrijf terecht voor tal van diensten: van dagelijks onderhoud tot gevelreiniging. Wij bieden onze dienstverlening aan tal van organisaties en instellingen aan, onder meer het MKB, samenvoeging van investeerders en handelsorganisaties kunnen bij ons aankloppen.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van een glazenwasser?

De kosten voor het inhuren van een glazenwasser hangt af van de opdracht. Ieder project is immers weer anders. Schoonmaakbedrijf Hendriksen hanteert lage prijzen die voor ieder MKB-bedrijf te betalen zijn. Een glazenwasser inhuren hoeft in elk geval niet duur te zijn. Wilt u de kosten weten voor uw project? Vraag een vrijblijvende offerte aan via de website.

Wat vraagt een glazenwasser per raam?

Wat een glazenwasser vraagt per raam is lastig te zeggen. Wilt u dit weten voor uw opdracht, dan raden we u aan om contact met ons op te nemen en een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Hoe vind ik een goede glazenwasser?

U vindt een goede glazenwasser door verschillende glazenwassers uit uw omgeving te vergelijken op factoren die u belangrijk vindt. Deze facturen kunnen bijvoorbeeld zijn: de prijs, werkervaring, het resultaat, de apparatuur, duurzaamheid, flexibiliteit, betrouwbaarheid en gecertificeerd personeel. Schoonmaakbedrijf Hendriksen is een goede glazenwasser met 80 jaar werkervaring en een kundig team. Bovendien zijn wij betrouwbaar, flexibel en betaalbaar.

Hoe vaak komt een glazenwasser?

Hoe vaak een glazenwasser bij u langskomt, hangt af van uw eigen wensen. U kunt de glazenwasser zo vaak laten langskomen als u zelf wilt. Wij komen graag periodiek bij u langs, we maken duidelijke afspraken met u over de werkzaamheden, dagen en tijden.

Hoe vaak glazenwasser per jaar?

Gemiddeld komt een glazenwasser 2-4 keer per jaar langs bij bedrijven en VvE’s om de ramen te wassen. Uiteraard is dit geheel afhankelijk van uw wensen. Wilt u dat de glazenwasser elke maand langskomt? Dan is dat gewoon mogelijk.

Glazenwasser in Apeldoorn reinigt de ramen aan de buitenkant

Vraag een offerte aan of neem contact op

Op zoek naar een glazenwasser in de omgeving van Deventer, periodiek of eenmalig? Graag onze expertise voor u in. Neem  contact  met ons op om onmiddellijk de deskundige hulp van de glazenwassers in te schakelen. Of vraag een  offerte  aan zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wij zijn ook werkzaam als  glazenwasser in Zutphen , glazenwasser in Arnhem  en  glazenwasser in Apeldoorn . 

Vragen over wat we als glazenwasser voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter in het contactformulier of klik op een van onderstaande buttons. Vervolgens vertellen we u meer over de mogelijkheden van ons schoonmaakbedrijf. Wij zijn daarnaast ook werkzaam als schoonmaakbedrijf in Apeldoorn en schoonmaakbedrijf in Arnhem.

Vraag offerte aan Bel 0575 544 000

Offerte aanvragen