Schoonmaakbedrijf in Apeldoorn

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Apeldoorn voor uw schoonmaakwerk? Dan zit u goed bij Schoonmaakbedrijf Hendriksen. Wij zijn al meer dan 80 jaar specialist in het schoonmaken en hebben een omvangrijk dienstenpakket. Ons team is daarom ook zeer hecht en kundig.

Het is van groot belang voor ons om een sterke en duurzame relatie met u als onze opdrachtgever te onderhouden. Bovendien zorgen we er altijd voor dat u dezelfde schoonmaker van ons team krijgt toegewezen, zodat u altijd een vertrouwd gezicht ziet. Onze werkzaamheden worden te allen tijde op professionele en duurzame wijze uitgevoerd.

Vraag offerte aan Bel 0575 544 000

Glazenwasser in Nijmegen inhuren

Professionele schoonmaak voor bedrijven en organisaties

Wij bieden professionele schoonmaak aan bedrijven en organisaties in de regio Apeldoorn. Ondanks het feit dat ieder bedrijf zo haar eigen specifieke wensen heeft, bieden we voor ieder bedrijf een passende schoonmaak oplossing.

We bieden vakkundige schoonmaak aan aan:

Vraag offerte aan Bel 0575 544 000

Schoonmaakbedrijf met breed takenpakket

Ons schoonmaakbedrijf in Apeldoorn heeft een uitgebreid aanbod aan diensten in de schoonmaakbranche. Ons assortiment omvat meer diensten dan andere schoonmaakbedrijven. Naast glazenwassen bieden wij ook gevelreiniging, schoonmaakonderhoud voor kantoren, trappenhuizen en nog veel meer. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor kantinebeheer en tuin- en klein technisch onderhoud.

Schoonmaakbedrijf in Nijmegen

Dagelijkse en periodieke schoonmaak

Een van onze specialiteiten is het dagelijks of periodiek schoonmaken van kantoren, scholen, trappenhuizen en andere soorten gebouwen. Voor deze taken gaat ons schoonmaakbedrijf in Apeldoorn altijd met u in overleg om te bepalen hoe we zo optimaal en efficiënt mogelijk kunnen schoonmaken. Op basis daarvan stellen we een onderhoudsplan op. Op deze manier heeft u duidelijkheid over waar, welke en wanneer de schoonmaakwerkzaamheden worden verricht.

Naast de dagelijkse en periodieke schoonmaak kunt u ons ook inschakelen voor eenmalige opdrachten in Apeldoorn en omstreken. Dit kan bijvoorbeeld bouwschoonmaak en calamiteitenreiniging zijn. Ook deze werkzaamheden voeren we vakkundig uit.

Glasbewassing

Wij hebben het vak van glasbewassing ons ook eigen gemaakt. Veel klanten in ons bestand hebben glasbewassingklussen die het normale ladderwerk vereisen, maar wij kunnen ook overweg met tuckerpoles. Met het tucker pole-systeem kunnen wij uw ramen op een hoogte tot 13 meter bereiken. Het grote voordeel hiervan is dat dit systeem milieuvriendelijk is en de ramen langer schoon blijven doordat er geen strepen of zeepresten achterblijven.

Gevelreiniging

We gebruiken technieken voor gevelreiniging zoals stralen, hogedrukreiniging en soft-stralen. Afhankelijk van de ondergrond, steensoort en vervuiling kiezen we de beste techniek. Na de reiniging brengen we een waterafstotende laag aan die beschermt tegen atmosferische vervuiling en zure regen. We verwijderen graffiti efficiënt en zorgen ervoor dat gevels binnen 24 uur weer schoon zijn. Naast gevelreiniging reinigen we trespa, houtwerk, kunststof kozijnen en legen we dakgoten. We gebruiken diverse straalmiddelen zoals Olivinezand en Calcium Carbonaat om gevels en monumenten schadevrij te reinigen.

Specialistische reiniging

Wist u dat we ook specialistische reiniging in Apeldoorn uitvoeren? We zorgen voor dieptereiniging in zowel sanitair als keukens, waarbij we ook moeilijk bereikbare plekken aanpakken. Voor huizen met verzameldwang (hoarding) bieden we een zorgvuldige en begripvolle aanpak. We bestrijden spinnen professioneel, houden uw zonnepanelen schoon met Osmose water voor maximaal rendement, en kunnen ook spinnenwebvrije panden garanderen.

VCA gecertificeerd

Ons schoonmaakbedrijf beschikt over een VCA-certificaat, wat staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Dit certificaat verzekert dat we schoonmaak- en reinigingswerkzaamheden op een veilige en betrouwbare manier uitvoeren. Via dit uitgebreide programma toetsen en certificeren we ons bedrijf op een objectieve en structurele manier. Zo garanderen we onze klanten een veilige uitvoering van onze schoonmaakdiensten en risicobeheersing.

Sinds 1934 uw schoonmaakpartner

Schoonmaakbedrijf Hendriksen is in 1934 opgericht. Sindsdien hebben we voortdurend gewerkt aan onze ontwikkeling om u de best mogelijke service te bieden in de omgeving van Apeldoorn. In de afgelopen jaren hebben wij ons dienstenpakket ook uitgebreid, zodat we u op diverse fronten van dienst kunnen zijn. Naast de reguliere schoonmaakwerkzaamheden kunt u nu ook bij ons terecht voor glasbewassing, gevelreiniging en hogedrukreiniging en andere diverse technische of facilitaire klussen.

Werkzaam in Zutphen en omstreken

Wij zijn gevestigd in Zutphen en werken voornamelijk in de driehoek tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Maar ook in de nabije plaatsen Arnhem, Nijmegen, Almelo, Lochem, Zwolle en Doetinchem kunt u ons uiteraard inschakelen. Wij zijn beschikbaar voor eenmalige schoonmaakklussen en periodieke schoonmaak.

Veelgestelde vragen

Wat voor diensten biedt een schoonmaakbedrijf in Apeldoorn gewoonlijk aan?

Schoonmaakbedrijven in Apeldoorn bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder reguliere schoonmaak van kantoren, winkels en huizen, dieptereiniging, tapijtreiniging, glasbewassing, vloeronderhoud en meer. Ze kunnen ook maatwerkoplossingen leveren op basis van de specifieke behoeften van klanten.

Hoe kan ik een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Apeldoorn vinden?

Het vinden van een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Apeldoorn kan via meerdere wegen, zoals online zoekopdrachten, referenties van vrienden of zakelijke partners, en online reviews. Zorg ervoor dat je bedrijven vergelijkt op basis van hun ervaring, certificeringen, klantbeoordelingen en prijsstelling voordat je een keuze maakt.

Zijn schoonmaakbedrijven in Apeldoorn verzekerd tegen eventuele schade of ongevallen tijdens het schoonmaken?

Ja, veel schoonmaakbedrijven in Apeldoorn zijn verzekerd tegen aansprakelijkheid en schade. Dit biedt zowel de klant als het bedrijf bescherming in geval van onvoorziene situaties, zoals schade aan eigendommen of letsel tijdens het schoonmaken. Het is verstandig om dit aspect te bespreken met het gekozen schoonmaakbedrijf.

Wat zijn de voordelen van het inhuren van een schoonmaakbedrijf in Apeldoorn in plaats van zelf schoon te maken?

Het inhuren van een schoonmaakbedrijf in Apeldoorn heeft verschillende voordelen. Het bespaart je tijd en moeite, aangezien professionals efficiënter en grondiger kunnen werken. Bovendien beschikken ze over gespecialiseerde apparatuur en schoonmaakmiddelen. Dit kan vooral gunstig zijn voor bedrijven die zich willen concentreren op hun kernactiviteiten en huishoudens die willen genieten van een schone leefomgeving zonder de last van schoonmaaktaken.

Ervaren glazenwasser in regio Nijmegen

Vraag meer informatie of een offerte aan

Spreken de diensten van ons schoonmaakbedrijf in Apeldoorn u aan? Voor verdere details of een vrijblijvende offerte kunt u direct contact met ons opzoeken. Voor eventuele vragen of feedback, aarzel niet om ons te benaderen.

Wij zijn op werkdagen zowel telefonisch als per e-mail te bereiken. Bel 0575 544 000 of e-mail naar info@schoonmaakhendriksen.nl. U kunt ook het contactformulier op onze site invullen. Vervolgens komen we zo snel mogelijk bij u terug met meer informatie.

Vraag offerte aan

Offerte aanvragen