Schoonmaakbedrijf Arnhem

Ons schoonmaakbedrijf in Arnhem zorgt er graag voor dat het pand of kantoor altijd netjes is. Wij van Schoonmaakbedrijf Hendriksen verzorgen de werkzaamheden zowel dagelijks als periodiek. Hierbij geniet u van jarenlange ervaring en een deskundig team. Wat de situatie ook is: wij beschikken over een gepaste oplossing.

Schoonmaakbedrijf in Arnhem | altijd een oplossing

  • Binnen 24 uur een offerte op maat
  • Jarenlange ervaring
  • Scherpe prijzen
  • VCA gecertificeerd bedrijf: wij gaan op veilige en vertrouwde wijze te werk
  • Goede referenties. Zo zijn we al jarenlang werkzaam voor sommige van onze opdrachtgevers
  • Deskundig team
  • Altijd een gepaste oplossing voor iedere situatie

Schakel onze deskundige en professionele hulp in en maak gebruik van onze schoonmaakwerkzaamheden. Wanneer u een vraag of opmerking heeft kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Of vraag een offerte aan.

Van schoonmaakonderhoud tot aan glasbewassing

Bij ons schoonmaakbedrijf in Arnhem kunt u terecht voor een verscheidenheid aan diensten. Hierbij kunt u denken aan regulier schoonmaakonderhoud, vloeronderhoud, glasbewassing en gevelreiniging.

Bovendien maken we hierbij gebruik van methodes en producten. Deze voldoen compleet aan de wettelijke eisen op het gebied van VGM. VGM staat voor veiligheid, milieu en arbeidsomstandigheden.

Wij zijn al sinds 1934 uw betrouwbare schoonmaakpartner

Regulier schoonmaakonderhoud

Misschien wilt u uw kantoor, trappenhuis, bedrijfspand of kantine wel laten schoonmaken door professionals. Wanneer u kiest voor regulier schoonmaakonderhoud verzorgen wij de schoonmaakwerkzaamheden dagelijks of periodiek. Deze werkzaamheden voeren onze medewerkers van ons schoonmaakbedrijf in Arnhem uit middels een vooraf opgesteld programma.

Vloeronderhoud

Juist vloeronderhoud is van groot belang. Een schone vloer springt bezoekers van de locatie namelijk meteen in het oog. Wij kunnen specialistische behandelingen voor u uitvoeren. Als eenmalige klus, of op basis van een voor u opgesteld onderhoudsplan.

Zo kunnen we de vloer strippen, schrobben, sprayen, poetsen of kristalliseren.

Glasbewassing

Dankzij onze glasbewassing zijn de ramen altijd blinkend schoon. Hierbij maken we gebruik va traditioneel ladderwerk. Daarnaast kunnen we tijdens de werkzaamheden ook een hoogwerker gebruiken. Daardoor kunnen we ramen tot wel 13 meter hoog wassen.

Gevelreiniging

Gevelreiniging is van groot belang. De gevel is immers het visitekaartje van uw pand of bedrijf. Een schone gevel laat een positieve indruk achter. Daar helpen we u graag bij. Zo kunt u ons inschakelen voor graffiti verwijdering en hogedrukreiniging.

Maar ook voor (zand)stralen. Na de behandeling wordt de gevel behandeld met waterafstotende impregneerlaag.

Kies voor onze betrouwbare en professionele dienstverlening

Kies voor ons schoonmaakbedrijf in Arnhem

Bent u overtuigd van de diensten die ons schoonmaakbedrijf in Arnhem biedt? Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan. Ook in het geval van vragen of opmerkingen kunt u gerust contact met ons opnemen.

We zijn op werkdagen telefonisch en via de mail bereikbaar. Bel naar 0575 544 000. Of stuur een e-mail naar info@schoonmaakhendriksen.nl. Daarnaast kunt u natuurlijk ook altijd het contactformulier op onze website invullen.