Schoonmaakbedrijf Arnhem

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Arnhem? Ons schoonmaakbedrijf in Arnhem is erop gericht om uw pand of kantoor altijd keurig netjes te houden. Bij Schoonmaakbedrijf Hendriksen verzorgen wij zowel dagelijkse als periodieke werkzaamheden. Met ons ervaren en deskundige team van medewerkers staan wij voor u klaar. Wat de situatie ook is, wij bieden een passende oplossing.

Schakel onze deskundige en professionele hulp in en maak gebruik van onze schoonmaakwerkzaamheden. Vraag een offerte aan. Heeft u vragen? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Vraag offerte aan Bel 0575 544 000

 

Glazenwasser in Nijmegen inhuren

Schoonmaakbedrijf in Arnhem: altijd een oplossing

 • Ervaren

  Meer dan 80 jaar ervaring;

 • Breed inzetbaar

  Zeer omvangrijk dienstenpakket;

 • Persoonlijk

  Duurzame relaties hoog in het vaandel;

 • Vakkundig

  VCA gecertificeerd;

 • Betrouwbaar

  Betrouwbaar, flexibel en betaalbaar;

 • Vast team

  Hecht en kundig.

Vraag offerte aan Bel 0575 544 000

Van schoonmaak tot reiniging

Bij ons schoonmaakbedrijf in Arnhem kunt u terecht voor een verscheidenheid aan diensten. Hierbij kunt u denken aan schoonmaakwerkzaamheden zoals regulier schoonmaakonderhoud, vloeronderhoud, glasbewassing en gevelreiniging. Bovendien maken we hierbij gebruik van gedegen methodes en producten. Deze voldoen compleet aan de wettelijke eisen op het gebied van VGM. VGM staat voor veiligheid, milieu en arbeidsomstandigheden.

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Ons team wordt periodiek getraind en volgt strikte veiligheidsprotocollen om ervoor te zorgen dat de schoonmaakwerkzaamheden veilig worden uitgevoerd. Op deze manier minimaliseren we risico’s en garanderen we een veilige werkomgeving. Daarnaast maken we enkel gebruik van duurzame middelen die zo min mogelijk impact op de natuur hebben.

”Wij zijn al sinds 1934 uw betrouwbare schoonmaakpartner.”

Schoonmaakbedrijf in Nijmegen

Regulier schoonmaakonderhoud

Misschien wilt u uw kantoor, trappenhuis, bedrijfspand of kantine wel laten schoonmaken door professionals. Wanneer u kiest voor regulier schoonmaakonderhoud verzorgen wij de schoonmaakwerkzaamheden dagelijks of periodiek. Deze werkzaamheden voeren onze medewerkers van ons schoonmaakbedrijf in Arnhem uit middels een vooraf opgesteld programma.

Hierdoor weet u precies wanneer wij bij u langskomen om schoon te maken en wat er schoongemaakt wordt. Dit is wel zo fijn voor u, zodat u altijd overzicht heeft over wat de werkzaamheden zijn. Bij ons staat u daarom nooit voor een verrassing.

Vloeronderhoud

Juist vloeronderhoud is van groot belang. Een smetteloze vloer springt bezoekers van de locatie namelijk meteen in het oog. Ons schoonmaakbedrijf in Arnhem is in staat om specialistische behandelingen voor u uit te voeren. Als eenmalige klus of op basis van een onderhoudsplan op maat. Zo kunnen we de volgende werkzaamheden op het gebied van de vloer voor u uitvoeren:

 • Strippen en conserveren van marmoleum- en linoleumvloeren
 • Schrobben, zuigen van stenen, kunststof- of andere harde vloeren
 • Sprayen, poetsen van gepolymeerde vloeren
 • Kristalliseren van marmer
 • Cementsluier verwijdering van stenen vloeren
 • Tapijtreiniging, spraymethode, bonnet method en machinaal tapijtreiniging met borstel

Glasbewassing en gevelreiniging

Dankzij onze glasbewassing zijn de ramen altijd blinkend schoon. Hierbij maakt onze glazenwasser in Arnhem gebruik van traditioneel ladderwerk. Daarnaast kunnen we tijdens de werkzaamheden ook een hoogwerker gebruiken. Daardoor kunnen we ramen tot wel 13 meter hoog wassen. Tevens maken wij gebruik van het Tucker Pole-systeem. Met dit systeem kunnen wij tot maar liefst 13 meter hoog komen.

Ook gevelreiniging is van groot belang. De gevel fungeert namelijk als het visitekaartje van uw pand. Een schone gevel laat een positieve indruk achter. Hierbij staan we graag voor u klaar. U kunt bij ons terecht voor het verwijderen van graffiti en het reinigen met een hogedrukreiniger. We bieden ook (zand)straaldiensten aan. Na deze behandeling wordt de gevel behandeld met een waterafstotende impregneerlaag.

“Wij voeren de werkzaamheden op een vakkundige en duurzame manier uit”

Vraag offerte aan Bel 0575 544 000

Specialistische reinigingen

U kunt ons schoonmaakbedrijf in Arnhem ook inschakelen voor de specialistische schoonmaak. Het gebouw wordt hierdoor extra schoon, waardoor de gebruikers van uw gebouw een extra impuls van een positieve schoonmaakbeleving krijgen. Zo kunnen wij het sanitair of de keuken schoonmaken door middel van dieptereiniging. Ook het schoonmaken van zonnepanelen en het bestrijden van spinnen valt onder ons dienstenpakket. Is een woning ernstig vervuild door verzameldwang? Dan kunnen wij dit voor u opruimen en schoonmaken.

Schoonmaakbedrijf in Arnhem als handyman

Wij staan ook voor u klaar als handyman. Onze handyman is mobiel en kan op diverse hand- en spandiensten in worden gezet. Wij staan onder andere voor u klaar op de volgende gebieden:

 • Klaarzetten van een vergaderzaal
 • Afvoeren van oude meubilair en apparatuur
 • Sjouwwerkzaamheden
 • Het realiseren van kleine verhuizingen
 • Sloopwerkzaamheden
 • Mutatieonderhoud voor vve’s en woningstichtingen
 • Tuinwerk
 • Bouwopleveringen

Het schoonmaakbedrijf in regio Arnhem

Ons schoonmaakbedrijf is gevestigd in Zutphen. We werken voornamelijk in de driehoek tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen en in de nabije plaatsen Arnhem, Nijmegen, Almelo, Lochem en Doetinchem. Onze dienstverlening bestaat zowel uit eenmalige schoonmaakklussen als periodieke schoonmaak. Bent u eigenaar van meerdere kantoorpanden in Arnhem? Schakel dan ons schoonmaakbedrijf in, onze medewerkers verzorgen de schoonmaakwerkzaamheden graag voor u.

Veelgestelde vragen

Wat voor diensten biedt een schoonmaakbedrijf in Arnhem aan?

Schoonmaak Hendriksen uit de omgeving Arnhem biedt een breed scala aan diensten, waaronder reguliere schoonmaak, glasbewassing, gevelreiniging en vloeronderhoud. Neem contact met ons op voor uw specifieke wensen en behoeften.

Wat zijn de kosten van het inhuren van een schoonmaakbedrijf in Arnhem?

De kosten variëren op basis van de omvang en aard van de schoonmaak. Neem contact met ons op voor een gratis offerte op maat.

Hoe weet ik dat jullie een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Arnhem zijn?

Ons schoonmaakbedrijf aan het in Nederland meest geaccepteerde veiligheidszorgsysteem: VCA. Deze certificering betekent dat wij op een veilige en vertrouwde wijze werkzaamheden kunnen verrichten in uw pand en op uw terrein. Dit betekent dat wij u als opdrachtgever garanties bieden voor de risicobeheersing bij de uitvoering van ons schoonmaakwerk.

Wie kunnen allemaal een schoonmaakbedrijf in Arnhem inhuren?

Schoonmaakbedrijf Hendriks levert haar dienstverlening voor een brede doelgroep, waaronder:

Onze diensten zijn veelzijdig en kunnen worden aangepast aan uw speciale wensen en behoeften.

 

Kies voor ons schoonmaakbedrijf in Arnhem

Bent u overtuigd van de diensten die ons schoonmaakbedrijf in Arnhem biedt? Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan. Ook in het geval van vragen of opmerkingen kunt u gerust contact met ons opnemen.

We zijn op werkdagen telefonisch en via de mail bereikbaar. Bel naar 0575 544 000 of stuur een e-mail naar info@schoonmaakhendriksen.nl. Daarnaast kunt u natuurlijk ook altijd het contactformulier op onze website invullen.

Vraag offerte aan

Offerte aanvragen