Schoonmaakbedrijf Arnhem

Ons schoonmaakbedrijf in Arnhem zorgt er graag voor dat uw pand of kantoor altijd netjes is. Wij van Schoonmaakbedrijf Hendriksen verzorgen de werkzaamheden zowel dagelijks als periodiek. Hierbij geniet u van jarenlange ervaring en een deskundig team van medewerkers. Wat de situatie ook is: wij beschikken over een gepaste oplossing.

Schakel onze deskundige en professionele hulp in en maak gebruik van onze schoonmaakwerkzaamheden. Wanneer u een vraag of opmerking heeft kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Of vraag een offerte aan.

Vraag offerte aan Bel 0575 544 000

 

Glazenwasser in Nijmegen inhuren

Schoonmaakbedrijf in Arnhem | Altijd een oplossing

 • Ervaren

  Meer dan 80 jaar ervaring;

 • Breed inzetbaar

  Zeer omvangrijk dienstenpakket;

 • Persoonlijk

  Duurzame relaties hoog in het vaandel;

 • Vakkundig

  VCA gecertificeerd;

 • Betrouwbaar

  Betrouwbaar, flexibel en betaalbaar;

 • Vast team

  Hecht en kundig.

Vraag offerte aan Bel 0575 544 000

Onze dienstverlening: van schoonmaak tot reiniging

Bij ons schoonmaakbedrijf in Arnhem kunt u terecht voor een verscheidenheid aan diensten. Hierbij kunt u denken aan schoonmaakwerkzaamheden als regulier schoonmaakonderhoud, vloeronderhoud, glasbewassing en gevelreiniging.

Bovendien maken we hierbij gebruik van gedegen methodes en producten. Deze voldoen compleet aan de wettelijke eisen op het gebied van VGM. VGM staat voor veiligheid, milieu en arbeidsomstandigheden.

”Wij zijn al sinds 1934 uw betrouwbare schoonmaakpartner.”

Schoonmaakbedrijf in Nijmegen

Regulier schoonmaakonderhoud

Misschien wilt u uw kantoor, trappenhuis, bedrijfspand of kantine wel laten schoonmaken door professionals. Wanneer u kiest voor regulier schoonmaakonderhoud verzorgen wij de schoonmaakwerkzaamheden dagelijks of periodiek. Deze werkzaamheden voeren onze medewerkers van ons schoonmaakbedrijf in Arnhem uit middels een vooraf opgesteld programma.

Hierdoor weet u precies wanneer wij bij u langskomen om schoon te maken, en wat er schoongemaakt wordt. Dit is wel zo fijn voor u, aangezien u zelf weet wie er in het gebouw is, en is er altijd overzicht over wat de werkzaamheden zijn. Bij ons staat u nooit voor een verrassing.

Vloeronderhoud

Juist vloeronderhoud is van groot belang. Een schone vloer springt bezoekers van de locatie namelijk meteen in het oog. Wij kunnen specialistische behandelingen voor u uitvoeren. Als eenmalige klus, of op basis van een voor u opgesteld onderhoudsplan. Zo kunnen we de volgende werkzaamheden op het gebied van de vloer voor u uitvoeren:

 • Strippen en conserveren van marmoleum- en linoleumvloeren
 • Schrobben, zuigen van stenen, kunststof- of andere harde vloeren
 • Sprayen, poetsen van gepolymeerde vloeren
 • Kristalliseren van marmer
 • Cementsluier verwijdering van stenen vloeren
 • Tapijtreiniging, spraymethode, bonnet method, machinaal tapijtreiniging met borstel

Glas bewassing

Dankzij onze glasbewassing zijn de ramen altijd blinkend schoon. Hierbij maakt onze glazenwasser in Arnhem gebruik van traditioneel ladderwerk. Daarnaast kunnen we tijdens de werkzaamheden ook een hoogwerker gebruiken. Daardoor kunnen we ramen tot wel 13 meter hoog wassen. Tevens maken wij gebruik van het Tucker Pole Systeem. Ook hiermee kunnen wij tot 13 meter hoog komen.

Als glazenwasser zijn we ook actief in de driehoek tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Wij gaan de ramen van uw kantoorpand weer netjes schoonmaken.

“Wij voeren de werkzaamheden op een vakkundige en duurzame manier uit”

Wij zijn daarnaast ook werkzaam als glasbewasser in Zutphen, glasbewasser in Deventer en glasbewasser in Arnhem.

Vraag offerte aan Bel 0575 544 000

Gevelreiniging

Gevelreiniging is van groot belang. De gevel is immers het visitekaartje van uw pand of bedrijf. Een schone gevel laat een positieve indruk achter. Daar helpen we u graag bij. Zo kunt u ons inschakelen voor graffiti verwijdering en hogedrukreiniging.

Maar ook voor (zand)stralen. Na de behandeling wordt de gevel behandeld met waterafstotende impregneerlaag.

”Kies voor onze betrouwbare en professionele dienstverlening.”

Specialistische reinigingen

U kunt ons ook inschakelen voor de specialistische schoonmaak. Het gebouw wordt hierdoor extra schoon, waardoor de gebruikers van uw gebouw een extra impuls van een positieve schoonmaakbeleving krijgen. Zo kunnen wij het sanitair of de keuken schoonmaken door middel van dieptereiniging. Ook het schoonmaken van zonnepanelen en het bestrijden van spinnen valt onder ons dienstenpakket. Is een woning ernstig vervuild door verzameldwang? Dan kunnen wij dit opruimen en schoonmaken.

Schoonmaakbedrijf in Arnhem als handyman

Wij staan ook voor u klaar als handyman. Onze handyman is mobiel en kan op diverse hand- en spandiensten in worden gezet. Wij staan onder andere voor u klaar op de volgende gebieden:

 • Klaarzetten van een vergaderzaal
 • Afvoeren van oude meubilair en apparatuur
 • Sjouwwerkzaamheden
 • Het realiseren van kleine verhuizingen
 • Sloopwerkzaamheden
 • Mutatieonderhoud voor vve’s en woningstichtingen
 • Tuinwerk
 • Bouwopleveringen

Het schoonmaakbedrijf in regio Arnhem

Met ons schoonmaakbedrijf zijn we gevestigd in Zutphen. We werken voornamelijk in de driehoek tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen, de nabije plaatsen Arnhem en Doetinchem horen hier ook nog bij. Onze dienstverlening bestaat zowel uit eenmalige schoonmaakklussen als periodieke schoonmaak. Bent u eigenaar van meerdere kantoren in Arnhem? Schakel dan ons bedrijf in, onze medewerkers verzorgen de schoonmaakwerkzaamheden graag voor u.

Kies voor ons schoonmaakbedrijf in Arnhem

Bent u overtuigd van de diensten die ons schoonmaakbedrijf in Arnhem biedt? Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan. Ook in het geval van vragen of opmerkingen kunt u gerust contact met ons opnemen.

We zijn op werkdagen telefonisch en via de mail bereikbaar. Bel naar 0575 544 000. Of stuur een e-mail naar info@schoonmaakhendriksen.nl. Daarnaast kunt u natuurlijk ook altijd het contactformulier op onze website invullen.
Vraag offerte aan

Offerte aanvragen