Goede glazenwasser in Nijmegen

Wilt uw bedrijf een langdurige relatie aangaan met een professionele glazenwasser in Nijmegen? Kom dan in contact met Schoonmaakbedrijf Hendriksen. Wij brengen graag periodiek een bezoek aan uw bedrijf of woning. Onze glazenwassers maken de ramen van uw (bedrijfs)pand weer blinkend schoon. Schone ramen komt de uitstraling van uw bedrijf en pand alleen maar ten goede. Als glazenwasserij verzorgen wij de glasbewassing in heel Nijmegen.

Vraag offerte aan Bel 0575 544 000

Zoekt u een betrouwbare glazenwasser in de buurt van Nijmegen die een mooi resultaat aflevert voor een relatief lage prijs? U zit dan goed bij glazenwasserij en schoonmaakbedrijf Hendriksen. Vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan. Als u behoefte heeft aan meer informatie mag u ons altijd even bellen.

Glazenwasser in Nijmegen is de ramen aan het wassen

Waarom steeds meer mensen voor Schoonmaakbedrijf Hendriksen kiezen

 • Ervaren

  Meer dan 80 jaar ervaring;

 • Breed inzetbaar

  Zeer omvangrijk dienstenpakket;

 • Persoonlijk

  Duurzame relaties hoog in het vaandel;

 • Vakkundig

  VCA gecertificeerd;

 • Betrouwbaar

  Betrouwbaar, flexibel en betaalbaar;

 • Vast team

  Hecht en kundig.

Vraag offerte aan Bel 0575 544 000

Flexibele glazenwasser in Nijmegen voor bedrijven

Het merendeel van onze opdrachtgevers zijn bedrijven uit het MKB. Deze bedrijven huren onze glazenwasserij meestal in voor periodieke glasbewassing in Nijmegen. We maken dan met het bedrijf afspraken over de hoeveelheid werkzaamheden, datums en tijden. Dit bundelen we in een programma, zodat alle afspraken voor u en onze glazenwassers duidelijk zijn. Vervolgens zal de glazenwasser op de afgesproken dagen en tijden langskomen in Nijmegen om de ramen van uw pand te wassen.

Naast bedrijven richten we ons ook op andere doelgroepen: zorginstellingen, vastgoedbeheerders, Verenigingen van Eigenaren (VvE’s), gemeenten, hotels, handelsorganisaties, institutionele beleggers en particulieren.

Als wij een nieuwe samenwerking aangaan. doen wij dat het liefst voor een langere tijd. Duurzame relaties noemen wij dat. We zijn trots op het feit dat vele bedrijven en organisaties al jarenlang met volle tevredenheid gebruikmaken van onze dienstverlening.

Glasbewassing in Nijmegen door Schoonmaakbedrijf Hendriksen

Glasbewassing in Nijmegen met Tuckerpole

De glasbewassing in Nijmegen doen wij op drie manieren: met een ladder, een hoogwerker of met een Tuckerpole. Welk materiaal we gebruiken hangt af van uw wensen en de hoogte van het pand. Een Tuckerpole heeft een uitschuifbare steel met aan de kop een zachte wasborstel. Daarmee kunnen onze glazenwassers ramen bereiken die vanaf de grond op 13 meter hoogte liggen.

De voordelen van het tuckerpole systeem zijn:

 • Goed voor het milieu;
 • Minder kans op herbevuiling en langer schoon. Geen achterblijvend residu zoals bij zeepresten. Omdat in demiwater geen metaaldeeltjes zitten, wordt het risico van statische oplading gereduceerd;
 • Vlek- en streepvrije opdroging;
 • Optimale bereikbaarheid boven de tuinbeplating en fonteinen, en bij zowel koepels en glazen overkappingen als serres;
 • Veilige en verantwoorde arbeidsomstandigheden;
 • Geen extra investering voor ladders en paden voor hoogwerkers;
 • De kwaliteit van dit systeem is 90% bij de eerste wasbeurt en 100% bij meerdere uitvoeringen.

Glazenwasserij met andere diensten

Wij zijn als glazenwasser actief in heel Nijmegen, dus ook in Nijmegen Noord en Nijmegen Oost. Onze glazenwassers brengen graag een bezoek aan deze buurten om uw ramen schoon te maken. Is uw bedrijf gevestigd in Nijmegen Noord of Nijmegen Oost en wilt u voor langere tijd een glazenwasser inhuren? U kunt dan zeker bij ons terecht. Naast het reinigen van de ramen, verrichten we nog veel meer diensten: gevelreiniging, periodieke en dagelijkse schoonmaak en specialistische reiniging. Bij die laatste dienst bedoelen we onder andere zonnepanelen reiniging en dieptereiniging in de keuken en badkamer. Maak snel kennis met onze dienstverlening!

De prijzen voor een glazenwasser in Nijmegen

We staan bekend als een goedkope glazenwasser in Nijmegen. De prijzen die wij hanteren zijn laag en voor ieder MKB-bedrijf te betalen. Wel is ieder project anders en daarmee de kosten ook. Als u de precieze prijzen wilt weten voor het inschakelen van een glazenwasser in Nijmegen voor uw bedrijf kunt u het beste een offerte aanvragen.

Glazenwasserij en schoonmaakbedrijf in de regio

Als glazenwasserij en schoonmaakbedrijf zijn wij niet alleen actief in Nijmegen en omgeving. Ook in de omliggende steden als Arnhem en Zutphen is ons schoonmaakbedrijf bekend. Daarnaast zijn er veel bedrijven uit Lochem, Almelo, Doetinchem, Zwolle, Deventer en Apeldoorn die ons schoonmaakbedrijf maar wat graag willen inhuren.

Onze glazenwassers verzorgen ook de glasbewassing in de eerdergenoemde steden: Deventer, Zutphen, Arnhem, Apeldoorn, Lochem, Almelo, Zwolle en Doetinchem.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van een glazenwasser?

De kosten voor het inhuren van een glazenwasser hangt af van de opdracht. Ieder project is immers weer anders. Schoonmaakbedrijf Hendriksen hanteert lage prijzen die voor ieder MKB-bedrijf te betalen zijn. Een glazenwasser inhuren hoeft in elk geval niet duur te zijn. Wilt u de kosten weten voor uw project? Vraag een vrijblijvende offerte aan via de website.

Wat vraagt een glazenwasser per raam?

Wat een glazenwasser vraagt per raam is lastig te zeggen. Wilt u dit weten voor uw opdracht, dan raden we u aan om contact met ons op te nemen en een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Hoe vind ik een goede glazenwasser?

U vindt een goede glazenwasser door verschillende glazenwassers uit uw omgeving te vergelijken op factoren die u belangrijk vindt. Deze facturen kunnen bijvoorbeeld zijn: de prijs, werkervaring, het resultaat, de apparatuur, duurzaamheid, flexibiliteit, betrouwbaarheid en gecertificeerd personeel. Schoonmaakbedrijf Hendriksen is een goede glazenwasser met 80 jaar werkervaring en een kundig team. Bovendien zijn wij betrouwbaar, flexibel en betaalbaar.

Hoe vaak komt een glazenwasser?

Hoe vaak een glazenwasser bij u langskomt, hangt af van uw eigen wensen. U kunt de glazenwasser zo vaak laten langskomen als u zelf wilt. Wij komen graag periodiek bij u langs, we maken duidelijke afspraken met u over de werkzaamheden, dagen en tijden.

Hoe vaak glazenwasser per jaar?

Gemiddeld komt een glazenwasser 2-4 keer per jaar langs bij bedrijven en VvE’s om de ramen te wassen. Uiteraard is dit geheel afhankelijk van uw wensen. Wilt u dat de glazenwasser elke maand langskomt? Dan is dat gewoon mogelijk.

Glazenwasser in Apeldoorn bezig met het wassen van de ramen

Maak ook gebruik van onze dienstverlening

Wij zijn een gespecialiseerde en moderne glazenwasser in Nijmegen. Heeft u vertrouwen in onze kennis en kunde? Ga dan de samenwerking aan met Schoonmaakbedrijf Hendriksen en investeer in een duurzame relatie. Neem direct contact met ons op, of vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan. Contact opnemen kan door te bellen naar onderstaand telefoonnummer, maar u mag ook ons contactformulier invullen.

Wanneer u een vraag voor ons heeft of meer informatie wenst, kunt u ons altijd bereiken. Wij beantwoorden graag uw vragen en vertellen u alles wat u wilt weten.

Vraag offerte aan Bel 0575 544 000

Offerte aanvragen