Goede glazenwasser in Nijmegen

Wilt uw bedrijf een langdurige relatie aangaan met een glazenwasser in Nijmegen? Kom dan in contact met Schoonmaakbedrijf Hendriksen. Wij brengen graag periodiek een bezoek aan uw bedrijf in Nijmegen. Onze glazenwassers maken de ramen van uw bedrijfspand weer blinkend schoon. Schone ramen komt de uitstraling van uw bedrijf alleen maar ten goede. Als glazenwasserij verzorgen wij de glasbewassing in heel Nijmegen.

Vraag offerte aan Bel 0575 544 000

Zoekt u een professionele glazenwasser in de buurt van Nijmegen die een mooi resultaat aflevert voor een relatief lage prijs? U zit dan goed bij glazenwasserij en schoonmaakbedrijf Hendriksen. Vraag gelijk een offerte op maat aan via de button. Als u behoefte heeft aan meer informatie mag u ons altijd even bellen.

Glazenwasser in Nijmegen inhuren

Waarom steeds meer mensen voor Schoonmaakbedrijf Hendriksen kiezen

 • Ervaren

  Meer dan 80 jaar ervaring;

 • Breed inzetbaar

  Zeer omvangrijk dienstenpakket;

 • Persoonlijk

  Duurzame relaties hoog in het vaandel;

 • Vakkundig

  VCA gecertificeerd;

 • Betrouwbaar

  Betrouwbaar, flexibel en betaalbaar;

 • Vast team

  Hecht en kundig.

Vraag offerte aan Bel 0575 544 000

Goedkope glazenwasser in Nijmegen voor bedrijven

Het merendeel van onze opdrachtgevers zijn bedrijven uit het MKB. Deze bedrijven huren onze glazenwasserij meestal in voor periodieke glasbewassing in Nijmegen. We maken dan met het bedrijf afspraken over de hoeveelheid werkzaamheden, datums en tijden. Dit bundelen we in een programma, zodat alle afspraken voor u en onze glazenwassers duidelijk zijn. Vervolgens zal de glazenwasser op de afgesproken dagen en tijden langskomen in Nijmegen om de ramen van uw pand te wassen.

Naast bedrijven richten we ons ook op andere doelgroepen: zorginstellingen, vastgoedbeheerders, Verenigingen van Eigenaren (VvE’s), gemeenten, hotels, handelsorganisaties, institutionele beleggers en particulieren.

Als wij een nieuwe samenwerking aangaan doen wij dat het liefst voor langere tijd. Duurzame relaties noemen wij dat. We zijn trots op het feit dat vele bedrijven en organisaties al jarenlang met volle tevredenheid gebruikmaken van onze dienstverlening.

Glasbewassing in Nijmegen door Schoonmaakbedrijf Hendriksen
Goedkope glazenwasser in Nijmegen

Glasbewassing in Nijmegen met Tuckerpole

De glasbewassing in Nijmegen doen wij op drie manieren: met een ladder, hoogwerker of Tuckerpole. Welk materiaal we gebruiken hangt af van uw wensen en de hoogte van het pand. Een Tuckerpole heeft een uitschuifbare steel met aan de kop een zachte was borstel. Daarmee kan de glazenwasser in Nijmegen ramen bereiken die vanaf de grond op 13 meter hoogte zijn.

De voordelen van het tuckerpole systeem zijn:

 • Goed voor het milieu.
 • Minder snel herbevuiling en langer schoon. Geen achterblijvend residu, zoals bij zeepresten. En omdat in demi water geen metaaldeeltjes zitten, wordt het risico van statische oplading gereduceerd.
 • Vlek- en streepvrije opdroging.
 • Optimale bereikbaarheid boven de tuinbeplating en fonteinen, en bij koepels en glazen overkappingen als serres.
 • Veilige en verantwoorde arbeidsomstandigheden.
 • Geen extra investering voor ladders en paden voor hoogwerkers.
 • De kwaliteit van dit systeem is 90% bij de eerste wasbeurt en 100% bij meerdere uitvoeringen.

Glazenwasser in heel Nijmegen

Wij zijn als glazenwasser actief in heel Nijmegen, dus ook in Nijmegen Noord en Nijmegen Oost. Onze glazenwassers brengen graag een bezoek aan deze buurten om uw ramen schoon te maken. Is uw bedrijf gevestigd in Nijmegen Noord of Nijmegen Oost en wilt u voor langere tijd een glazenwasser inhuren? U kunt dan zeker bij ons terecht. Naast het reinigen van ramen, verrichten we meer diensten: gevelreiniging en periodiek schoonmaken. Maak kennis met onze dienstverlening!

De prijzen voor een glazenwasser in Nijmegen

We staan bekend als een goedkope glazenwasser in Nijmegen. De prijzen die wij als glazenwasser in Nijmegen hanteren zijn laag en voor ieder MKB-bedrijf te betalen. Wel is ieder project anders en daarmee de kosten ook. Als u de precieze prijzen wilt weten voor het inschakelen van een glazenwasser in Nijmegen voor uw bedrijf kunt u het beste een offerte aanvragen.

Glazenwasserij en schoonmaakbedrijf in de regio

Als glazenwasserij en schoonmaakbedrijf zijn wij niet alleen actief in Nijmegen en omgeving. Ook in de omliggende steden als Arnhem en Zutphen is ons schoonmaakbedrijf bekend. Daarnaast hebben we bedrijven uit Deventer en Apeldoorn die ons schoonmaakbedrijf maar wat graag willen inhuren.

Onze glazenwassers verzorgen ook de glasbewassing in de eerdergenoemde steden: Deventer, Zutphen, Arnhem en Apeldoorn.

Ervaren glazenwasser in regio Nijmegen

Maak ook gebruik van onze dienstverlening

Wij zijn een gespecialiseerde en moderne glazenwasser in Nijmegen. Heeft u vertrouwen in onze kennis en kunde? Ga dan de samenwerking aan met Schoonmaakbedrijf Hendriksen en investeer in een duurzame relatie. Neem direct contact met ons op, of vraag gelijk een offerte aan. Contact opnemen kan door te bellen naar onderstaand telefoonnummer, maar u mag ook ons contactformulier invullen.

Wanneer u een vraag voor ons heeft of meer informatie wenst, kunt u ons altijd bereiken. Wij beantwoorden graag uw vraag en vertellen u alles wat u wilt weten.

Vraag offerte aan Bel 0575 544 000

Offerte aanvragen