Glazenwasser in Zutphen

Bent u op zoek naar een glazenwasser in Zutphen? Neem dan direct contact op met schoonmaakbedrijf Hendriksen. Wij zijn al meer dan 80 jaar een bekende naam in Zutphen, ApeldoornDeventer, Arnhem en de regio daar omheen. U kunt bij ons terecht voor een zeer uitgebreid dienstenpakket.

Wij kunnen alle ramen voor u wassen. Ramen op lage hoogte, die bereikbaar zijn met een ladder zijn voor ons vanzelfsprekend. Echter kunnen wij ook voor u ramen op grotere hoogte bereiken. Wij werken namelijk met een Tucker Pole systeem, waarmee wij ramen tot 13 meter hoogte kunnen bereiken. Schakel ons in als u gebruik wilt maken van onze dienstverlening.

Vraag offerte aan Bel 0575 544 000

Glazenwasser in Apeldoorn wast een raam bij een woning

Waarom kiezen voor een glazenwasser in Apeldoorn van Schoonmaakbedrijf Hendriksen?

 • Ervaren

  Meer dan 80 jaar ervaring;

 • Breed inzetbaar

  Zeer omvangrijk dienstenpakket;

 • Persoonlijk

  Duurzame relaties hoog in het vaandel;

 • Vakkundig

  VCA gecertificeerd;

 • Betrouwbaar

  Betrouwbaar, flexibel en betaalbaar;

 • Vast team

  Hecht en kundig.

Vraag offerte aan Bel 0575 544 000

Glasbewassing op hoogte

Wij kunnen ook uw ramen op hoogte bewassen. Het is uiteraard mogelijk om een dure stellage te laten komen maar u kunt ook kiezen voor de veilige en handige manier waarmee wij ramen op hoogte wassen. Dit doen wij middels een Tuckerpole, ook wel telescoop glasbewassing. Dit is een lange steel van carbon of aluminium met een zachte wasborstel. Dit geheel weegt slechts zes kilo, inclusief de slangen voor het water. De Tuckerpole kan ruiten tot 13 meter hoogte bewassen.

Er zitten diverse voordelen aan de Tuckerpole:

 • Milieuvriendelijk;
 • Minder snel herbevuiling en langer schoon;
 • Vlek- en streepvrije opdroging;
 • Optimale bereikbaarheid bij hogere ramen;
 • Veilige en verantwoorde arbeidsomstandigheden;
 • Geen extra investering voor ladders en paden voor hoogwerkers;
 • De kwaliteit van dit systeem is 90% bij de eerste wasbeurt, 100% bij meerdere uitvoering.

Neem contact met ons op

Wilt u schoonmaakbedrijf Hendriksen als glazenwasserij inschakelen voor de glasbewassing van uw pand? Dat kan! Bel ons op 0575 544 000 of stuur een e-mail naar info@schoonmaakhendriksen.nl. U kunt uiteraard ook een offerte aanvragen. Voorafgaand aan de werkzaamheden ontvangt u een (jaar)overzicht van het aantal bewassingen en wanneer wij langskomen. Zo hebt u altijd zicht op wanneer en hoelaat wij bij u aanwezig zijn.

Het is uiteraard ook mogelijk om de werkzaamheden van te voren bij onze contactpersoon aan te melden. Voor elke situatie stemmen wij de bewassingsmethoden en producten met u af. Deze zijn altijd in overeenstemming met de wettelijke eisen op het gebied van VGM.

Wij zijn daarnaast ook werkzaam als glazenwasser in Deventerglazenwasser in Apeldoorn en glazenwasser in Arnhem

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van een glazenwasser?

De kosten voor het inhuren van een glazenwasser hangt af van de opdracht. Ieder project is immers weer anders. Schoonmaakbedrijf Hendriksen hanteert lage prijzen die voor ieder MKB-bedrijf te betalen zijn. Een glazenwasser inhuren hoeft in elk geval niet duur te zijn. Wilt u de kosten weten voor uw project? Vraag een vrijblijvende offerte aan via de website.

Wat vraagt een glazenwasser per raam?

Wat een glazenwasser vraagt per raam is lastig te zeggen. Wilt u dit weten voor uw opdracht, dan raden we u aan om contact met ons op te nemen en een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Hoe vind ik een goede glazenwasser?

U vindt een goede glazenwasser door verschillende glazenwassers uit uw omgeving te vergelijken op factoren die u belangrijk vindt. Deze facturen kunnen bijvoorbeeld zijn: de prijs, werkervaring, het resultaat, de apparatuur, duurzaamheid, flexibiliteit, betrouwbaarheid en gecertificeerd personeel. Schoonmaakbedrijf Hendriksen is een goede glazenwasser met 80 jaar werkervaring en een kundig team. Bovendien zijn wij betrouwbaar, flexibel en betaalbaar.

Hoe vaak komt een glazenwasser?

Hoe vaak een glazenwasser bij u langskomt, hangt af van uw eigen wensen. U kunt de glazenwasser zo vaak laten langskomen als u zelf wilt. Wij komen graag periodiek bij u langs, we maken duidelijke afspraken met u over de werkzaamheden, dagen en tijden.

Hoe vaak glazenwasser per jaar?

Gemiddeld komt een glazenwasser 2-4 keer per jaar langs bij bedrijven en VvE’s om de ramen te wassen. Uiteraard is dit geheel afhankelijk van uw wensen. Wilt u dat de glazenwasser elke maand langskomt? Dan is dat gewoon mogelijk.

Offerte aanvragen