Glazenwasser in Doetinchem

Zijn de ramen van uw kantoorpand of gebouw vies? Zoekt u een schoonmaakbedrijf in de Achterhoek dat de ramen van uw bedrijfspand of instelling kan schoonmaken? Dan zit u goed bij Schoonmaakbedrijf Hendriksen!

Wij zijn een betrouwbaar en betaalbaar schoonmaakbedrijf dat ook actief is als glazenwasser in Doetinchem en omgeving. Als schoonmaakbedrijf verzorgen we glasbewassing in Doetinchem, maar ook in andere steden in de omgeving. Zo vindt u ons ook in Zutphen, Deventer, Lochem, Apeldoorn en Arnhem. Schoonmaakbedrijf Hendriksen is een schoonmaakbedrijf in de breedste zin van het woord.

Naast het glazen wassen kunt u ons ook inschakelen voor dagelijkse of periodieke schoonmaakwerkzaamheden, gevelreiniging en kleintechnisch onderhoud.

Bent u benieuwd naar onze dienstverlening en wilt u verder informeren? Of zou u graag een offerte ontvangen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Op werkdagen kunt u ons bellen. Ons telefoonnummer is 0575 544 000 (vestiging Zutphen) of 0570 572270 (vestiging Deventer).

Een gespecialiseerde glazenwasser in omgeving Doetinchem

Schoonmaakbedrijf Hendriksen heeft zich naast regulier schoonmaakbedrijf ook ontwikkeld tot een gespecialiseerde en moderne glazenwasser in omgeving Doetinchem.

Glasbewassing in Doetinchem en omgeving

Als glazenwasser kunnen we op de traditionele manier, gewoon lekker ouderwets met een ladder, al uw ramen schoonmaken. Bij sommige projecten zal dat echter niet volstaan. In dat geval kan door ons een hoogwerker worden ingezet. Ook kunnen we gebruik maken van het Tucker pole-systeem, waarmee we ramen tot op 13 meter hoogte kunnen wassen.

Wij komen voor iedere situatie met een passende oplossing. We stemmen de reinigingsmethoden en producten die we gebruiken goed af op uw bedrijfspand of gebouw. Daarbij gaan we altijd te werk volgens de wettelijk gestelde eisen op het gebied van veiligheid, milieu en gezondheid. Als u ons als glazenwasser inschakelt ontvangt u altijd een overzicht met het aantal bewassingen. Op die manier kunt u onze werkzaamheden controleren en weet u wanneer de volgende keer gepland staat.

Tuckerpoles

Ramen wassen met een tuckerpole, ook wel telescoop glasbewassing genoemd, wordt gedaan met een steel gemaakt van carbon of aluminium. Op deze steel is een zachte wasborstel aangebracht. Door de steel lopen slangen die gevuld zijn met water. Glasbewassing door middel van een tuckerpole is zeer geschikt om serres, lichtkoepels of hoge ruiten mee schoon te maken.

Met een tuckerpole kunnen ruiten tot op 13 meter hoogte gewassen orden. Als gespecialiseerde glazenwasser in omgeving Doetinchem maken wij bij de tuckerpoles gebruik van gedemineraliseerd water, wat voor een veel hoger vuiloplossend effect zorgt.

Over Schoonmaakbedrijf Hendriksen

Schoonmaakbedrijf Hendriksen is een schoonmaakbedrijf en glazenwasser in omgeving Doetinchem. Al sinds 1934 maken wij de ramen, kantoorruimtes en gebouwen schoon van midden- en kleinbedrijven, zorginstellingen, vastgoedbeheerders, VvE’s, gemeentelijke overheden, hotels, institutionele beleggers en handelsorganisaties. Sindsdien hebben we diverse duurzame relaties mogen opbouwen die al vele jaren tevreden zijn met onze dienstverlening.

Door ons voor glasbewassing in Doetinchem of omgeving in te schakelen geniet u van de volgende voordelen:

  • Glasbewassing door een hecht en kundig team
  • Altijd een gepaste oplossing voor iedere doelgroep
  • VCA gecertificeerd bedrijf: wij werken op een veilige en vertrouwde manier
  • Scherpe prijzen
  • Al binnen 24 uur een offerte
  • Jarenlange ervaring
  • Goede referenties, zo zijn we al jarenlang werkzaam voor sommige van onze opdrachtgevers

Neem gelijk contact op met een glazenwasser in Doetinchem!

Een glazenwasser in omgeving Doetinchem gezocht? Kies dan voor Schoonmaakbedrijf Hendriksen! Al meer dan 80 jaar uw betrouwbare partner voor glasbewassing. Om verder te informeren over onze dienstverlening of een offerte aan te vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Dat kan door ons op werkdagen te bellen via 0575 544 000 (vestiging schoonmaakbedrijf Zutphen) of 0570 572270 (vestiging schoonmaakbedrijf Deventer). Of vul het contactformulier op onze website in. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

 

Offerte aanvragen