Glazenwasser in Arnhem

Wij zorgen er als glazenwasser in Arnhem en omgeving graag voor dat de ramen van uw bedrijf of pand te allen tijde compleet schoon zijn. We hebben de ontwikkelingen op gebied van glasbewassing aangegrepen om ons te specialiseren en te organiseren als een modern bedrijf. En dat merkt u! Het deskundige team van glazenwassers van Schoonmaakbedrijf Hendriksen biedt u altijd een gepaste oplossing voor een aantrekkelijke prijs.

Schakel ons in als uw persoonlijke glazenwasser en ervaar zelf wat we voor u kunnen betekenen. Wij zijn werkzaam in heel Arnhem, ook als u een glazenwasser zoekt in Arnhem Noord of Arnhem Zuid staan wij voor u klaar. Neem contact met ons op voor meer informatie, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Vraag offerte aan Bel 0575 544 000

Glazenwasser in Arnhem aan het werk

Glazenwasser in Arnhem met jarenlange ervaring

 • Ervaren

  Meer dan 80 jaar ervaring;

 • Breed inzetbaar

  Zeer omvangrijk dienstenpakket;

 • Persoonlijk

  Duurzame relaties hoog in het vaandel;

 • Vakkundig

  VCA gecertificeerd;

 • Betrouwbaar

  Betrouwbaar, flexibel en betaalbaar;

 • Vast team

  Hecht en kundig.

Vraag offerte aan Bel 0575 544 000

Vele verschillende projecten en opdrachtgevers

Wij kunnen u als goede en goedkope glazenwasser in Arnhem en omgeving van dienst zijn bij een verscheidenheid aan projecten. Zo voeren we ook ouderwets ladderwerk uit. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor projecten die alleen uit te voeren zijn met hoogwerkers. Geen klus is ons te gek of te hoog.

Wij bieden onze dienstverlening aan een brede groep aan. Van mkb’ers en zorginstellingen tot aan hotels en gemeentelijke overheden. Lees gerust de referenties die we hebben mogen ontvangen.

”Geen enkele uitdaging is te gek voor onze glazenwassers.”

Glazenwasser in Arnhem bezig met een raam wassen

Duidelijkheid is belangrijk

Voorafgaand aan onze werkzaamheden ontvangt u een overzicht van het aantal keer dat wij de ramen komen wassen. Zodoende weet u altijd precies wanneer we langskomen om ervoor te zorgen dat de ramen weer kraakhelder zijn. Wij houden namelijk van duidelijkheid.

Kleur- en streepvrij door telescopische glasbewassing

Wij maken gebruik van telescopische glasbewassing. Dit wordt ook wel Tuckerpole genoemd. Hierbij maken we gebruik van een carbon of aluminium stok met daarop een zachte wasborstel. Inclusief water en slangen weegt dit geheel rond de 6 kilo.

Dankzij het schroefsysteem is deze Tuckerpole tot een hoogte van 13 meter bruikbaar. De ramen drogen na het wassen streep- en kleurloos op.

Voldoen aan de wettelijke eisen VGM

Iedere situatie is anders. Om deze reden stemmen wij van Schoonmaakbedrijf Hendriksen de reinigingsmethodes en producten zorgvuldig af op uw situatie. Alle methodes en producten voldoen aan de wettelijke eisen op gebied van veiligheid, milieu en arbeidsomstandigheden (VGM).

VCA en IPAF gecertificeerd

Iedere glazenwasser die bij ons werkzaam is, is VCA gecertificeerd. Hierdoor bent u verzekerd van het feit dat alle medewerkers zich bij het uitvoeren van hun werkzaamheden bewust zijn van de veiligheid. Maar ook van de regels omtrent gezondheid, milieu en welzijn. Daarnaast zijn onze glazenwassers ook nog eens IPAF gecertificeerd. Dit is een hoogwerkers certificaat.

”Een goede, duurzame relatie met u als klant is voor ons van groot belang.”

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van een glazenwasser?

De kosten voor het inhuren van een glazenwasser hangt af van de opdracht. Ieder project is immers weer anders. Schoonmaakbedrijf Hendriksen hanteert lage prijzen die voor ieder MKB-bedrijf te betalen zijn. Een glazenwasser inhuren hoeft in elk geval niet duur te zijn. Wilt u de kosten weten voor uw project? Vraag een vrijblijvende offerte aan via de website.

Wat vraagt een glazenwasser per raam?

Wat een glazenwasser vraagt per raam is lastig te zeggen. Wilt u dit weten voor uw opdracht, dan raden we u aan om contact met ons op te nemen en een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Hoe vind ik een goede glazenwasser?

U vindt een goede glazenwasser door verschillende glazenwassers uit uw omgeving te vergelijken op factoren die u belangrijk vindt. Deze facturen kunnen bijvoorbeeld zijn: de prijs, werkervaring, het resultaat, de apparatuur, duurzaamheid, flexibiliteit, betrouwbaarheid en gecertificeerd personeel. Schoonmaakbedrijf Hendriksen is een goede glazenwasser met 80 jaar werkervaring en een kundig team. Bovendien zijn wij betrouwbaar, flexibel en betaalbaar.

Hoe vaak komt een glazenwasser?

Hoe vaak een glazenwasser bij u langskomt, hangt af van uw eigen wensen. U kunt de glazenwasser zo vaak laten langskomen als u zelf wilt. Wij komen graag periodiek bij u langs, we maken duidelijke afspraken met u over de werkzaamheden, dagen en tijden.

Hoe vaak glazenwasser per jaar?

Gemiddeld komt een glazenwasser 2-4 keer per jaar langs bij bedrijven en VvE’s om de ramen te wassen. Uiteraard is dit geheel afhankelijk van uw wensen. Wilt u dat de glazenwasser elke maand langskomt? Dan is dat gewoon mogelijk.

Wat zijn de kosten van een glazenwasser in Arnhem?

Geen enkele opdracht voor het wassen van de ramen is hetzelfde. Daarom kunnen wij vooraf geen uitspraken doen over de kosten voor het inschakelen van een glazenwasser in Arnhem zonder dat we meer informatie hebben over de opdracht. U kunt uiteraard een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Wij garanderen dat wij een goedkope glazenwasser in Arnhem zijn en dat wij voor veel verschillende soorten opdrachten in te schakelen zijn. Doordat wij bij onze glasbewassing in Arnhem met de Tuckerpole werken, komen wij tot hoogtes van ruim 13 meter.

U kunt ons inschakelen als glazenwasser in Arnhem Noord en als glazenwasser in Arnhem Zuid. De stad ligt in ons werkgebied rondom Zutphen, dus u kunt ons overal in Arnhem inschakelen voor het reinigen van uw ramen. Dus bent u werkzaam bij een bedrijf in de regio Arnhem, Apeldoorn, Deventer of Zutphen en op zoek naar een betrouwbare glazenwasser die de ramen mooi schoon houdt? Ga dan de samenwerking aan met onze glazenwasserij!

Glazenwasser in Arnhem, Deventer, Apeldoorn en Zutphen

Als glazenwasserij en schoonmaakbedrijf zijn we voornamelijk actief in de driehoek tussen Apeldoorn, Zutphen en Deventer. Maar zoals u gemerkt heeft, zijn we als glazenwasser ook werkzaam in de regio Arnhem. Bij ons is het mogelijk om zowel een eenmalige klus als periodieke klus af te nemen. Het liefst onderhouden we duurzame relaties met onze klanten. Bij veel van onze klanten komen we dan ook periodiek langs om de ramen te reinigen.

Daarnaast zijn we in nog veel meer plaatsen in de regio werkzaam als glazenwasser, denk aan Lochem, Almelo, Doetinchem, Nijmegen en Zwolle.

Ook voor andere schoonmaakdiensten

Naast glasbewassing in Arnhem, kunt u ons ook inschakelen voor andere schoonmaakdiensten. Wij staan voor u klaar als het gaat om de reguliere schoonmaak, gevelreiniging en dieptereiniging van sanitair & keuken. Ook spin bestrijding en zonnepanelen reiniging kunnen wij voor u uitvoeren. Heeft u interesse in ons bedrijf als glazenwasser in Arnhem of voor een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op.

Met ons schoonmaakbedrijf zijn we actief in heel wat plaatsen rondom Zutphen. Zo kunnen bedrijven en particulieren ons inschakelen in de plaatsen Deventer, Apeldoorn, Zwolle, Almelo, Doetinchem, Arnhem, Nijmegen, en Lochem.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u overtuigd wat wij als glazenwasser in Arnhem en omgeving voor u kunnen betekenen? Wij zorgen er graag voor dat de ramen weer compleet spik en span zijn. Neem direct contact met ons op of voor meer informatie, of vraag een vrijblijvende offerte aan.

U kunt contact met ons opnemen door op werkdagen te bellen naar 0575 544 000. Daarentegen kunt u natuurlijk ook altijd geheel vrijblijvend het contactformulier op onze website invullen. Dan komen we zo snel mogelijk weer bij u terug.

Vraag offerte aan Bel 0575 544 000

Offerte aanvragen