Glazenwasser Arnhem

Wij zorgen er als glazenwasser in Arnhem en omstreken graag voor dat de ramen te allen tijde compleet schoon zijn. We hebben de ontwikkelingen in het glazenwassersvak aangegrepen om ons te specialiseren en organiseren als een modern bedrijf. En dat merkt u. Ons deskundige team biedt u altijd een gepaste oplossing voor een aantrekkelijke prijs.

Glazenwasser in Arnhem | jarenlange ervaring

  • Binnen 24 uur een offerte op maat
  • Jarenlange ervaring
  • Scherpe prijzen
  • VCA gecertificeerd bedrijf: wij gaan op veilige en vertrouwde wijze te werk
  • Goede referenties. Zo zijn we al jarenlang werkzaam voor sommige van onze opdrachtgevers
  • Deskundig team
  • Altijd een gepaste oplossing voor iedere situatie

Schakel ons in als glazenwasser en ervaar zelf wat we voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Vele verschillende projecten en opdrachtgevers

Wij kunnen u als goede glazenwasser in Arnhem en omstreken van dienst zijn bij een verscheidenheid aan projecten. Zo bieden we u ook ouderwets ladderwerk. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor projecten die slechts uit te voeren zijn met hoogwerkers. Geen klus is ons te gek of te hoog.

Wij bieden dienstverlening aan een brede groep. Van MKB’ers tot aan zorginstellingen, hotels en gemeentelijke overheden. Lees gerust de referenties.

Geen enkele hoge uitdaging is ons te gek

Duidelijkheid

Voorafgaand aan onze werkzaamheden ontvangt u een overzicht van het aantal keer dat wij de ramen komen wassen. Zodoende weet u altijd precies wanneer we langskomen om ervoor te zorgen dat de ramen weer kraakhelder zijn. Wij houden van duidelijkheid.

Kleur- en streepvrij

Wij maken gebruik van telescopische glasbewassing. Dit wordt ook wel tuckerpole genoemd. Hierbij maken we gebruik van een carbon of aluminium stok met daarop een zachte wasborstel. Inclusief water en slangen weegt dit geheel 6 kilo.

Dankzij het schroefsysteem is deze tuckerpole tot een hoogte van 13 meter bruikbaar. De ramen drogen na het wassen streep- en kleurloos op.

Voldoen aan de wettelijke eisen VGM

Iedere situatie is anders. Om deze reden stemmen wij van Schoonmaakbedrijf Hendriksen de reinigingsmethodes en producten zorgvuldig af op uw situatie. Alle methodes en producten voldoen aan de wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, milieu en arbeidsomstandigheden (VGM).

VCA en IPAF gecertificeerd

Iedere glazenwasser in Arnhem die bij ons werkzaam is, is VCA gecertificeerd. Hierdoor bent u verzekerd van het feit dat alle medewerkers zich bij het uitvoeren van hun werkzaamheden bewust zijn van de veiligheid. Maar ook van gezondheid, milieu en welzijn.

Daarnaast zijn onze glazenwassers ook nog eens IPAF gecertificeerd. Dit is een hoogwerker certificaat.

Een goede, duurzame relatie met u als klant is voor ons van groot belang.

Schakel de glazenwasser in Arnhem in

Bent u overtuigd van wat als glazenwasser in Arnhem en omstreken voor u kunnen betekenen? Wij zorgen er graag voor dat de ramen weer compleet spik en span zijn. Neem direct contact met ons op of voor meer informatie of vraag een offerte aan.

U kunt contact met ons opnemen door op werkdagen te bellen naar 0575 544 000. Daarentegen kunt u natuurlijk ook altijd geheel vrijblijvend het contactformulier op onze website invullen. Dan komen we zo snel mogelijk weer bij u terug.