Glazenwasser in Arnhem

Wij zorgen er als glazenwasser in Arnhem en omgeving graag voor dat uw ramen te allen tijde compleet schoon zijn. We hebben de ontwikkelingen in het glazenwassersvak aangegrepen om ons te specialiseren en organiseren als een modern bedrijf. En dat merkt u. Ons deskundige team van glazenwassers biedt u altijd een gepaste oplossing voor een aantrekkelijke prijs.

Vraag offerte aan Bel 0575 544 000

Glazenwasser in Arnhem | Jarenlange ervaring

  • Binnen 24 uur een offerte op maat
  • Jarenlange ervaring
  • Scherpe prijzen
  • VCA gecertificeerd schoonmaakbedrijf en glazenwasserij: wij gaan op veilige en vertrouwde wijze te werk
  • Goede referenties. Zo zijn we al jarenlang werkzaam voor sommige van onze opdrachtgevers
  • Deskundig team van glazenwassers en schoonmakers
  • Altijd een gepaste oplossing voor iedere situatie

Schakel ons in als glazenwasser te Arnhem en ervaar zelf wat we voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Vele verschillende projecten en opdrachtgevers

Wij kunnen u als goede glazenwasser in Arnhem en omgeving van dienst zijn bij een verscheidenheid aan projecten. Zo bieden we u ook ouderwets ladderwerk aan. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor projecten die slechts uit te voeren zijn met hoogwerkers. Geen klus is ons te gek of te hoog.

Vraag offerte aan Bel 0575 544 000

Wij bieden dienstverlening aan een brede groep. Van MKB’ers tot aan zorginstellingen, hotels en gemeentelijke overheden. Lees gerust de referenties die we hebben ontvangen.

”Geen enkele hoge uitdaging is te gek voor onze glazenwassers in Arnhem.”

Duidelijkheid is belangrijk

Voorafgaand aan onze werkzaamheden ontvangt u een overzicht van het aantal keer dat wij de ramen komen wassen. Zodoende weet u altijd precies wanneer we langskomen om ervoor te zorgen dat de ramen weer kraakhelder zijn. Wij houden van duidelijkheid.

Kleur- en streepvrij door telescopische glasbewassing

Wij maken gebruik van telescopische glasbewassing. Dit wordt ook wel tuckerpole genoemd. Hierbij maken we gebruik van een carbon of aluminium stok met daarop een zachte wasborstel. Inclusief water en slangen weegt dit geheel 6 kilo.

Dankzij het schroefsysteem is deze tuckerpole tot een hoogte van 13 meter bruikbaar. De ramen drogen na het wassen streep- en kleurloos op.

Vraag offerte aan Bel 0575 544 000

Voldoen aan de wettelijke eisen VGM

Iedere situatie is anders. Om deze reden stemmen wij van Schoonmaakbedrijf Hendriksen de reinigingsmethodes en producten zorgvuldig af op uw situatie. Alle methodes en producten voldoen aan de wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, milieu en arbeidsomstandigheden (VGM).

VCA en IPAF gecertificeerd

Iedere glazenwasser in Arnhem die bij ons werkzaam is, is VCA gecertificeerd. Hierdoor bent u verzekerd van het feit dat alle medewerkers zich bij het uitvoeren van hun werkzaamheden bewust zijn van de veiligheid. Maar ook van gezondheid, milieu en welzijn.

Daarnaast zijn onze glazenwassers ook nog eens IPAF gecertificeerd. Dit is een hoogwerker certificaat.

”Een goede, duurzame relatie met u als klant is voor ons van groot belang.”

Vraag offerte aan Bel 0575 544 000

Glazenwasser in Arnhem, Deventer, Apeldoorn en Zutphen

Als glazenwasserij en schoonmaakbedrijf zijn we voornamelijk actief in de driehoek tussen Apeldoorn, Zutphen en Deventer. Maar zoals u gemerkt heeft, zijn we als glazenwasser ook werkzaam in de regio Arnhem. Bij ons is het mogelijk om zowel een eenmalige klus als periodieke klus af te nemen. Het liefst onderhouden we duurzame relaties met onze klanten. Bij veel van onze klanten komen we dan ook periodiek langs om de ramen te wassen.

Dus bent u werkzaam bij een bedrijf in de regio Arnhem, Apeldoorn, Deventer of Zutphen en op zoek naar een betrouwbare glazenwasser die de ramen mooi schoon houdt? Ga dan de samenwerking aan met onze glazenwasserij.

Schakel de glazenwasser in Arnhem in

Bent u overtuigd wat wij als glazenwasser in Arnhem en omgeving voor u kunnen betekenen? Wij zorgen er graag voor dat de ramen weer compleet spik en span zijn. Neem direct contact met ons op of voor meer informatie of vraag een offerte aan.

U kunt contact met ons opnemen door op werkdagen te bellen naar 0575 544 000. Daarentegen kunt u natuurlijk ook altijd geheel vrijblijvend het contactformulier op onze website invullen. Dan komen we zo snel mogelijk weer bij u terug.

Vraag offerte aan Bel 0575 544 000