Schoonmaakbedrijf Lochem

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Lochem voor een gegarandeerd blinkend resultaat? Dan moet u zijn bij Schoonmaakbedrijf Hendriksen uit Zutphen. Wij bieden een zeer breed scala aan schoonmaakdiensten aan.

Vraag offerte aan Bel 0575 544 000

Met meer dan 85 jaar ervaring kennen wij alle kneepjes van het schoonmaakvak. Dat betekent dat u kunt vertrouwen op de beste kwaliteit. 

Glazenwasser in Nijmegen inhuren

Schoonmaakbedrijf in Lochem: betrouwbaar en deskundig

 • Ervaren

  Meer dan 80 jaar ervaring;

 • Breed inzetbaar

  Zeer omvangrijk dienstenpakket;

 • Persoonlijk

  Duurzame relaties hoog in het vaandel;

 • Vakkundig

  VCA gecertificeerd;

 • Betrouwbaar

  Betrouwbaar, flexibel en betaalbaar;

 • Vast team

  Hecht en kundig.

Vraag offerte aan Bel 0575 544 000

Schoonmaakbedrijf voor MKB en VvE in Lochem

Onze diensten zijn niet alleen voor particulieren maar ook voor andere sectoren zoals: MKB, zorginstellingen, vastgoedbeheerders, Verenigingen van Eigenaren, gemeenten, hotels, institutionele beleggers en handelsorganisaties. Het maakt voor ons niet uit of u een trappenhuis wilt laten schoonmaken, of de vloer van een bedrijfspand. Voor ons schoonmaakbedrijf in Lochem is niets teveel. 

Schoonmaakbedrijf in Nijmegen

Langdurige samenwerkingen

Ons schoonmaakbedrijf vindt samenwerkingen met onze relaties erg belangrijk. Daarom gaan wij voor duurzame en langdurige samenwerkingen en werken wij al jaren samen met vaste opdrachtgevers. Wij hechten veel waarde aan hun vertrouwen in onze diensten en daar zijn we trots op. 

Professioneel team

Onze medewerkers zijn het visitekaartje van ons bedrijf voor ons schoonmaakbedrijf in Lochem. De meeste medewerkers zijn al vele jaren in dienst en daarom goed op elkaar ingespeeld. Wij hechten veel waarde aan de kennis van onze medewerkers en zorgen er daarom ook voor dat ze constante training, bijscholing en goede voorwaarden krijgen. 

Gevarieerde schoonmaakdiensten

U kunt bij ons schoonmaakbedrijf in Lochem niet alleen terecht voor standaard schoonmaakdiensten, maar ook voor onder andere het verwijderen van graffiti, legen van dakgoten, zandstralen van gevels en het onderhouden van vloeren. Huur ook eens een handyman in via ons voor hulp bij facilitaire werkzaamheden zoals het afvoeren van oude spullen. 

Een opsomming van onze diensten: 

 • Dagelijks & periodiek onderhoud
 • Glasbewassing & tuckerpoles
 • Gevelreiniging & hogedrukreiniging
 • Verlengde werkzaamheden: kantinebeheer & klein technisch onderhoud

In bezit van de juiste certificaten

Omdat we willen dat ons werk veilig gebeurt zijn al onze gevelreinigers en glazenwassers in bezit van een VCA en IPAF certificaat. Om ons werk nog veiliger te maken gebruiker we een handig glasbewassingssysteem, namelijk tuckerpoles, ook wel telescoop glasbewassing genoemd. Tuckerpoles zijn schuifsystemen met een carbon of aluminium steel en zachte wasborstel. De tuckerpole is te gebruiken tot 13 meter en daarom handig voor hoge gebouwen. Ook wanneer u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Zwolle, Doetinchem of Nijmegen kunt u ons inschakelen. 

Ervaren glazenwasser in regio Nijmegen

Schoonmaakbedrijf in Lochem inschakelen

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Lochem? Dan staat schoonmaakbedrijf Hendriksen voor u klaar. U kunt met ons in contact komen door te bellen naar (0575) 544 000, of een email te sturen. Ook voor vragen over onze diensten staan wij u graag te woord. 

Vraag offerte aan

Veelgestelde vragen

Wat voor diensten biedt een schoonmaakbedrijf in Lochem aan?

Schoonmaak Hendriksen uit de omgeving Lochem biedt een breed scala aan diensten, waaronder reguliere schoonmaak, glasbewassing, gevelreiniging en vloeronderhoud. Neem contact met ons op voor uw specifieke wensen en behoeften.

Biedt Schoonmaak Hendriksen milieuvriendelijke schoonmaakopties voor bedrijven in Lochem?

Ja, bij Schoonmaak Hendriksen hechten we waarde aan duurzaamheid. We bieden milieuvriendelijke schoonmaakopties aan bedrijven in Lochem, met behoud van effectiviteit en professionele normen.

Wat zijn de kosten van het inhuren van een schoonmaakbedrijf in Lochem?

De kosten variëren op basis van de omvang en aard van de schoonmaak. Vraag nu gratis een offerte aan bij Schoonmaak Hendriksen.

Biedt Schoonmaak Hendriksen gespecialiseerde reinigingsdiensten voor bedrijven in Lochem?

Zeker, Schoonmaak Hendriksen begrijpt de diverse behoeften van bedrijven. Wij bieden gespecialiseerde reinigingsdiensten, afgestemd op de sector en vereisten van uw bedrijf in Lochem.

Offerte aanvragen