Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Glazenwasser Apeldoorn

Heeft u een glazenwasser in Apeldoorn nodig? Schakel dan schoonmaakbedrijf en glazenwasserij Hendriksen in. Onze ervaren glazenwassers maken de ramen van bedrijfspanden, zorginstellingen, overheidsgebouwen, appartementencomplexen, hotels en gemeentehuizen weer keurig schoon. Een streeploos resultaat is waar wij altijd naar streven. U kunt ons glazenwassersbedrijf eenmalig of periodiek inhuren. We onderhouden graag duurzame relaties met onze opdrachtgevers.

Zijn de ramen weer toe aan een wasbeurt? Laat de ramen dan wassen door onze glazenwasser in Apeldoorn. Vraag een offerte aan via het offerteformulier en binnen 24 uur ontvangt u een offerte op maat van ons.

Waarom kiezen voor onze glazenwasser in Apeldoorn?

 • Schoonmaakbedrijf met meer dan 85 jaar ervaring: opgericht in 1934
 • Glazenwasserij met zeer omvangrijke diensten
 • Betrouwbare, flexibele en betaalbare glazenwasser in Apeldoorn
 • Duurzame relaties staan bij ons hoog in het vaandel
 • VCA gecertificeerde glazenwassers in dienst
 • Vast team: hecht en kundig

Specialist in glasbewassing te Apeldoorn

In het Zutphen van 1934 is schoonmaakbedrijf Hendriksen opgericht, toen voerden we voornamelijk schoonmaakwerkzaamheden uit. In de loop der jaren hebben we onze dienstverlening uitgebreid met glasbewassing. Tegenwoordig zijn we ware specialisten op het gebied van glasbewassing in Apeldoorn en omstreken. We houden onder meer de ontwikkelingen scherp in de gaten. Daarom kunnen we ons met recht een gespecialiseerde en moderne glazenwasser in Apeldoorn noemen.

Ramen wassen op grote hoogte in Apeldoorn

Voor de projecten waar we als glazenwasserij voor gevraagd worden gebruiken we of de ouderwetse ladder, of een eigen of gehuurde hoogwerker, of de moderne Tuckerpole. Door middel van een hoogwerker kunnen onze glazenwassers ramen wassen op grote hoogte in Apeldoorn. Met een Tuckerpole zijn ramen vanaf de grond bereikbaar tot 13 meter hoogte voor de glazenwasser in Apeldoorn.

Het tuckerpolesysteem

Een Tuckerpole wordt ook wel een telescoop genoemd. Het is een uitschuifbare steel gemaakt van carbon of aluminium met een zachte wasborstel aan het hoofd. Dit geheel weegt 6 kilo. Inclusief de slangen die gevuld zijn met gedemineraliseerd water (ofwel water zonder toevoegingen als kalk en mineralen).

De voordelen van dit tuckerpolesysteem zijn:

 • Goed voor het milieu.
 • Minder snel herbevuiling en langer schoon. Geen achterblijvend residu zoals bij zeepresten. En omdat in demi water geen metaaldeeltjes zitten, wordt het risico van statische oplading gereduceerd.
 • Vlek- en streepvrije opdroging.
 • Optimale bereikbaarheid boven de tuinbeplating en fonteinen, en bij koepels en glazen overkappingen als serres.
 • Veilige en verantwoorde arbeidsomstandigheden.
 • Geen extra investering voor ladders en paden voor hoogwerkers.
 • De kwaliteit van dit systeem is 90% bij de eerste wasbeurt en 100% bij meerdere uitvoeringen.

De kosten voor het inhuren van een glazenwasser in Apeldoorn

Een glazenwasser inhuren hoeft niet duur te zijn. Als glazenwasserij in Apeldoorn hanteren we scherpe prijzen. Wel is ieder project anders. Dus als u de exacte kosten wilt weten voor het inschakelen van een glazenwasser in Apeldoorn raden we u aan om een offerte aan te vragen. Al binnen 24 uur ontvangt u van ons een reactie.

Als u ervoor kiest om periodiek schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden aan onze glazenwassers ontvangt u van ons een overzicht van alle werkzaamheden en de bijbehorende kosten. Het aantal bewassingen staat in het overzicht vermeldt, evenals de afspraken en tijdstippen.

U kunt bij ons schoonmaakbedrijf terecht voor tal van diensten: van dagelijks onderhoud tot gevelreiniging. We bieden onze dienstverlening aan tal van organisaties en instellingen aan, onder meer het MKB, institutionele beleggers en handelsorganisaties kunnen bij ons aankloppen.

Onze schoonmaakdiensten op een rij:

 • Dagelijks & periodiek onderhoud
 • Glasbewassing & tuckerpoles
 • Gevelreiniging & hogedrukreiniging
 • Verlengde werkzaamheden: kantinebeheer & klein technisch onderhoud

Wij zijn daarnaast ook werkzaam als schoonmaakbedrijf in Deventer en schoonmaakbedrijf in Arnhem

Glazenwasser in Apeldoorn gezocht?

Bent u op zoek naar een glazenwasser in de buurt van Apeldoorn of omgeving Apeldoorn Zuid? Kom dan met onze glazenwasserij in contact. U kunt direct een offerte aanvragen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Vul ons contactformulier in als u meer informatie wenst. Mocht u vragen voor ons hebben, mag u ons ook gerust bellen op (0575) 544 000 of stuur een email naar info@schoonmaakhendriksen.nl.

Wij zijn daarnaast ook werkzaam als glazenwasser in Zutphen, glazenwasser in Deventer en glazenwasser in Arnhem.

Contactformulier

Offerte aanvragen