Glazenwasser in Apeldoorn

Een professionele en ervaren glazenwasser in Apeldoorn gezocht? Schakel dan Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij Hendriksen in. Onze vakkundige glazenwassers maken de ramen van bedrijfspanden, zorginstellingen, overheidsgebouwen, appartementencomplexen, hotels en gemeentehuizen weer keurig schoon. Een streeploos resultaat is waar wij altijd naar streven. U kunt ons glazenwassersbedrijf eenmalig of periodiek inhuren voor de glasbewassing. We onderhouden graag duurzame relaties met onze opdrachtgevers.

Zijn de ramen van uw pand weer toe aan een wasbeurt? Laat de ramen dan wassen door onze glazenwasser in Apeldoorn. Vraag een offerte aan via het offerteformulier, dan ontvangt u binnen 24 uur een offerte op maat van ons.

Vraag offerte aan Bel 0575 544 000

Glazenwasser in Apeldoorn wast een raam bij een woning

Waarom kiezen voor een glazenwasser in Apeldoorn van Schoonmaakbedrijf Hendriksen?

 • Ervaren

  Meer dan 80 jaar ervaring;

 • Breed inzetbaar

  Zeer omvangrijk dienstenpakket;

 • Persoonlijk

  Duurzame relaties hoog in het vaandel;

 • Vakkundig

  VCA gecertificeerd;

 • Betrouwbaar

  Betrouwbaar, flexibel en betaalbaar;

 • Vast team

  Hecht en kundig.

Vraag offerte aan Bel 0575 544 000

Specialist in glasbewassing in Apeldoorn

In het Zutphen van 1934 is Schoonmaakbedrijf Hendriksen opgericht, toen voerden we voornamelijk schoonmaakwerkzaamheden uit. In de loop der jaren hebben we onze dienstverlening uitgebreid met glasbewassing. Tegenwoordig zijn we ware specialisten op gebied van glasbewassing in Apeldoorn en omstreken. We houden onder meer de ontwikkelingen in ons vakgebied scherp in de gaten. Daarom kunnen we ons met recht een gespecialiseerde en moderne glazenwasser in Apeldoorn noemen.

Ramen wassen op grote hoogte

Voor de projecten waar we als glazenwasserij voor gevraagd worden gebruiken we of de ouderwetse ladder, of een eigen of gehuurde hoogwerker, of de moderne Tuckerpole. Door middel van een hoogwerker kunnen onze glazenwassers ramen wassen op grote hoogte in Apeldoorn. Met een Tuckerpole zijn ramen vanaf de grond bereikbaar tot 13 meter hoogte voor onze glazenwassers.

Het tuckerpolesysteem

Een Tuckerpole wordt ook wel een telescoop genoemd. Het is een uitschuifbare steel gemaakt van carbon of aluminium met een zachte wasborstel aan het hoofd. Dit geheel weegt zes kilo. Inclusief de slangen die gevuld zijn met gedemineraliseerd water (ofwel water zonder toevoegingen van kalk en mineralen).

De voordelen van dit tuckerpolesysteem zijn:

 • Goed voor het milieu;
 • Minder kans op herbevuiling en langer schoon. Geen achterblijvend residu zoals bij zeepresten. Omdat in demiwater geen metaaldeeltjes zitten, wordt het risico van statische oplading gereduceerd;
 • Vlek- en streepvrije opdroging;
 • Optimale bereikbaarheid boven de tuinbeplating en fonteinen, en bij zowel koepels en glazen overkappingen als serres;
 • Veilige en verantwoorde arbeidsomstandigheden;
 • Geen extra investering voor ladders en paden voor hoogwerkers;
 • De kwaliteit van dit systeem is 90% bij de eerste wasbeurt en 100% bij meerdere uitvoeringen.

De kosten voor het inhuren van een glazenwasser in Apeldoorn

Een glazenwasser inhuren hoeft niet duur te zijn. Als glazenwasserij in Apeldoorn hanteren we scherpe prijzen. Wel is ieder project anders. Dus als u de exacte kosten wilt weten voor het inschakelen van een glazenwasser in Apeldoorn raden we u aan om een offerte aan te vragen. Al binnen 24 uur ontvangt u van ons een reactie.

Als u ervoor kiest om periodiek schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden aan onze glazenwassers ontvangt u van ons een overzicht van alle werkzaamheden en de bijbehorende kosten. Het aantal bewassingen staat in het overzicht vermeldt, evenals de afspraken en tijdstippen.

Veelzijdig schoonmaakbedrijf in de regio

U kunt bij ons schoonmaakbedrijf terecht voor tal van diensten: van dagelijks onderhoud tot gevelreiniging. We bieden onze dienstverlening aan tal van organisaties en instellingen aan, onder meer het MKB, institutionele beleggers en handelsorganisaties kunnen bij ons aankloppen.

Onze schoonmaak diensten op een rij:

 • Dagelijks & periodiek onderhoud;
 • Glasbewassing & tuckerpoles;
 • Gevelreiniging & hogedrukreiniging;
 • Specialistische reiniging: dieptereiniging en zonnepanelen reiniging;
 • Verlengde werkzaamheden: kantinebeheer & klein technisch onderhoud.

Wij zijn met ons schoonmaakbedrijf werkzaam in heel wat plaatsen rondom Zutphen. Zo hebben we de schoonmaak werkzaamheden opgepakt voor bedrijven in de volgende plaatsen: DeventerArnhem, Lochem, Nijmegen, Doetinchem, Almelo, Zwolle en Apeldoorn.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van een glazenwasser?

De kosten voor het inhuren van een glazenwasser hangt af van de opdracht. Ieder project is immers weer anders. Schoonmaakbedrijf Hendriksen hanteert lage prijzen die voor ieder MKB-bedrijf te betalen zijn. Een glazenwasser inhuren hoeft in elk geval niet duur te zijn. Wilt u de kosten weten voor uw project? Vraag een vrijblijvende offerte aan via de website.

Wat vraagt een glazenwasser per raam?

Wat een glazenwasser vraagt per raam is lastig te zeggen. Wilt u dit weten voor uw opdracht, dan raden we u aan om contact met ons op te nemen en een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Hoe vind ik een goede glazenwasser?

U vindt een goede glazenwasser door verschillende glazenwassers uit uw omgeving te vergelijken op factoren die u belangrijk vindt. Deze facturen kunnen bijvoorbeeld zijn: de prijs, werkervaring, het resultaat, de apparatuur, duurzaamheid, flexibiliteit, betrouwbaarheid en gecertificeerd personeel. Schoonmaakbedrijf Hendriksen is een goede glazenwasser met 80 jaar werkervaring en een kundig team. Bovendien zijn wij betrouwbaar, flexibel en betaalbaar.

Hoe vaak komt een glazenwasser?

Hoe vaak een glazenwasser bij u langskomt, hangt af van uw eigen wensen. U kunt de glazenwasser zo vaak laten langskomen als u zelf wilt. Wij komen graag periodiek bij u langs, we maken duidelijke afspraken met u over de werkzaamheden, dagen en tijden.

Hoe vaak glazenwasser per jaar?

Gemiddeld komt een glazenwasser 2-4 keer per jaar langs bij bedrijven en VvE’s om de ramen te wassen. Uiteraard is dit geheel afhankelijk van uw wensen. Wilt u dat de glazenwasser elke maand langskomt? Dan is dat gewoon mogelijk.

Glazenwasser in Apeldoorn reinigt de ramen aan de buitenkant

Glazenwasser in Apeldoorn gezocht?

Bent u op zoek naar een glazenwasser in de buurt van Apeldoorn of omgeving Apeldoorn Zuid? Kom dan met onze glazenwasserij in contact. U kunt direct een offerte aanvragen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Vul ons contactformulier in als u meer informatie wenst. Mocht u vragen voor ons hebben, mag u ons ook gerust bellen op (0575) 544 000 of stuur een e-mail naar info@schoonmaakhendriksen.nl.

Wij zijn ook werkzaam als glazenwasser in de plaatsen Zutphen, Deventer, Almelo, Doetinchem, Zwolle, Nijmegen, Lochem en Arnhem.

Vraag offerte aan Bel 0575 544 000

Offerte aanvragen