Gevelreiniging in Doetinchem

Is de gevel van uw pand of gebouw dringend aan onderhoud toe? Kan deze wel een schoonmaakbeurt gebruiken om de uitstraling van uw gebouw weer te verbeteren? Bent u daarom op zoek naar een schoonmaakbedrijf waar u de gevelreiniging in omgeving Doetinchem aan kunt uitbesteden? Maak kennis met Schoonmaakbedrijf Hendriksen. Wij zijn een schoonmaakbedrijf uit Zutphen dat in de gehele Achterhoek actief is.

Zo verzorgen we ook regelmatig gevelonderhoud voor klanten uit Doetinchem, Deventer, Lochem, Apeldoorn en Arnhem. Professionele gevelreiniging verhoogt zowel de uitstraling als de levensduur van uw gevel. Hierdoor voorkomt u verdere schade. Wij brengen na het reinigen ook een vochtwerende laag aan als verdere bescherming.

Wilt u de mogelijkheden met ons bespreken, heeft u vragen of zou u graag een offerte ontvangen voor het gevelonderhoud in omgeving Doetinchem? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen door ons te bellen. Ons telefoonnummer is 0575 544 000 (vestiging Zutphen) of 0570 572270 (vestiging Deventer).

Grondige gevelreiniging van uw pand in Doetinchem of omgeving

Schoonmaakbedrijf Hendriksen is gespecialiseerd in gevelreiniging in omgeving Doetinchem. Ook verzorgen we regulier schoonmaakonderhoud aan uw gebouw. Wij kunnen verschillende soorten technieken inzetten om uw gevel weer mooi schoon te krijgen. Na het gevelonderhoud brengen we een impregneerlaar die waterafstotend is aan.

Dit houdt uw gevel mooi droog en voorkomt dat weersinvloeden uw gevel zullen aantasten. Met Schoonmaakbedrijf Hendriksen als uw partner voor gevelreiniging in omgeving Doetinchem is uw gevel al binnen 24 uur na afspraak weer mooi schoon!

Graffitiverwijdering

Veel gebouwen zijn tegenwoordig besmeurd met graffiti. Geldt dit ook voor uw gebouw en wilt u deze graffiti laten verwijderen? Dan bent u bij Schoonmaakbedrijf Hendriksen aan het juiste adres. Wij bieden de ideale oplossing en maken uw gebouw snel weer perfect vrij van alle graffiti afbeeldingen en teksten.

Hogedrukreiniging

Soms zal het voor de schoonmaak van gevels noodzakelijk zijn om een hogedrukreiniger te gebruiken. Wij beschikken over een krachtige hogedrukreiniger, die met warm water uw gevel weer prachtig schoon kan krijgen. Onze ervaren medewerkers brengen zo de uitstraling van uw bedrijfspand of gebouw weer helemaal terug.

(Zand) stralen

De meest effectieve manier van gevelreiniging is door middel van stralen. Door zandstralen worden de originele kleuren en uitstraling van uw gevel weer helemaal teruggebracht. Voor sommige gevels zal zandstralen overigens te veel van het goede zijn, aangezien het onder omstandigheden schade kan aanbrengen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Over Schoonmaakbedrijf Hendriksen

Al meer dan 80 jaar verzorgt Schoonmaakbedrijf Hendriksen schoonmaakwerkzaamheden, glazenbewassing en gevelreiniging in Doetinchem en omgeving. Wij zijn in 1934 opgericht in Zutphen en waren destijds een van de eerste professionele schoonmaakbedrijven van het land. Wij zijn voornamelijk actief voor midden- en kleinbedrijven, zorginstellingen, vastgoedbeheerders, VvE’s, gemeentelijke overheden, hotels, institutionele beleggers en handelsorganisaties.

Door ons in te schakelen geniet u van diverse voordelen, waaronder:

  • Professionele gevelonderhoud in omgeving Doetinchem
  • Altijd een gepaste oplossing voor iedere doelgroep
  • VCA gecertificeerd bedrijf: wij gaan op veilige en vertrouwde wijze te werk
  • Scherpe prijzen
  • Al binnen 24 uur een offerte
  • Jarenlange ervaring
  • Goede referenties, zo zijn we al jarenlang werkzaam voor sommige van onze opdrachtgevers

Vraag gelijk om een offerte!

Wilt u een professioneel schoonmaakbedrijf inschakelen voor gevelreiniging in Doetinchem of omgeving? Schoonmaakbedrijf Hendriksen maakt graag uw gevel weer helemaal spik en span. Om verder te informeren over onze dienstverlening of een offerte aan te vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Dat kan door op werkdagen te bellen naar 0575 544 000 (vestiging schoonmaakbedrijf Zutphen) of 0570 572270 (vestiging schoonmaakbedrijf Deventer). Of vul het contactformulier op onze website in. U krijgt dan zo snel als mogelijk een reactie van ons.

Offerte aanvragen