Schoonmaakbedrijf in Nijmegen

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat periodiek schoonmaakwerk wilt verrichten in uw bedrijfspand in Nijmegen? Wij van Schoonmaakbedrijf Hendriksen doen dit graag voor u. Onze medewerkers verzorgen allerhande schoonmaakdiensten bij met name bedrijven en VvE’s. Wij vinden het belangrijk om duurzame en goede relaties te onderhouden met onze klanten. Dat veel van onze opdrachtgevers al jarenlang de schoonmaak van hun panden aan ons toevertrouwt maakt ons trots.

Vraag offerte aan Bel 0575 544 000

Werk ook samen met ons schoonmaakbedrijf in Nijmegen

Wilt u een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Nijmegen inschakelen? Maak dan gebruik van de professionele schoonmaakdiensten van Schoonmaakbedrijf Hendriksen. U kunt direct een offerte aanvragen via onderstaande button. Mocht u meer informatie willen ontvangen over een specifieke dienst, mag u ons altijd even bellen.

Glazenwasser in Nijmegen inhuren

Waarom steeds meer mensen voor Schoonmaakbedrijf Hendriksen kiezen

 • Ervaren

  Meer dan 80 jaar ervaring;

 • Breed inzetbaar

  Zeer omvangrijk dienstenpakket;

 • Persoonlijk

  Duurzame relaties hoog in het vaandel;

 • Vakkundig

  VCA gecertificeerd;

 • Betrouwbaar

  Betrouwbaar, flexibel en betaalbaar;

 • Vast team

  Hecht en kundig.

Vraag offerte aan Bel 0575 544 000

Onze klanten: bedrijven, VvE’s en zorginstellingen

Met onze dienstverlening richten wij ons voornamelijk op bedrijven uit het MKB. Maar onze diensten zijn ook toegespitst op de volgende doelgroepen: zorginstellingen, vastgoedbeheerders en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). Daarnaast kunnen gemeenten, hotels, institutionele beleggers en handelsorganisaties ook bij ons terecht als ze schoonmaakwerk willen uitbesteden aan een professioneel schoonmaakbedrijf in Nijmegen. Wat de situatie ook is: wij beschikken over een gepaste oplossing.

Particulieren in Nijmegen kunnen ook ons schoonmaakbedrijf inschakelen. Dus wilt u de gevel laten reinigen of de ramen goed schoon laten maken? Neem dan gerust contact met ons op.

Schoonmaakbedrijf in Nijmegen
Goedkope glazenwasser in Nijmegen

Periodiek schoonmaakwerk in Nijmegen

Bij bedrijven verrichten we het liefst periodiek schoonmaakwerk. Dit omdat we zo een duurzaam mogelijke relatie kunnen ontwikkelen. De schoonmaker die bij u langskomt zal altijd dezelfde medewerker zijn. Zodat u elke keer een vertrouwd gezicht ziet.

Als u ons schoonmaakbedrijf inhuurt voor periodieke schoonmaakwerkzaamheden in Nijmegen gaan we eerst met elkaar in gesprek. Tijdens dit overleg bespreken we de volgende onderwerpen: om welke werkzaamheden gaat het, hoe vaak mogen we langskomen en om wat voor soort gebouw(en) gaat het? Daarnaast willen we graag inzichtelijk krijgen hoe we zo optimaal en efficiënt mogelijk kunnen schoonmaken. Op basis van dit gesprek stellen wij een schoonmaakprogramma op. Op deze manier is het voor u helder waar, welke en wanneer de schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd worden.

Uw glazenwasser in Nijmegen

Onderdeel van onze dienstverlening is glasbewassing. Onze VCA gecertificeerde glazenwasser maakt de ramen van uw bedrijfspand in Nijmegen weer blinkend schoon, ook de ramen op grote hoogte. Hiervoor gebruiken we een veilig en handig glasbewassingssysteem: tuckerpoles, ook wel telescoop stelen genoemd. De glazenwasser houdt de telescoopsteel vast met aan de kop een zachte wasborstel. De steel is uit te schuiven, daardoor kan de glazenwasser de ramen in Nijmegen tot 13 meter reinigen.

Hét schoonmaakbedrijf in Zutphen, Apeldoorn en Deventer

Als schoonmaakbedrijf zijn we actief in de driehoek tussen Apeldoorn, Zutphen en Deventer. Het gebied in deze driehoek zien we als ons voornaamste werkgebied. Toch rijden we voor onze nieuwe opdrachtgevers graag een stukje verder richting Nijmegen en Arnhem. Ook als u in een van deze plaatsen woont kunt u gebruik maken van onze schoonmaakdiensten.

Daarnaast bieden we in deze steden ook onze andere diensten aan, bijvoorbeeld glasbewassing en gevelreiniging. Onze ervaren glazenwassers brengen graag een bezoek aan Apeldoorn, Arnhem, Deventer en Zutphen.

Glazenwasser in Nijmegen inhuren

Kom in contact met ons schoonmaakbedrijf in Nijmegen

Een schoonmaakbedrijf in Nijmegen gezocht? Maak dan kennis met Schoonmaakbedrijf Hendriksen. Wij zijn een betrouwbaar, flexibel en betaalbaar schoonmaakbedrijf in de provincie Gelderland. Wilt u ook een duurzame relatie met ons aangaan? Neem dan direct contact op, dat kan via het contactformulier. U mag ook gelijk een offerte aanvragen.

Vraag offerte aan Bel 0575 544 000

Veelgestelde vragen

Wat voor diensten biedt een schoonmaakbedrijf in Nijmegen aan?

Schoonmaak Hendriksen uit de omgeving Nijmegen biedt een breed scala aan diensten, waaronder reguliere schoonmaak, glasbewassing, gevelreiniging en vloeronderhoud. Neem contact met ons op voor uw specifieke wensen en behoeften.

Wat zijn de kosten van het inhuren van een schoonmaakbedrijf in Nijmegen?

De kosten variëren op basis van de omvang en aard van de schoonmaak. Vraag nu gratis een offerte aan bij Schoonmaak Hendriksen.

Wat onderscheidt Schoonmaak Hendriksen van andere schoonmaakbedrijven in Nijmegen?

Schoonmaak Hendriksen onderscheidt zich door jarenlange ervaring, toegewijd personeel en een focus op duurzame schoonmaakmethoden. Wij streven ernaar om uw ruimte niet alleen schoon, maar ook milieuvriendelijk te houden.

Biedt Schoonmaak Hendriksen aangepaste schoonmaakpakketten aan voor bedrijven?

Ja, bij Schoonmaak Hendriksen begrijpen we dat elk bedrijf unieke schoonmaakbehoeften heeft. Daarom bieden we op maat gemaakte schoonmaakpakketten aan die zijn afgestemd op uw specifieke eisen en planning.

Offerte aanvragen