Schoonmaakbedrijf in Zwolle

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Zwolle? Dan moet u bij Schoonmaakbedrijf Hendriksen uit Zutphen zijn. Wij bieden diverse schoonmaakwerkzaamheden, waardoor wij al uw klussen kunnen uitvoeren. Wij hebben meer dan 85 jaar ervaring en weten precies hoe wij uw pand zo schoon mogelijk krijgen. Bij ons geniet u altijd van de beste service met goede kwaliteit.

Vraag offerte aan Bel 0575 544 000

U kunt bij ons terecht voor diverse schoonmaakwerkzaamheden. Hierbij kunt u uiteraard aan het traditionele schoonmaakwerk denken, maar wij zijn ook in te schakelen voor glasbewassing, gevelreiniging en periodiek schoonmaakonderhoud. Verder bieden wij ook kantinebeheer, tuinonderhoud en klein technisch onderhoud.

Ervaren schoonmaakbedrijf in Zwolle

 • Ervaren

  Meer dan 80 jaar ervaring;

 • Breed inzetbaar

  Zeer omvangrijk dienstenpakket;

 • Persoonlijk

  Duurzame relaties hoog in het vaandel;

 • Vakkundig

  VCA gecertificeerd;

 • Betrouwbaar

  Betrouwbaar, flexibel en betaalbaar;

 • Vast team

  Hecht en kundig.

Vraag offerte aan Bel 0575 544 000

Schoonmaakbedrijf voor diverse sectoren

Wij zijn werkzaam in diverse sectoren. Hierbij kun tu denken aan MKB, zorginstellingen, vastgoedbeheer, Verenigingen van Eigenaren, gemeenten, hotels, institutionele beleggers en handelsorganisaties. Het maakt ons niet uit of u wilt dat wij het trappenhuis schoonmaken, de vloer, of de gehele bedrijfshal. Wij staan u altijd van dienst.

Het is ons doel om duurzame, langdurige en goede relaties te behouden. Wij werken al jaren samen met dezelfde opdrachtgevers die vertrouwen in ons hebben. Wij hopen dat u zich daar bij aan wilt sluiten, en dat wij door middel van onze kennis en kunnen, uw pand weer optimaal schoon kunnen maken.

Schoonmaakbedrijf in Nijmegen

Diverse soorten schoonmaak

U kunt ons inschakelen voor diverse soorten schoonmaak werkzaamheden. Zo kunt u ons uiteraard inschakelen voor de traditionele schoonmaak, maar daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor graffiti verwijdering, dakgoot schoonmaak, het zandstralen van gevels en vloeronderhoud. Verder kunt u ook een handyman bij ons inhuren. Hij is u van dienst bij de facilitaire werkzaamheden zoals onderhoud en het afvoeren van oude spullen. Wij hebben onze diensten voor u op een rijtje gezet:

 • Dagelijks & periodiek onderhoud;
 • Glasbewassing & tuckerpoles;
 • Gevelreiniging & hogedrukreiniging;
 • Verlengde werkzaamheden: kantinebeheer & klein technisch onderhoud.

Professionele glazenwasser in Zwolle

Onze glazenwassers en gevelreinigers zijn altijd in het bezit van de juiste certificaten. Wij werken altijd met een systeem dat niet alleen handig, maar ook veilig is: tuckerpoles. Dit wordt ook wel telescoop glasbewassing genoemd. Door middel van een carbon of aluminium steel met schuifsysteem, die een zachte borstel heeft, kunnen wij ramen op grote hoogte bewassen. De tuckerpole is namelijk te gebruiken tot 13 meter hoogte. En dat alles terwijl onze glazenwassers veilig op de grond staan. Wij zijn verder ook werkzaam als glazenwasser in Zutphen, Deventer, Apeldoorn, Arnhem en Nijmegen.

Daarnaast zijn al onze medewerkers aangenomen op basis van een zorgvuldige selectie en krijgen zij constante training, bijscholing en goede honorering. Onze werknemers zijn namelijk het uithangbord van ons bedrijf. Doordat het grootste deel van ons team al meerdere jaren bij ons in dienst is, is ons team zeer hecht en kundig. Zij bieden u de beste service die u kunt krijgen.

Glazenwasser in Nijmegen inhuren

Neem direct contact op

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Zwolle? Neem dan direct contact met ons op. Wij zijn schoonmaakbedrijf Hendriksen en staan voor u klaar. U kunt contact opnemen door te bellen naar 0575 – 544 000 of stuur een e-mail. U kunt ook het contactformulier invullen. Het is uiteraard mogelijk om een offerte aan te vragen. Hebt u nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op. Wij zijn tevens werkzaam als schoonmaakbedrijf in Deventer, Apeldoorn, Arnhem en Nijmegen.

Vraag offerte aan Bel 0575 544 000

Offerte aanvragen