Schoonmaakbedrijf in Zwolle

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Zwolle? Dan moet u bij Schoonmaakbedrijf Hendriksen uit Zutphen zijn. Wij bieden diverse schoonmaakwerkzaamheden aan, waardoor wij al uw schoonmaak klussen in Zwolle kunnen uitvoeren. Als professioneel schoonmaakbedrijf hebben we meer dan 85 jaar ervaring en weten precies hoe wij uw bedrijfspand zo schoon mogelijk krijgen. Bij ons geniet u altijd van de beste service met goede kwaliteit.

U kunt bij ons terecht voor diverse schoonmaakwerkzaamheden. Hierbij kunt u uiteraard denken aan het traditionele schoonmaakwerk, maar wij zijn ook in te schakelen voor glasbewassing, gevelreiniging en periodiek schoonmaakonderhoud. Verder bieden wij ook kantinebeheer, tuinonderhoud en klein technisch onderhoud. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.Beoordeeld met 4.9/5 sterren uit reviews op Google.

Glazenwasser in Nijmegen inhuren

Waarom steeds meer mensen voor Schoonmaakbedrijf Hendriksen kiezen

 • Ervaren

  Meer dan 80 jaar ervaring;

 • Breed inzetbaar

  Zeer omvangrijk dienstenpakket;

 • Persoonlijk

  Duurzame relaties hoog in het vaandel;

 • Vakkundig

  VCA gecertificeerd;

 • Betrouwbaar

  Betrouwbaar, flexibel en betaalbaar;

 • Vast team

  Hecht en kundig.

Vraag offerte aan Bel 0575 544 000

Schoonmaakbedrijf in Zwolle voor diverse sectoren

Wij zijn werkzaam in diverse sectoren. Hierbij kunt u denken aan het MKB, zorginstellingen, vastgoedbeheer, Verenigingen van Eigenaren, gemeenten, hotels, institutionele beleggers en handelsorganisaties. Het maakt ons niet uit of u wilt dat wij het trappenhuis schoonmaken, de vloer, of de gehele bedrijfshal. Wij staan u altijd van dienst.

Het is ons doel om duurzame, langdurige en goede relaties te behouden. Wij werken al jaren samen met dezelfde opdrachtgevers die vertrouwen in ons hebben. Wij hopen dat u zich daarbij aan wilt sluiten, en dat wij door middel van onze kennis en kunnen, uw pand in Zwolle weer optimaal schoon kunnen maken.

Schoonmaakbedrijf in Nijmegen
Goedkope glazenwasser in Nijmegen

Diverse soorten schoonmaak in Zwolle

U kunt ons inschakelen voor diverse soorten schoonmaak werkzaamheden. Zo kunt u ons uiteraard inschakelen voor de traditionele schoonmaak in Zwolle, maar daarnaast kunt u ons inschakelen voor graffiti verwijdering, dakgoot schoonmaak, het zandstralen van gevels en vloeronderhoud.

Verder kunt u ook een handyman bij ons inhuren. Hij is u van dienst bij de facilitaire werkzaamheden, zoals onderhoud en het afvoeren van oude spullen. Wij hebben onze diensten voor u op een rij gezet:

 • Dagelijks & periodiek onderhoud;
 • Glasbewassing & tuckerpoles;
 • Gevelreiniging & hogedrukreiniging;
 • Specialistische reiniging;
 • Verlengde werkzaamheden: kantinebeheer & klein technisch onderhoud.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Werken al jaren samen tot grote tevredenheid. Betrouwbaar en betrokken team. Hoop nog jaren zo door te gaan. Florijn B.V.

Fleur Florijn, review op Google

Top bedrijf leuk personeel. Top service en kwaliteit een 10.

Brayn Ceder, review op Google

Zat met een spoedklus, geweldig dat jullie zo snel konden helpen!!!!

Ilse Tjepkema, review op Google

Schoonmaken in Zwolle op periodieke basis

Wanneer we bij uw bedrijf in Zwolle gaan schoonmaken, doen we dat het liefst op periodieke basis. Elke keer zal dezelfde schoonmaker langskomen om de schoonmaakdiensten uit te voeren. Alleen zo kunnen we als schoonmaakbedrijf in Zwolle een goede, duurzame relatie opbouwen met onze klanten.

Voordat we starten met schoonmaken in Zwolle overleggen we tijdens een gesprek uw voorkeuren en voorwaarden. We bespreken bijvoorbeeld hoe vaak we mogen langskomen, wat voor pand is het en welke schoonmaakwerkzaamheden we gaan verrichten. We maken het zo inzichtelijk mogelijk met een schoonmaakprogramma, zodat we optimaal en efficiënt kunnen schoonmaken.

Professionele glazenwasser in Zwolle

Onze glazenwassers en gevelreinigers zijn in het bezit van de juiste certificaten. Wij werken altijd met een systeem dat niet alleen handig is, maar ook veilig is: tuckerpoles. Dit wordt ook wel telescoop glasbewassing genoemd. Door middel van een carbon of aluminium steel met schuifsysteem, die een zachte borstel heeft, kunnen wij ramen op grote hoogte bewassen.

De tuckerpole is namelijk te gebruiken tot 13 meter hoogte. En dat alles terwijl onze glazenwassers veilig op de grond staan. Wij zijn verder ook werkzaam als glazenwasser in Zutphen, Deventer, Apeldoorn, Arnhem en Nijmegen.

Hecht en kundig team van schoonmakers

Daarnaast zijn al onze medewerkers aangenomen op basis van een zorgvuldige selectie en krijgen zij constante training, bijscholing en goede honorering. Onze werknemers zijn namelijk het uithangbord van ons bedrijf. Doordat het grootste deel van ons team al meerdere jaren bij ons in dienst is, is ons team zeer hecht en kundig. Zij bieden u de beste service die u kunt krijgen bij het reinigen van uw pand.

Schoonmaakbedrijf Zwolle als handyman

U kunt ons niet alleen inschakelen als schoonmaakbedrijf in Zwolle, maar ook als handyman. Dit betekent dat wij diverse zaken voor u kunnen regelen, ook als ze niets met schoonmaken van doen hebben. Zo kunnen wij een vergaderzaal klaarzetten, sjouw- en sloopwerkzaamheden uitvoeren, mutatieonderhoud voor VvE’s en woonstichtingen uitvoeren. Ook kunnen we tuinwerk voor u doen. Bent u benieuwd naar al onze diensten op het gebied van de handyman? Neem dan gerust contact met ons op.

Glazenwasser in Nijmegen inhuren

Neem direct contact op

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Zwolle? Neem dan direct contact met ons op. Wij zijn schoonmaakbedrijf Hendriksen en staan voor u klaar. U kunt contact opnemen door te bellen naar 0575 – 544 000 of stuur een e-mail. U kunt ook het contactformulier invullen. Het is uiteraard mogelijk om een offerte aan te vragen. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op. Wij zijn tevens werkzaam als schoonmaakbedrijf in Deventer, Apeldoorn, Arnhem en Nijmegen.

Vraag offerte aan Bel 0575 544 000

Offerte aanvragen