Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Schoonmaakbedrijf in Deventer en omgeving

Zoekt u een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Deventer? Maak dan kennis met Schoonmaakbedrijf Hendriksen uit Zutphen. Wij bieden een omvangrijk pakket aan schoonmaakdiensten aan. Dankzij meer dan 85 jaar ervaring weten wij hoe wij goed werk kunnen afleveren. Kortom: u bent verzekerd van goede kwaliteit.

U kunt bij ons niet alleen terecht voor het traditionele schoonmaakwerk als dagelijks en periodiek schoonmaakonderhoud, glasbewassing en gevelreiniging. Tevens leveren wij ook diensten die niet per definitie bij een schoonmaakbedrijf horen, bijvoorbeeld: kantinebeheer en tuin- en kleintechnisch onderhoud.

Betaalbaar schoonmaakbedrijf te Deventer

  • Meer dan 85 jaar ervaring: opgericht in 1934
  • Zeer omvangrijk dienstenpakket
  • Betrouwbaar, flexibel en betaalbaar schoonmaakbedrijf in Deventer
  • Investeert in duurzame relaties
  • VCA gecertificeerd
  • Vast team: hecht en kundig

Wilt u een schoonmaakbedrijf inschakelen dat dagelijks of periodiek schoonmaakonderhoud verricht aan uw kantoorpand in Deventer? Kom dan vrijblijvend met ons in contact door het contactformulier in te vullen.

Schoonmaakbedrijf voor het MKB en de VvE’s in Deventer

Wij bieden onze dienstverlening aan voor meerdere sectoren: MKB, zorginstellingen, vastgoedbeheerders, Verenigingen van Eigenaren, gemeenten, hotels, institutionele beleggers en handelsorganisaties. Of u nu het trappenhuis van een appartementencomplex, de vloer van een school of de bedrijfshal wilt laten schoonmaken in Deventer, ons schoonmaakbedrijf is u graag van dienst.

Duurzame en langdurige relaties met opdrachtgevers

Ons team van schoonmakers vindt duurzame, langdurige en goede relaties erg belangrijk. Wij werken al jarenlang samen met dezelfde opdrachtgevers. Hun vertrouwen in onze dienstverlening en in ons doet ons erg goed.

Hecht en kundig team

Als schoonmaakbedrijf te Deventer zijn onze medewerkers het uithangbord van ons bedrijf. Het grootste deel van ons team is al vele jaren in dienst bij Schoonmaakbedrijf Hendriksen. Daarom is ons team zeer hecht en kundig. Dat komt ook door een zorgvuldige selectie, constante training en bijscholing en een goede honorering.

Van schoonmaak tot gevelreiniging

De schoonmaakdiensten van schoonmaakbedrijf nabij Deventer variëren nogal. Wij verwijderen graffiti van gevels, legen dakgoten, zandstralen gevels en onderhouden vloeren. Ook kunt u bij ons een handyman inhuren. Hij schiet te hulp bij facilitaire werkzaamheden als onderhoud en oude spullen afvoeren.

Al onze diensten zijn:

  • Dagelijks & periodiek onderhoud
  • Glasbewassing & tuckerpoles
  • Gevelreiniging & hogedrukreiniging
  • Verlengde werkzaamheden: kantinebeheer & klein technisch onderhoud

Gecertificeerde glazenwasser in Deventer

Onze glazenwassers en gevelreinigers zijn in het bezit van een VCA en IPAF certificaat. Wij werken met een veilig en handig glasbewassingssysteem: tuckerpoles, ofwel telescoop glasbewassing. Het is een carbon of aluminium steel met schuifsysteem die voorzien is van een zachte wasborstel. Tot wel 13 meter is de tuckerpole toepasbaar. Wij zijn daarnaast ook werkzaam als glazenwasser in Zutphen.

Schakel ons schoonmaakbedrijf te Deventer in

Heeft u een schoonmaakbedrijf in Deventer nodig? Neem dan contact op met Schoonmaakbedrijf Hendriksen. Wij helpen u graag. Ons telefoonnummer is (0575) 544 000. U kunt ons ook een e-mail sturen. Ook voor vragen of meer informatie mag u gerust contact opnemen. Wij zijn ook werkzaam als schoonmaakbedrijf in Apeldoorn.

Contactformulier

Offerte aanvragen