Schoonmaakbedrijf in Deventer en omgeving

Zoekt u een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Deventer? Maak dan kennis met Schoonmaakbedrijf Hendriksen uit Zutphen. Wij bieden een omvangrijk pakket aan schoonmaakdiensten aan. Dankzij meer dan 85 jaar ervaring weten wij hoe wij goed werk kunnen afleveren. Kortom: u bent bij ons verzekerd van goede kwaliteit.

Vraag offerte aan Bel 0575 544 000

Wilt u een schoonmaakbedrijf inschakelen dat dagelijks of periodiek schoonmaakonderhoud verricht aan uw kantoorpand in Deventer? Kom dan vrijblijvend met ons in contact door het contactformulier in te vullen. Of vraag een vrijblijvende offerte aan via de website.

Waarom steeds meer mensen voor Schoonmaakbedrijf Hendriksen kiezen

 • Ervaren

  Meer dan 80 jaar ervaring;

 • Breed inzetbaar

  Zeer omvangrijk dienstenpakket;

 • Persoonlijk

  Duurzame relaties hoog in het vaandel;

 • Vakkundig

  VCA gecertificeerd;

 • Betrouwbaar

  Betrouwbaar, flexibel en betaalbaar;

 • Vast team

  Hecht en kundig.

Vraag offerte aan Bel 0575 544 000

Schoonmaakbedrijf voor het MKB en de VvE’s in Deventer

Wij bieden onze dienstverlening aan voor meerdere sectoren: MKB, zorginstellingen, vastgoedbeheerders, Verenigingen van Eigenaren, gemeenten, hotels, institutionele beleggers en handelsorganisaties. Of u nu het trappenhuis van een appartementencomplex, de vloer van een school of de bedrijfshal wilt laten schoonmaken in Deventer, ons schoonmaakbedrijf is u graag van dienst.

U kunt bij ons niet alleen terecht voor het traditionele schoonmaakwerk als dagelijks en periodiek schoonmaakonderhoud, glasbewassing en gevelreiniging. Tevens leveren wij ook diensten die niet per definitie bij een schoonmaakbedrijf horen, bijvoorbeeld: kantinebeheer en tuin- en kleintechnisch onderhoud.

Het team van ons schoonmaakbedrijf in Deventer

Duurzame en langdurige relaties met opdrachtgevers

Ons team van schoonmakers vindt duurzame, langdurige en goede relaties erg belangrijk. Wij werken al jarenlang samen met dezelfde opdrachtgevers. Hun vertrouwen in onze dienstverlening en in ons doet ons erg goed.

Hecht en kundig team

Als schoonmaakbedrijf in Deventer zijn onze medewerkers het uithangbord van ons bedrijf. Het grootste deel van ons team is al vele jaren in dienst bij Schoonmaakbedrijf Hendriksen. Daarom is ons team zeer hecht en kundig. Dat komt ook door een zorgvuldige selectie, constante training en bijscholing en een goede honorering.

Van schoonmaak tot gevelreiniging

De schoonmaakdiensten van schoonmaakbedrijf nabij Deventer variëren nogal. Wij verwijderen graffiti van gevels, legen dakgoten, zandstralen gevels en onderhouden vloeren. Ook kunt u bij ons een handyman inhuren. Hij schiet te hulp bij facilitaire werkzaamheden als onderhoud en oude spullen afvoeren.

Al onze diensten zijn:

 • Dagelijks & periodiek onderhoud;
 • Glasbewassing & Tuckerpole;
 • Gevelreiniging & hogedrukreiniging;
 • Verlengde werkzaamheden: kantinebeheer & klein technisch onderhoud.

Gecertificeerde glazenwasser in Deventer

Onze glazenwassers en gevelreinigers zijn in het bezit van een VCA en IPAF certificaat. Wij werken met een veilig en handig glasbewassingssysteem: Tuckerpole, ofwel telescoop glasbewassing. Het is een carbon of aluminium steel met schuifsysteem die voorzien is van een zachte wasborstel. Tot wel 13 meter is de Tuckerpole toepasbaar. Als glazenwasser zijn wij werkzaam in veel plaatsen in de provincies Gelderland en Overijssel. Zo kunnen bedrijven ons inschakelen voor de glasbewassing in de plaatsen Zutphen, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Zwolle, Lochem, Doetinchem, Almelo en Deventer.

Schakel ons schoonmaakbedrijf te Deventer in

Heeft u een schoonmaakbedrijf in Deventer nodig? Neem dan contact op met Schoonmaakbedrijf Hendriksen. Wij helpen u graag. Ons telefoonnummer is (0575) 544 000. U kunt ons ook een e-mail sturen. Ook voor vragen of meer informatie mag u gerust contact opnemen. Wij zijn met ons schoonmaakbedrijf ook werkzaam in de plaatsen Apeldoorn, Arnhem, Almelo, Lochem, Zwolle, Doetinchem en Nijmegen.

Vraag offerte aan Bel 0575 544 000

Veelgestelde vragen

Wat voor diensten biedt een schoonmaakbedrijf in Deventer aan?

Schoonmaak Hendriksen uit de omgeving Deventer biedt een breed scala aan diensten, waaronder reguliere schoonmaak, glasbewassing, gevelreiniging en vloeronderhoud. Neem contact met ons op voor uw specifieke wensen en behoeften.

Wat zijn de kosten van het inhuren van een schoonmaakbedrijf in Deventer?

De kosten variëren op basis van de omvang en aard van de schoonmaak. Vraag nu gratis een offerte aan bij Schoonmaak Hendriksen.

Welke bedrijven hebben al eens een schoonmaakbedrijf in Deventer ingehuurd?

Schoonmaak Hendriksen heeft al meer dan 80 jaar ervaring en levert haar dienstverlening voor een brede doelgroep, waaronder:

Onze diensten zijn veelzijdig en kunnen worden aangepast aan uw speciale wensen en behoeften.

Hoe weet ik dat jullie een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Deventer zijn?

Ons schoonmaakbedrijf aan het in Nederland meest geaccepteerde veiligheidszorgsysteem: VCA. Deze certificering betekent dat wij op een veilige en vertrouwde wijze werkzaamheden kunnen verrichten in uw pand en op uw terrein. Dit betekent dat wij u als opdrachtgever garanties bieden voor de risicobeheersing bij de uitvoering van ons schoonmaakwerk.

Offerte aanvragen