Specialistisch reinigen

Bij veel klanten waar Hendriksen schoonmaakonderhoud verricht voeren wij ook die laagfrequente, periodieke of éénmalige werkzaamheden uit. Deze vooral specialistische werkzaamheden geven een extra impuls aan een positieve schoonmaakbeleving van de gebruikers van een gebouw. Ook bij calamiteiten zoals wateroverlast staan we ons mannetje en zijn we ook 7×24 uur bereikbaar.

Dieptereiniging Sanitair

Hygiënisch schoon en fris sanitair is een basisvereiste voor elke professionele organisatie, maar na verloop van tijd raken onbereikbare plekken toch vervuild. Hendriksen schoonmaakbedrijf ontzorgt u graag door uitvoering van dieptereiniging voor uw sanitair.

Dieptereiniging Keuken

Een hygiënisch schone keuken vormt de basis voor een verantwoorde maaltijdbereiding. Ondanks uw inzet en aandacht is de kans groot dat er toch vuilophoping ontstaat op moeilijk bereikbare plaatsen. Vaak vermenigvuldigen bacteriën zich achter apparatuur, tegen tegelwanden en binnen in afzuigsystemen.

Hoarding (verzameldwang)

Het opruimen en schoonmaken van woningen die ernstig vervuild zijn of vol staan met bezittingen door hoarding. Het psychische en sociale aspect dat bij deze werkzaamheden komt kijken is bij Hendriksen schoonmaakbedrijf in goede, vertrouwde en kundige handen.

Spin bestrijding

Professionele spinnenbestrijding en spinnenwering is belangrijk voor bedrijven die hun pand graag vrij willen houden van spinnenwebben. Wij kunnen dit voor u regelen.

Zonnepanelen Reiniging

Zonnepanelen reinigen is noodzakelijk om het optimale rendement van uw installatie te halen. Het gebruik van Osmose water zorgt voor een verlenging van uw panelen en installatie.

Offerte aanvragen