Over Schoonmaakbedrijf Hendriksen

Meer dan 75 jaar geleden vestigde de heer B. Hendriksen een schoonmaakbedrijf in Zutphen. Hiermee werd historie geschreven, want Hendriksen Schoonmaakbedrijf was één van de eerste professionele schoonmaakbedrijven in ons land.

Hendriksen Schoonmaakbedrijf werkt aan duurzame relaties. Het Hendriksen-team is daarom hecht en kundig. Ons team van schoonmaakprofessionals is tot stand gekomen door een zorgvuldige selectie, constante training en bijscholing en stoelt op een goede honorering. Een goede, duurzame relatie met onze opdrachtgevers is voor ons van groot belang.

Het team

Hendriksen Schoonmaakbedrijf werkt aan duurzame relaties. Het Hendriksen-team is daarom hecht en kundig.

Ons team van schoonmaakprofessionals is tot stand gekomen door een zorgvuldige selectie, constante training en bijscholing en stoelt op een goede honorering. Een goede, duurzame relatie met onze opdrachtgevers is voor ons van groot belang. Het grootste deel van ons team is al vele jaren in dienst van Hendriksen schoonmaakbedrijf. Zij werken al jarenlang voor de zelfde opdrachtgevers.

hendriksen_0003_DSC_0331

Voor wie

Schoonmaakbedrijf Hendriks levert haar dienstverlening voor een brede doelgroep. Elk type organisatie heeft haar eigen specifieke wensen, Schoonmaak Hendriksen heeft altijd een passende oplossing. Onderstaand een overzicht van onze doelgroepen:

VCA Certificering

De dienstverlenende  bedrijven moeten voldoen aan strenge veiligheidseisen. Ook Schoonmaakbedrijf Hendriksen. Om deze reden voldoet ons schoonmaakbedrijf aan het in Nederland meest geaccepteerde veiligheidszorgsysteem: VCA. Deze certificering betekent dat wij op een veilige en vertrouwde wijze werkzaamheden kunnen verrichten in uw pand en op uw terrein.

De afkorting VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers, maar het is veel meer. VCA is een compleet en uitgebreid programma waarmee Schoonmaakbedrijf Hendriksen objectief en structureel wordt getoetst en gecertificeerd. Dit betekent dat wij u als opdrachtgever garanties bieden voor de risicobeheersing bij de uitvoering van ons schoonmaakwerk.

Download hier ons VCA certificaat.

VCA-logo
Offerte aanvragen