Schoonmaakbedrijf in Hengelo

Bent u op zoek naar een gecertificeerd schoonmaakbedrijf in Hengelo en omgeving? Maak kennis met Schoonmaakbedrijf Hendriksen uit het Gelderse Zutphen. Wij zijn in de regio een waar begrip en weten met ruim 85 jaar ervaring hoe we met onze omvangrijke dienstenpakket elke schoonmaakklus aan moeten pakken. Wilt u eenmalig of periodiek onze schoonmaakdiensten inschakelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op via het contactformulier.

Vraag offerte aan Bel 0575 544 000

Glazenwasser in Arnhem aan het werk

Waarom steeds meer mensen ons schoonmaakbedrijf in Hengelo inschakelen

 • Ervaren

  Meer dan 80 jaar ervaring;

 • Breed inzetbaar

  Zeer omvangrijk dienstenpakket;

 • Persoonlijk

  Duurzame relaties hoog in het vaandel;

 • Vakkundig

  VCA gecertificeerd;

 • Betrouwbaar

  Betrouwbaar, flexibel en betaalbaar;

 • Vast team

  Hecht en kundig.

Vraag offerte aan Bel 0575 544 000

Schoonmaakdiensten voor meerdere sectoren

Als ervaren schoonmaakbedrijf begrijpen we het belang van een schone en verzorgde ruimte voor het bevorderen van een positieve indruk bij bezoekers, klanten en werknemers. Een hygiënische omgeving draagt bij aan het welzijn en de productiviteit van iedereen die er gebruik van maakt. Daarom streven we ernaar om niet alleen aan de verwachtingen van u als klant te voldoen, maar deze zelfs te overtreffen.

Wij verrichten schoonmaakwerkzaamheden in sectoren zoals het MKB, hotels, VvE’s, gemeentepanden en zorginstellingen. Met veel expertise maken wij schoon in bijvoorbeeld kantines, trappenhuizen en centrale hallen. Dit zijn ruimtes waar dagelijks veel bezoekers over de vloer komen en die u natuurlijk ook graag netjes wilt houden om een goede indruk achter te laten.

Schoonmaakbedrijf in Doetinchem

Ons dienstenpakket: dagelijks en periodiek onderhoud, gevelreiniging, glasbewassing en meer

Het dienstenpakket van ons schoonmaakbedrijf in Hengelo is breed. Zo kunt u niet alleen bij ons terecht voor standaard dagelijks en periodiek schoonmaakonderhoud. Wij zijn u ook graag van dienst met gevelreiniging, glasbewassing, hogedrukreiniging, technische of facilitaire werkzaamheden en eenmalige opdrachten. Hier kan het bijvoorbeeld gaan om calamiteitenreiniging en bouwschoonmaak. Om te bepalen hoe we u zo efficiënt mogelijk van dienst kunnen zijn, stellen we op basis van uw wensen en voorkeuren een onderhoudsplan op. In dit onderhoudsplan bieden wij overzicht van de te verrichten schoonmaakwerkzaamheden van ons schoonmaakbedrijf in Hengelo, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

 

Vakkundig team binnen ons schoonmaakbedrijf in Hengelo

Ons gecertificeerde team is tot stand gekomen door een zorgvuldige selectie, constante training en periodieke bijscholing. Training en bijscholing zijn essentieel voor onze schoonmakers omdat ze hiermee hun vaardigheden en kennis up-to-date houden. Daarnaast verbeteren nieuwe schoonmaaktechnologieën en -methoden de efficiëntie en kwaliteit van het schoonmaakwerk. Door ons personeel zo goed mogelijk trainen, bevorderen we veiligheid en ergonomie op de korte en lange termijn.

Duurzaam relatiebeheer

Duurzaam relatiebeheer is belangrijk voor ons schoonmaakbedrijf in Hengelo. Doordat wij al jaren met dezelfde opdrachtgevers werken, weten wij een goede relatie met velen op te bouwen. Wij zijn ervan overtuigd dat het vertrouwen van onze opdrachtgever ons ook stimuleert om constant optimale resultaten te leveren en elke klant tevreden te houden.

“Wij voeren de werkzaamheden op een vakkundige en duurzame manier uit”

Vraag offerte aan Bel 0575 544 000

Schoonmaakbedrijf Hendriksen: opgericht in 1934

Schoonmaakbedrijf Hendriksen werd in 1934 opgericht. Vanaf dat moment hebben we alsmaar gestreefd naar de beste dienstverlening op het gebied van schoonmaakwerkzaamheden. In de loop der jaren is het dienstenaanbod uitgebreid, zodat we op verschillende vlakken en binnen meerdere sectoren onze kundigheid kunnen loslaten.

Wij zijn gevestigd in Zutphen en zijn voornamelijk werkzaam in de Stedendriehoek: Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Maar uiteraard is het ook mogelijk om ons in te schakelen in andere steden in Gelderland, zoals Arnhem, Doetinchem, Nijmegen en Lochem. In de provincie Overijssel zijn we u bovendien ook van dienst in Hengelo, Almelo en Zwolle. Zodoende zorgen wij ervoor dat onze specialistische schoonmaakwerkzaamheden in de gehele regio in te zetten zijn.

 

Vraag een offerte op maat aan

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Hengelo dat uw schoonmaakwerkzaamheden vakkundig kan verrichten? Neem dan contact op en vraag een offerte op maat aan, ons team staat voor u klaar. Maak eenvoudig gebruik van het offerteformulier of neem contact op door te bellen naar 0575 544 000 of een info@schoonmaakhendriksen.nl te sturen naar .

Vraag offerte aan

Veelgestelde vragen

Wat voor diensten biedt een schoonmaakbedrijf in Hengelo aan?

Schoonmaak Hendriksen uit de omgeving Hengelo biedt een breed scala aan diensten, waaronder reguliere schoonmaak, glasbewassing, gevelreiniging en vloeronderhoud. Neem contact met ons op voor uw specifieke wensen en behoeften.

Welke bedrijven hebben al eens een schoonmaakbedrijf in Hengelo ingehuurd?

Schoonmaak Hendriksen heeft al meer dan 80 jaar ervaring en levert haar dienstverlening voor een brede doelgroep, waaronder:

Onze diensten zijn veelzijdig en kunnen worden aangepast aan uw speciale wensen en behoeften.

Wat zijn de kosten van het inhuren van een schoonmaakbedrijf in Hengelo?

De kosten variëren op basis van de omvang en aard van de schoonmaak. Vraag nu gratis een offerte aan bij Schoonmaak Hendriksen.

Biedt Schoonmaak Hendriksen gespecialiseerde reinigingsdiensten voor bedrijven in Hengelo?

Zeker, Schoonmaak Hendriksen begrijpt de diverse behoeften van bedrijven. Wij bieden gespecialiseerde reinigingsdiensten, afgestemd op de sector en vereisten van uw bedrijf in Hengelo.

Offerte aanvragen