Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Schoonmaakbedrijf in Almelo

Op zoek naar een betrouwbare schoonmaakbedrijf in Almelo? Schoonmaakbedrijf Hendriksen zorgt ervoor dat uw kantoor of pand gezien mag worden. Wij verzorgen zowel dagelijkse als periodieke schoonmaakwerkzaamheden. Ons deskundige team beschikt over jarenlange ervaring en heeft voor elke situatie een oplossing op maat.

Schakel hét schoonmaakbedrijf van Almelo in voor de onderhoud van uw kantoor of pand. Indien u een vraag hebt, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Al overtuigd van wat Schoonmaakbedrijf Hendriksen u kan bieden? Vraag een offerte aan.

Ervaren schoonmaakbedrijf te Almelo

 • Opgericht in 1934
 • Omvangrijk dienstenpakket
 • Betrouwbaarheid en flexibiliteit staan hoog in het vaandel
 • Investeren in duurzame relaties
 • VCA-gecertificeerde medewerkers
 • Een hecht en kundig team

Voor het MKB en de VvE’s in Almelo

Wist u dat wij onze diensten aanbieden voor meerdere branches? Zo bestaan onze opdrachtgevers onder andere uit: het MKB, zorginstellingen, gemeenten, hotels, vastgoedbeheerders en meer. Geen project is te gek voor ons. Schakel Schoonmaakbedrijf Hendriksen voor uw portiek, gymzaalvloer of kantoorpand en we laten het blinkend schoon achter.

Vloeronderhoud

In Almelo bevinden zich veel kantoor- en winkelpanden. De vloer van een pand is een van de eerste dingen die de aandacht trekt. U kunt uw vloer zien als een visitekaartje die ervoor zorgt dat een bezoeker terugkomt. Daarom is periodieke vloeronderhoud ook van groot belang. Hoe u uw vloer van goed onderhoud kunt voorzien? Door een schoonmaakbedrijf in Almelo in te schakelen!

Schoonmaakbedrijf Hendriksen is kan voor u de volgende werkzaamheden uitvoeren:

 • Het strippen en conserveren van linoleum- en marmoleumvloeren
 • Het schrobben en zuigen van stenen, kunststof en andere harde vloeren
 • Het sprayen en poetsen van gepolymeerde vloeren
 • Het Kristalliseren van marmer
 • Cementsluier verwijderen van stenen vloeren
 • Tapijtreiniging, spraymethode, bonnet method of machinale tapijtreiniging met borstel

Hecht en kundig team

Bedrijven die diensten aanbieden, weten dat hun medewerkers hun uithangbord is. Ons schoonmaakbedrijf in Almelo beschikt over een hecht en kundig team. Alle medewerkers zijn in het bezit van een VCA-certificaat. Deze afkorting staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Zo kunnen wij u aantonen dat onze medewerkers altijd werken volgens de veiligheids- en gezondheidsnormen.

Gevarieerde dienstenpakket

De schoonmaakdiensten van Schoonmaakbedrijf Hendriksen zijn gevarieerd. Een greep uit ons dienstenpakket: het verwijderen van graffiti van gevels, het legen van dakgoten en onderhouden van vloeren. U kunt zelfs een handyman inhuren bij ons schoonmaakbedrijf in Almelo. De handyman kan u te hulp schieten bij facilitaire werkzaamheden zoals het afvoeren van oude spullen en onderhoud.

Al onze schoonmaakdiensten zijn onder te verdelen in vier categorieën:

 • Dagelijkse en periodieke onderhoud
 • Glasbewassing en tuckerpoles
 • Gevelreiniging en hogedrukreiniging
 • Verlengde werkzaamheden zoals kantinebeheer en klein technisch onderhoud

Schoonmaakbedrijf in Almelo en omstreken

Met meer dan 80 jaar in het vak is Schoonmaakbedrijf Hendriksen het meest ervaren schoonmaakbedrijf in Almelo en omstreken. Maar wist u dat u ook in Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Doetinchem en Lochem onze dagelijkse of periodieke schoonmaakwerkzaamheden in kunt zetten in uw pand? Indien u een professionele glazenwasser wilt inzetten, is dit mogelijk in Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Lochem. Naast standaard glasbewassing, werken zij met ook met het telescopische tuckerpolesysteem. Met deze carbon of aluminium steel met schuifmechanisme lapt de glazenwasser ramen tot op een hoogte van 13 meter.

Schakel ons schoonmaakbedrijf in in Almelo

Vereist u een schoonmaakbedrijf en bevindt uw pand zich in Almelo? Neem dan meteen contact op met Schoonmaakbedrijf Hendriksen. U kunt ons bereiken door te bellen naar (0575) 544 000 of een e-mail te sturen naar info@schoonmaakhendriksen.nl. Ook voor vragen kunt u contact opnemen via de hiervoor genoemde contactgegevens.

Contactformulier

Offerte aanvragen