Glazenwasser in Hengelo

Bent u op zoek naar een ervaren glazenwasser in Hengelo, omdat uw pand toe is aan een goede wasbeurt? Maak kennis met Schoonmaakbedrijf Hendriksen! Ons deskundige team van zorgvuldig geselecteerde glazenwassers weet precies hoe ze een bedrijfspand, hotel of appartementencomplex aan moeten pakken en streven altijd naar een streeploos resultaat.

Schakel ons eenmalig of periodiek in en wij zorgen ervoor dat uw ramen gezien mogen worden. Vraag een offerte aan via het formulier en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat.

Vraag offerte aan Bel 0575 544 000

Glazenwasser in Apeldoorn wast een raam bij een woning

Waarom kiezen voor een glazenwasser in Hengelo van Schoonmaakbedrijf Hendriksen?

 • Ervaren

  Meer dan 80 jaar ervaring

 • Breed inzetbaar

  Zeer omvangrijk dienstenpakket

 • Persoonlijk

  Duurzame relaties hoog in het vaandel

 • Vakkundig

  VCA gecertificeerd

 • Betrouwbaar

  Betrouwbaar, flexibel en betaalbaar

 • Vast team

  Hecht en kundig

Vraag offerte aan Bel 0575 544 000

Uw glasbewassing specialist

Met meer dan 80 jaar ervaring met verschillende schoonmaakwerkzaamheden, zijn wij een waar begrip in Zutphen en omstreken. Opgericht in 1934 hebben wij in de loop der jaren onze diensten uitgebreid met glasbewassing en mogen we onszelf tegenwoordig een specialist noemen. Hierbij hebben wij als schoonmaakbedrijf ook een focus op innovatie: door de ontwikkelingen in het vakgebied nauw te blijven volgen, houden we onze schoonmaakmethodes up-to-date.

Traditioneel ladderwerk

Wanneer u aan een glazenwasser denkt, denkt u natuurlijk al snel aan het traditionele ladderwerk. Onze glazenwassers voeren hun werkzaamheden graag uit in de hoogte. Geen project is namelijk te gek voor ons. Wij maken gebruik van de ouderwetse ladder, hoogwerkers of een zogenaamde tuckerpole. De moderne tuckerpole geeft de glazenwasser in Deventer de mogelijkheid om vanaf de grond hoogtes tot wel 13 meter te bereiken. Ideaal voor appartementencomplexen, hoge bedrijfspanden en moeilijk bereikbare plekken zoals serres en overkappingen.

De tuckerpole

Zoals we net vertelden, geeft de tuckerpole de glazenwasser de mogelijkheid om vanaf de grond hoogtes tot wel 13 meter te bereiken. Een andere naam voor dit systeem is de telescoop. De telescopische uitschuifbare steel gemaakt van aluminium of carbon is uitgerust met een zachte wasborstel. Het fijne aan het tuckerpolesysteem zijn de vele voordelen die het met zich meebrengt.

U geniet van de volgende voordelen:

 • Goed voor het milieu
 • Langer schone ramen doordat er geen residu van zeep achterblijft in het gebruikte demiwater
 • Vlek- en streepvrije opdroging
 • Optimale bereikbaarheid
 • Veilige en betrouwbare arbeidsomstandigheden
 • Geen extra investering voor ladders voor hoogwerkers
 • De kwaliteit van dit systeem is 90% bij de eerste wasbeurt en 100% bij meer wasbeurten

De kosten voor een glazenwasser in Hengelo

Velen denken dat het inhuren van een glazenwasser in Hengelo veel geld kost. Dit hoeft zeker niet zo te zijn, want bij Schoonmaakbedrijf Hendriksen hanteren we scherpe prijzen. Wel is het belangrijk dat u er rekening mee houdt dat elk project anders is. Een hotel vereist namelijk een andere aanpak dan een bedrijfspand, rijtjeswoning of restaurant. Om u het best te voorzien van een gerichte prijsindicatie, raden we u aan om een offerte aan te vragen. Doorgaans voorzien we u binnen 24 uur al van een offerte op maat.

Veelzijdig schoonmaakbedrijf in Hengelo en omgeving

Wij zijn naast Hengelo ook werkzaam in plaatsen in de omgeving, zoals: Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Zutphen, Nijmegen, Doetinchem, Lochem en Almelo. Daarnaast zijn we als schoonmaakbedrijf trots dat ons dienstenpakket uit meer dan een glazenwasser in Hengelo en omstreken bestaat. Zo kunt u ook bij ons terecht voor gevelreiniging of dagelijks onderhoud.

Een overzicht van ons complete dienstenpakket:

 • Dagelijks, periodiek of eenmalig onderhoud
 • Glasbewassing en tuckerpoles
 • Gevelreiniging en hogedrukreiniging
 • Specialistische reiniging, zoals dieptereiniging en zonnepanelenreiniging
 • Verlengde werkzaamheden, zoals kantinebeheer en klein technisch onderhoud

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van een glazenwasser?

De kosten voor het inhuren van een glazenwasser hangt af van de opdracht. Ieder project is immers weer anders. Schoonmaakbedrijf Hendriksen hanteert lage prijzen die voor ieder MKB-bedrijf te betalen zijn. Een glazenwasser inhuren hoeft in elk geval niet duur te zijn. Wilt u de kosten weten voor uw project? Vraag een vrijblijvende offerte aan via de website.

Wat vraagt een glazenwasser per raam?

Wat een glazenwasser vraagt per raam is lastig te zeggen. Wilt u dit weten voor uw opdracht, dan raden we u aan om contact met ons op te nemen en een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Hoe vind ik een goede glazenwasser?

U vindt een goede glazenwasser door verschillende glazenwassers uit uw omgeving te vergelijken op factoren die u belangrijk vindt. Deze facturen kunnen bijvoorbeeld zijn: de prijs, werkervaring, het resultaat, de apparatuur, duurzaamheid, flexibiliteit, betrouwbaarheid en gecertificeerd personeel. Schoonmaakbedrijf Hendriksen is een goede glazenwasser met 80 jaar werkervaring en een kundig team. Bovendien zijn wij betrouwbaar, flexibel en betaalbaar.

Hoe vaak komt een glazenwasser?

Hoe vaak een glazenwasser bij u langskomt, hangt af van uw eigen wensen. U kunt de glazenwasser zo vaak laten langskomen als u zelf wilt. Wij komen graag periodiek bij u langs, we maken duidelijke afspraken met u over de werkzaamheden, dagen en tijden.

Hoe vaak glazenwasser per jaar?

Gemiddeld komt een glazenwasser 2-4 keer per jaar langs bij bedrijven en VvE’s om de ramen te wassen. Uiteraard is dit geheel afhankelijk van uw wensen. Wilt u dat de glazenwasser elke maand langskomt? Dan is dat gewoon mogelijk.

Glazenwasser in Apeldoorn reinigt de ramen aan de buitenkant

Ervaren glazenwasser in Hengelo gezocht?

Heeft u een ervaren glazenwasser in Hengelo nodig die altijd streeft naar een optimaal resultaat? Schakel dan Schoonmaakbedrijf Hendriksen in! U heeft de mogelijkheid om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Eerst liever meer informatie ontvangen? Neem gerust contact op door ons te bellen op (0575) 544 000 of een e-mail te sturen naar info@schoonmaakhendriksen.nl.

Vraag offerte aan Bel 0575 544 000

Offerte aanvragen