Glasbewassing in Doetinchem en omgeving

Kunnen de ramen van uw bedrijfspand of kantoorgebouw wel een wasbeurt gebruiken? Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in de Achterhoek dat glasbewassing in Doetinchem verzorgt? Maak kennis met Schoonmaakbedrijf Hendriksen! Wij zijn een betrouwbaar en secuur glazenwassersbedrijf dat tegen aantrekkelijke tarieven uw ramen kan schoonmaken.

Offerte aanvragen Bel 0575 544 000

Schoonmaakbedrijf Hendriksen is vooral als glazenwasser aan huis in Doetinchem en omgeving actief. Ook zijn we werkzaam in andere steden in de buurt, zoals Zutphen, Deventer, Lochem, Apeldoorn en Arnhem. Naast glasbewassing te Doetinchem en omstreken zijn we ook in te schakelen voor andere soorten schoonmaakwerkzaamheden (dagelijks of periodiek), gevelreiniging, telescoopbewassing en kleintechnisch onderhoud.

Wilt u een goedkope glazenwasser aan huis in Doetinchem, Zelhem of omgeving inschakelen? Wij zijn u graag van dienst. Op werkdagen kunt u telefonisch verder informeren naar onze dienstverlening via de volgende telefoonnummers: 0575 544 000 of 0570 572 270.

Een specialist in glasbewassing te Doetinchem

Als schoonmaakbedrijf verzorgt Schoonmaakbedrijf Hendriksen diverse diensten. Een van die diensten is glasbewassing in Doetinchem en omgeving. Onze goedkope glazenwassers komen graag bij u langs om uw ramen weer op te lappen.

Een belangrijk kenmerk van de dienstverlening van Schoonmaakbedrijf Hendriksen is dat wij altijd op zoek gaan naar de gepaste oplossing voor een klant. Bij sommige kantoren of bedrijfspanden kunnen we de glasbewassing in Doetinchem gewoon op de traditionele manier uitvoeren: lekker ouderwets met een ladder. Dat zal echter niet altijd mogelijk zijn. Waar nodig kunnen we een hoogwerker inzetten, of gebruik maken van het Tucker pole-systeem.

Dit stelt ons in staat om ramen tot op wel 13 meter hoogte mee te wassen. Als goedkope glazenwasser te Doetinchem, Zelhem en omstreken zorgen we altijd dat de gebruikte methodes en producten goed zijn afgestemd op het pand waarvan we de ramen schoonmaken. Wij zijn VCA gecertificeerd en nemen de veiligheidseisen bij onze werkzaamheden erg serieus.

Telescoopbewassing in Doetinchem

Schoonmaakbedrijf Hendriksen verzorgt naast glasbewassing ook telescoopbewassing in Doetinchem en omstreken. Dit houdt het wassen van ramen met een tuckerpole in. Dat is een van carbon of aluminium gemaakte steel met een zachte wasborstel erop aangebracht. Door de steel lopen met water gevulde slangen, waardoor de tuckerpole perfect is om serres, lichtkoepels of hoge ruiten mee te wassen.

De tuckerpole kan gebruikt worden voor het wassen van ramen op wel 13 meter hoogte. Schoonmaakbedrijf Hendriksen maakt gebruik van gedemineraliseerd water voor het wassen van de ramen, aangezien dit een verhoogd vuiloplossend effect heeft.

Over Schoonmaakbedrijf Hendriksen

Schoonmaakbedrijf Hendriksen is een in Zutphen en Deventer gevestigd schoonmaakbedrijf dat al sinds 1934 actief is. Wij zijn veel actief voor bedrijven en verzorgen de schoonmaak van ramen, kantoorruimtes en gebouwen voor hen. Ook verzorgen we glasbewassing in omgeving Doetinchem voor zorginstellingen, vastgoedbeheerders, VvE’s, gemeentelijke overheden, hotels, institutionele beleggers en handelsorganisaties.

Schoonmaakbedrijf Doetinchem

Door de jaren heen hebben we met veel van onze klanten een duurzame relatie weten op te bouwen. Zij zijn stuk voor stuk erg tevreden met onze dienstverlening. Door een goedkope glazenwasser aan huis in Doetinchem, Zelhem of omstreken in te schakelen geniet u van diverse voordelen:

  • Glasbewassing in Doetinchem door een hecht en kundig team
  • Altijd een gepaste oplossing
  • VCA gecertificeerd bedrijf
  • Concurrerende prijzen
  • Binnen slechts 24 uur een scherpe offerte
  • Jarenlange ervaring
  • Goede referenties

Kom in contact met een glazenwasser te Doetinchem!

Is uw kantoor of bedrijfspand toe aan een schoonmaakbeurt door professionals die secuur te werk gaan? Zoekt u daarom naar een goedkope glazenwasser die de glasbewassing in Doetinchem kan verzorgen? Neem dan contact met ons op en vraag om meer informatie of een vrijblijvende en scherpe offerte op maat.

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar via 0575 544 000 (vestiging schoonmaakbedrijf Zutphen) of 0570 572 270 (vestiging schoonmaakbedrijf Deventer). Of vul het online contactformulier op onze website in.

Offerte aanvragen Bel 0575 544 000

Offerte aanvragen