Glasbewassing in Doetinchem

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in de Achterhoek dat glasbewassing in Doetinchem verzorgt? Kunnen de ramen van uw bedrijfspand of kantoorgebouw wel een wasbeurt gebruiken? Maak kennis dan met Schoonmaakbedrijf Hendriksen! Wij zijn een betrouwbaar en secuur glazenwassersbedrijf dat tegen aantrekkelijke tarieven uw ramen kan schoonmaken.

Schoonmaakbedrijf Hendriksen is vooral als glazenwasser aan huis in Doetinchem en omgeving actief. Ook zijn we werkzaam in andere steden in de buurt, zoals Zutphen, Deventer, Lochem, Apeldoorn en Arnhem. Naast glasbewassing te Doetinchem en omstreken zijn we ook in te schakelen voor andere soorten schoonmaakwerkzaamheden (dagelijks of periodiek), gevelreiniging, telescoopbewassing en klein technisch onderhoud.

Wilt u een goedkope glazenwasser aan huis in Doetinchem, Zelhem of omgeving inschakelen? Wij zijn u graag van dienst. Op werkdagen kunt u telefonisch verder informeren naar onze dienstverlening. U mag ook direct een offerte aanvragen.Beoordeeld met 4.9/5 sterren uit reviews op Google.

Glazenwasser in Nijmegen inhuren

Waarom steeds meer mensen voor Schoonmaakbedrijf Hendriksen kiezen

 • Ervaren

  Meer dan 80 jaar ervaring;

 • Breed inzetbaar

  Zeer omvangrijk dienstenpakket;

 • Persoonlijk

  Duurzame relaties hoog in het vaandel;

 • Vakkundig

  VCA gecertificeerd;

 • Betrouwbaar

  Betrouwbaar, flexibel en betaalbaar;

 • Vast team

  Hecht en kundig.

Vraag offerte aan Bel 0575 544 000

Een specialist in glasbewassing te Doetinchem

Als schoonmaakbedrijf verzorgt Schoonmaakbedrijf Hendriksen diverse diensten. Een van die diensten is glasbewassing in Doetinchem en omgeving. Onze goedkope glazenwassers komen graag bij u langs om uw ramen weer op te lappen.

Een belangrijk kenmerk van de dienstverlening van Schoonmaakbedrijf Hendriksen is dat wij altijd op zoek gaan naar de gepaste oplossing voor een klant. Bij sommige kantoren of bedrijfspanden kunnen we de glasbewassing in Doetinchem gewoon op de traditionele manier uitvoeren: lekker ouderwets met een ladder. Dat zal echter niet altijd mogelijk zijn. Waar nodig kunnen we een hoogwerker inzetten, of gebruik maken van het Tuckerpole systeem.

Dit stelt ons in staat om ramen tot op wel 13 meter hoogte mee te wassen. Als goedkope glazenwasser te Doetinchem, Zelhem en omstreken zorgen we altijd dat de gebruikte methodes en producten goed zijn afgestemd op het pand waarvan we de ramen schoonmaken. Wij zijn VCA gecertificeerd en nemen de veiligheidseisen bij onze werkzaamheden erg serieus.

Schoonmaakbedrijf in Nijmegen
Goedkope glazenwasser in Nijmegen

Telescoopbewassing in Doetinchem

Schoonmaakbedrijf Hendriksen verzorgt naast glasbewassing ook telescoopbewassing in Doetinchem en omstreken. Dit houdt het wassen van ramen met een tuckerpole in. Dat is een van carbon of aluminium gemaakte steel met een zachte wasborstel erop aangebracht. Door de steel lopen met water gevulde slangen, waardoor de tuckerpole perfect is om serres, lichtkoepels of hoge ruiten mee te wassen.

De tuckerpole kan gebruikt worden voor het wassen van ramen op wel 13 meter hoogte. Schoonmaakbedrijf Hendriksen maakt gebruik van gedemineraliseerd water voor het wassen van de ramen, aangezien dit een verhoogd vuiloplossend effect heeft.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Werken al jaren samen tot grote tevredenheid. Betrouwbaar en betrokken team. Hoop nog jaren zo door te gaan. Florijn B.V.

Fleur Florijn, review op Google

Top bedrijf leuk personeel. Top service en kwaliteit een 10.

Brayn Ceder, review op Google

Zat met een spoedklus, geweldig dat jullie zo snel konden helpen!!!!

Ilse Tjepkema, review op Google

Over Schoonmaakbedrijf Hendriksen

Schoonmaakbedrijf Hendriksen is een in Zutphen en Deventer gevestigd schoonmaakbedrijf dat al sinds 1934 actief is. Wij zijn veel actief voor bedrijven en verzorgen de schoonmaak van ramen, kantoorruimtes en gebouwen voor hen. Ook verzorgen we glasbewassing in omgeving Doetinchem voor zorginstellingen, vastgoedbeheerders, VvE’s, gemeentelijke overheden, hotels, institutionele beleggers en handelsorganisaties.

Duurzame relatie opbouwen met onze klanten

Door de jaren heen hebben we met veel van onze klanten een duurzame relatie weten op te bouwen. Zij zijn stuk voor stuk erg tevreden met onze dienstverlening. Door een goedkope glazenwasser aan huis in Doetinchem, Zelhem of omstreken in te schakelen geniet u van diverse voordelen. De meeste voordelen heeft u al voorbij zien komen: breed inzetbaar, VCA gecertificeerd en betrouwbare dienstverlening. Een ander belangrijk voordeel willen we u niet onthouden: wij zijn flexibel in te zetten. We willen altijd met u meedenken in bepaalde situaties en vinden vaak in overleg de juiste oplossing.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van een glazenwasser?

De kosten voor het inhuren van een glazenwasser hangt af van de opdracht. Ieder project is immers weer anders. Schoonmaakbedrijf Hendriksen hanteert lage prijzen die voor ieder MKB-bedrijf te betalen zijn. Een glazenwasser inhuren hoeft in elk geval niet duur te zijn. Wilt u de kosten weten voor uw project? Vraag een vrijblijvende offerte aan via de website.

Wat vraagt een glazenwasser per raam?

Wat een glazenwasser vraagt per raam is lastig te zeggen. Wilt u dit weten voor uw opdracht, dan raden we u aan om contact met ons op te nemen en een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Hoe vind ik een goede glazenwasser?

U vindt een goede glazenwasser door verschillende glazenwassers uit uw omgeving te vergelijken op factoren die u belangrijk vindt. Deze facturen kunnen bijvoorbeeld zijn: de prijs, werkervaring, het resultaat, de apparatuur, duurzaamheid, flexibiliteit, betrouwbaarheid en gecertificeerd personeel. Schoonmaakbedrijf Hendriksen is een goede glazenwasser met 80 jaar werkervaring en een kundig team. Bovendien zijn wij betrouwbaar, flexibel en betaalbaar.

Hoe vaak komt een glazenwasser?

Hoe vaak een glazenwasser bij u langskomt, hangt af van uw eigen wensen. U kunt de glazenwasser zo vaak laten langskomen als u zelf wilt. Wij komen graag periodiek bij u langs, we maken duidelijke afspraken met u over de werkzaamheden, dagen en tijden.

Hoe vaak glazenwasser per jaar?

Gemiddeld komt een glazenwasser 2-4 keer per jaar langs bij bedrijven en VvE’s om de ramen te wassen. Uiteraard is dit geheel afhankelijk van uw wensen. Wilt u dat de glazenwasser elke maand langskomt? Dan is dat gewoon mogelijk.

Glazenwasser in Nijmegen inhuren

Kom in contact met een glazenwasser te Doetinchem!

Is uw kantoor of bedrijfspand toe aan een schoonmaakbeurt door professionals die secuur te werk gaan? Zoekt u daarom naar een goedkope glazenwasser die de glasbewassing in Doetinchem kan verzorgen? Neem dan contact met ons op en vraag om meer informatie of een vrijblijvende en scherpe offerte op maat.

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar via 0575 544 000 (vestiging schoonmaakbedrijf Zutphen) of 0570 572 270 (vestiging schoonmaakbedrijf Deventer). Of vul het online contactformulier op onze website in.

Vraag offerte aan Bel 0575 544 000

Offerte aanvragen