Glazenwasser in Lochem

Op zoek naar een glazenwasser in Lochem? Bij Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij Hendriksen bent u op de juiste plek. Wij zijn namelijk dé specialist in het reinigen van ramen van uiteenlopende gebouwen, waaronder woningen, bedrijfspanden, zorginstellingen, grote appartementencomplexen of kantoren, hotels, gemeentehuizen en nog veel meer. Uiteraard gaan onze glazenwassers altijd vakkundig te werk en zorgen ze voor een streeploos resultaat.

Wilt u onze glazenwasser in Lochem inschakelen? Dit kan voor zowel eenmalige als periodieke reiniging. Vraag aan een offerte aan (zie onderstaande knop) of neem telefonisch contact met ons op.

Vraag offerte aan Bel 0575 544 000

Glazenwasser in Apeldoorn wast een raam bij een woning

Waarom kiezen voor een glazenwasser in Apeldoorn van Schoonmaakbedrijf Hendriksen?

 • Ervaren

  Meer dan 80 jaar ervaring;

 • Breed inzetbaar

  Zeer omvangrijk dienstenpakket;

 • Persoonlijk

  Duurzame relaties hoog in het vaandel;

 • Vakkundig

  VCA gecertificeerd;

 • Betrouwbaar

  Betrouwbaar, flexibel en betaalbaar;

 • Vast team

  Hecht en kundig.

Vraag offerte aan Bel 0575 544 000

Glazenwasser Lochem: tal van mogelijkheden

Bij ons kunt u terecht voor uiteenlopende soorten en manieren glasbewassing. Denk hierbij niet alleen aan het ‘traditionele’ ladderwerk, ofwel het werken op hoogte, maar ook aan het meer moderne Tuckerpole systeem waarmee we vanaf de grond tot op grote hoogte ramen kunnen wassen. Daarnaast werken we voor ramen wassen op grote hoogte ook regelmatig met gehuurde hoogwerkers. Vaak is dit echter niet nodig: met onze Tuckerpole kunnen we namelijk ramen tot 13 meter hoogte wassen!

De voordelen van ons Tuckerpole systeem

Tegenwoordig maken we voor glasbewassing vaak gebruik van het zogenaamd Tuckerpole systeem, een telescopisch systeem van carbon of aluminium met een zachte wasborstel aan de kop. De Tuckerpole weegt slechts 6 kilo maar kan uitgeschoven worden tot maar liefst 13 meter! Zo kan onze glazenwasser in Lochem probleemloos vanaf de grond ramen op grote hoogte schoonmaken. Ook maakt het Tuckerpole systeem gebruik van gedemineraliseerd water. Alle voordelen van dit systeem op een rij:

 • Milieuvriendelijk;
 • Lang blijvend resultaat dankzij gedemineraliseerd water;
 • Vlek- en streepvrije opdroging;
 • Dé oplossing voor lastig te bereiken ramen, zoals boven de tuinbeplating en fonteinen of bij koepels en glazen overkappingen zoals serres;
 • Veilige en verantwoorde arbeidsomstandigheden;
 • Lagere kosten;
 • De kwaliteit van dit systeem is 90% bij de eerste wasbeurt en 100% bij meerdere uitvoeringen.

Hoeveel kost de glazenwasser in Lochem?

Benieuwd naar de kosten van de glazenwasser in Lochem? Hoeveel de glasbewassing precies kost kunnen wij u nu nog niet vertellen, dit hangt namelijk af van de specifieke klus en de te verrichten werkzaamheden. Vraag daarom snel en vrijblijvend een offerte aan, dan weet u snel waar u aan toe bent. Wel kunnen wij u garanderen dat wij scherpe tarieven hanteren en altijd transparant te werk gaan.

Over Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij Hendriksen

Wij zijn Schoonmaakbedrijf Hendriksen, een in 1934 in Zutphen opgericht, kleinschalig bedrijf dat gespecialiseerd is in uiteenlopende schoonmaak- en glasbewassing diensten voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Een van onze specialismen is glasbewassing, maar daarnaast kunt u ook ons inschakelen voor andere schoonmaakdiensten in Lochem en omgeving. Denk hierbij aan:

 • Dagelijks & periodiek onderhoud
 • Gevelreiniging & hogedrukreiniging
 • Verlengde werkzaamheden: kantinebeheer & klein technisch onderhoud

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van een glazenwasser?

De kosten voor het inhuren van een glazenwasser hangt af van de opdracht. Ieder project is immers weer anders. Schoonmaakbedrijf Hendriksen hanteert lage prijzen die voor ieder MKB-bedrijf te betalen zijn. Een glazenwasser inhuren hoeft in elk geval niet duur te zijn. Wilt u de kosten weten voor uw project? Vraag een vrijblijvende offerte aan via de website.

Wat vraagt een glazenwasser per raam?

Wat een glazenwasser vraagt per raam is lastig te zeggen. Wilt u dit weten voor uw opdracht, dan raden we u aan om contact met ons op te nemen en een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Hoe vind ik een goede glazenwasser?

U vindt een goede glazenwasser door verschillende glazenwassers uit uw omgeving te vergelijken op factoren die u belangrijk vindt. Deze facturen kunnen bijvoorbeeld zijn: de prijs, werkervaring, het resultaat, de apparatuur, duurzaamheid, flexibiliteit, betrouwbaarheid en gecertificeerd personeel. Schoonmaakbedrijf Hendriksen is een goede glazenwasser met 80 jaar werkervaring en een kundig team. Bovendien zijn wij betrouwbaar, flexibel en betaalbaar.

Hoe vaak komt een glazenwasser?

Hoe vaak een glazenwasser bij u langskomt, hangt af van uw eigen wensen. U kunt de glazenwasser zo vaak laten langskomen als u zelf wilt. Wij komen graag periodiek bij u langs, we maken duidelijke afspraken met u over de werkzaamheden, dagen en tijden.

Hoe vaak glazenwasser per jaar?

Gemiddeld komt een glazenwasser 2-4 keer per jaar langs bij bedrijven en VvE’s om de ramen te wassen. Uiteraard is dit geheel afhankelijk van uw wensen. Wilt u dat de glazenwasser elke maand langskomt? Dan is dat gewoon mogelijk.

Glazenwasser in Apeldoorn reinigt de ramen aan de buitenkant

Glazenwasser in Apeldoorn gezocht?

Bent u op zoek naar een glazenwasser Lochem? Kom dan met onze glazenwasserij in contact. U kunt direct een offerte aanvragen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Vul ons contactformulier in als u meer informatie wenst. Mocht u vragen voor ons hebben, mag u ons ook gerust bellen op (0575) 544 000 of stuur een e-mail naar info@schoonmaakhendriksen.nl.

Wij zijn ook werkzaam als glazenwasser in de plaatsen Zutphen, Deventer, Almelo, Doetinchem, Zwolle, Nijmegen en Arnhem.

Vraag offerte aan Bel 0575 544 000

Offerte aanvragen