Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Glazenwasser Lochem

Op zoek naar een glazenwasser in Lochem? Bij Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij Hendriksen bent u op de juiste plek. Wij zijn namelijk dé specialist in het reinigen van ramen van uiteenlopende gebouwen, waaronder woningen, bedrijfspanden, zorginstellingen, grote appartementencomplexen of kantoren, hotels, gemeentehuizen en nog veel meer. Uiteraard gaan onze glazenwassers altijd vakkundig te werk en zorgen ze voor een streeploos resultaat.

Wilt u onze glazenwasser in Lochem inschakelen? Dit kan voor zowel eenmalige als periodieke reiniging. Vraag aan een offerte aan (zie onderstaande knop) of neem telefonisch contact met ons op.

Waarom Schoonmaakbedrijf Hendriksen als glazenwasser in Lochem?

Waarom wij dé aangewezen glazenwasser in Lochem zijn? We zetten het voor u op een rijtje:

 • Ervaren: Meer dan 80 jaar ervaring in het vak
 • Breed inzetbaar: Glazenwasser met zeer omvangrijk dienstenpakket
 • Betrouwbaar: Betrouwbare, flexibele en betaalbare glazenwasser in Lochem
 • Persoonlijk: Duurzame relaties staan bij ons hoog in het vaandel
 • Vakkundig: VCA gecertificeerde glazenwassers
 • Vast team: Glazenwasser met een klein, hecht en ervaren team

Glazenwasser Lochem: tal van mogelijkheden

Bij ons kunt u terecht voor uiteenlopende soorten en manieren glasbewassing. Denk hierbij niet alleen aan het ‘traditionele’ ladderwerk, ofwel het werken op hoogte, maar ook aan het meer moderne Tuckerpole systeem waarmee we vanaf de grond tot op grote hoogte ramen kunnen wassen. Daarnaast werken we voor ramen wassen op grote hoogte ook regelmatig met gehuurde hoogwerkers. Vaak is dit echter niet nodig: met onze Tuckerpole kunnen we namelijk ramen tot 13 meter hoogte wassen!

De voordelen van ons Tuckerpole systeem

Tegenwoordig maken we voor glasbewassing vaak gebruik van het zogenaamd Tuckerpole systeem, een telescopisch systeem van carbon of aluminium met een zachte wasborstel aan de kop. De Tuckerpole weegt slechts 6 kilo maar kan uitgeschoven worden tot maar liefst 13 meter! Zo kan onze glazenwasser in Lochem probleemloos vanaf de grond ramen op grote hoogte schoonmaken. Ook maakt het Tuckerpole systeem gebruik van gedemineraliseerd water. Alle voordelen van dit systeem op een rij:

 • Milieuvriendelijk;
 • Lang blijvend resultaat dankzij gedemineraliseerd water;
 • Vlek- en streepvrije opdroging;
 • Dé oplossing voor lastig te bereiken ramen, zoals boven de tuinbeplating en fonteinen of bij koepels en glazen overkappingen zoals serres;
 • Veilige en verantwoorde arbeidsomstandigheden;
 • Lagere kosten;
 • De kwaliteit van dit systeem is 90% bij de eerste wasbeurt en 100% bij meerdere uitvoeringen.

Hoeveel kost de glazenwasser in Lochem?

Benieuwd naar de kosten van de glazenwasser in Lochem? Hoeveel de glasbewassing precies kost kunnen wij u nu nog niet vertellen, dit hangt namelijk af van de specifieke klus en de te verrichten werkzaamheden. Vraag daarom snel en vrijblijvend een offerte aan, dan weet u snel waar u aan toe bent. Wel kunnen wij u garanderen dat wij scherpe tarieven hanteren en altijd transparant te werk gaan.

Over Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij Hendriksen

Wij zijn Schoonmaakbedrijf Hendriksen, een in 1934 in Zutphen opgericht, kleinschalig bedrijf dat gespecialiseerd is in uiteenlopende schoonmaak- en glasbewassing diensten voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Een van onze specialismen is glasbewassing, maar daarnaast kunt u ook ons inschakelen voor andere schoonmaakdiensten in Lochem en omgeving. Denk hierbij aan:

 • Dagelijks & periodiek onderhoud
 • Gevelreiniging & hogedrukreiniging
 • Verlengde werkzaamheden: kantinebeheer & klein technisch onderhoud

Ook in andere steden in Gelderland en Overijssel

Overigens kunt u ons ook in andere steden in Gelderland en Overijssel inschakelen als glazenwasser. Zo zijn wij ook werkzaam als glazenwasser in Deventer, glazenwasser in Apeldoorn, glazenwasser in Arnhem, glazenwasser in Zutphen en glazenwasser in Zwolle.

Vraag direct een offerte aan

Kortom, bij ons bent u aan het juiste adres voor een glazenwasser in Lochem? Wilt u ons inschakelen? Vraag direct een offerte aan via onderstaande knop, dan weet u binnen 24 uur waar u aan toe bent. Heeft u nog een vraag? Schroom dan niet om telefonisch contact met ons op te nemen. Samen bespreken we de mogelijkheden en of en hoe we u het beste verder kunnen helpen.

Contactformulier

Offerte aanvragen