Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Glazenwasser Almelo

Bent u op zoek naar een ervaren glazenwasser in Almelo voor enkel het beste resultaat? Maak kennis met Schoonmaakbedrijf Hendriksen! Onze glazenwassers zorgen ervoor dat uw ruiten gewassen worden en er te allen tijde keurig uit zien. Een greep uit onze opdrachtgevers zijn de overheid, hotels, zorginstellingen en VvE.

Ons specialistische team van glazenwassers is zorgvuldig geselecteerd. Daarnaast worden de medewerkers regelmatig bijgeschoold, om u altijd van de beste en streeploze service te voorzien. Wilt u graag een glazenwasser in Almelo inschakelen voor uw pand? Vraag een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ervaren glazenwasser in Almelo

Waarom zou u kiezen voor de ervaren glazenwassers van Schoonmaakbedrijf Hendriksen uit Zutphen? Wij vertellen het u graag:

  • Meer dan 80 jaar ervaring in het vak: sinds 1934 actief!
  • Glazenwassers met zeer omvangrijke dienstenpakket
  • Betrouwbaar, flexibel én betaalbaar
  • Duurzame relaties met onze opdrachtgevers staan bij ons hoog in het vaandel
  • VCA gecertificeerde glazenwassers
  • Schoonmaakbedrijf met een klein hecht team

Vanaf de grond of in de hoogte

Als glazenwasser in Almelo kunnen we u van dienst zijn met een breed dienstenpakket. Veel van onze opdrachtgevers schakelen ons in voor glasbewassing op de meest bekende manier: ladderwerk. Bevindt u pand zich meer in de hoogte dan een ladder kan reiken? Dat is geen enkel probleem.

Bij Schoonmaakbedrijf Hendriksen maken we gebruik van onze eigen hoogwerkers. Voor het lappen van ramen tot 13 meter van de grond gebruikt een glazenwasser een tuckerpole. Dit is een telescopische steel doorgaans gemaakt van carbon of aluminium, die voorzien is van een zachte wasborstel. Het tuckerpolesysteem weegt in totaal 6 kilo. De voordelen van het glazenwassen met het tuckerpolesysteem is dat het goed voor het milieu is, uw ruiten langer schoon blijven en er geen zeepresidu overblijft. Het systeem wordt voornamelijk gebruikt bij moeilijk bereikbare plekken, waaronder glazen overkappingen zoals koepels en serres.

Voorkeur voor periodiek of eenmalig

Graag voeren onze medewerkers periodiek schoonmaakwerkzaamheden voor u uit zoals glasbewassing en gevelreiniging. De eerste stap van onze relatie is dat wij een (jaar)overzicht van de uit te voeren werkzaamheden verzenden. Hierin kunt u lezen wanneer de glazenwasser in Almelo welke werkzaamheden uitvoert.

Heeft u liever dat een glazenwasser in Almelo u eenmalig van dienst is? Zoals we eerder hebben verteld, beschikken wij over een breed dienstenpakket. Zo is ook eenmalige dienstverlening een van de opties waar u voor kunt kiezen.

VCA- en IPAF-certificatie

Bij Schoonmaakbedrijf Hendriksen staat kwaliteit hoog in het vaandel. Om u van de beste service te voorzien, zijn onze glazenwassers in het bezit van een VCA- en IPAF-certificatie. Deze certificaten tonen aan dat het team te allen tijde veilig werkt en erg ervaren is met het gebruik van hoogwerkers. Ook zijn onze glazenwassers up-to-date met alle recente ontwikkelingen binnen het vak en kunnen we ons met recht specialisten noemen.

Glazenwasser in Almelo en in de gehele regio

Niet alleen in Almelo zijn wij de beste keuze wanneer u een glazenwasser wilt inschakelen. Waar in de regio u zich ook bevindt, ook in Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Lochem staat een glazenwasser van Schoonmaakbedrijf Hendriksen voor u klaar.

Vraag een offerte aan!

Bent u overtuigd van de voordelen die een ervaren glazenwasser in Almelo van Schoonmaakbedrijf Hendriksen u brengt of wilt u graag extra informatie ontvangen? Vraag direct een offerte aan of neem telefonisch contact op door te bellen naar 0575 54400. Het is mogelijk om ons periodiek of eenmalig in te schakelen.

Wilt u Schoonmaakbedrijf Hendriksen inschakelen voor andere diensten dan glazenbewassing? In de steden en dorpen Almelo, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Doetinchem en Lochem staat ons team voor u klaar!

Contactformulier

Offerte aanvragen