Glazenwasser in Almelo

Bent u op zoek naar een ervaren glazenwasser in Almelo voor enkel het beste resultaat? Maak kennis met Schoonmaakbedrijf Hendriksen! Onze glazenwassers zorgen ervoor dat uw ruiten gewassen worden en er te allen tijde keurig uit zien. Een greep uit onze opdrachtgevers zijn de overheid, hotels, zorginstellingen en VvE.

Ons specialistische team van glazenwassers is zorgvuldig geselecteerd. Daarnaast worden de medewerkers regelmatig bijgeschoold, om u altijd van de beste en streeploze service te voorzien. Wilt u graag een glazenwasser in Almelo inschakelen voor uw pand? Vraag een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Vraag offerte aan Bel 0575 544 000

Glazenwasser in Apeldoorn wast een raam bij een woning

Waarom kiezen voor een glazenwasser in Apeldoorn van Schoonmaakbedrijf Hendriksen?

 • Ervaren

  Meer dan 80 jaar ervaring;

 • Breed inzetbaar

  Zeer omvangrijk dienstenpakket;

 • Persoonlijk

  Duurzame relaties hoog in het vaandel;

 • Vakkundig

  VCA gecertificeerd;

 • Betrouwbaar

  Betrouwbaar, flexibel en betaalbaar;

 • Vast team

  Hecht en kundig.

Vraag offerte aan Bel 0575 544 000

Vanaf de grond of in de hoogte

Als glazenwasser in Almelo kunnen we u van dienst zijn met een breed dienstenpakket. Veel van onze opdrachtgevers schakelen ons in voor glasbewassing op de meest bekende manier: ladderwerk. Bevindt u pand zich meer in de hoogte dan een ladder kan reiken? Dat is geen enkel probleem.

Bij Schoonmaakbedrijf Hendriksen maken we gebruik van onze eigen hoogwerkers. Voor het lappen van ramen tot 13 meter van de grond gebruikt een glazenwasser een tuckerpole. Dit is een telescopische steel doorgaans gemaakt van carbon of aluminium, die voorzien is van een zachte wasborstel. Het tuckerpolesysteem weegt in totaal 6 kilo. De voordelen van het glazenwassen met het tuckerpolesysteem is dat het goed voor het milieu is, uw ruiten langer schoon blijven en er geen zeepresidu overblijft. Het systeem wordt voornamelijk gebruikt bij moeilijk bereikbare plekken, waaronder glazen overkappingen zoals koepels en serres.

Voorkeur voor periodiek of eenmalig

Graag voeren onze medewerkers periodiek schoonmaakwerkzaamheden voor u uit zoals glasbewassing en gevelreiniging. De eerste stap van onze relatie is dat wij een (jaar)overzicht van de uit te voeren werkzaamheden verzenden. Hierin kunt u lezen wanneer de glazenwasser in Almelo welke werkzaamheden uitvoert.

Heeft u liever dat een glazenwasser in Almelo u eenmalig van dienst is? Zoals we eerder hebben verteld, beschikken wij over een breed dienstenpakket. Zo is ook eenmalige dienstverlening een van de opties waar u voor kunt kiezen.

VCA- en IPAF-certificatie

Bij Schoonmaakbedrijf Hendriksen staat kwaliteit hoog in het vaandel. Om u van de beste service te voorzien, zijn onze glazenwassers in het bezit van een VCA- en IPAF-certificatie. Deze certificaten tonen aan dat het team te allen tijde veilig werkt en erg ervaren is met het gebruik van hoogwerkers. Ook zijn onze glazenwassers up-to-date met alle recente ontwikkelingen binnen het vak en kunnen we ons met recht specialisten noemen.

Glazenwasser in Almelo en in de gehele regio

Niet alleen in Almelo zijn wij de beste keuze wanneer u een glazenwasser wilt inschakelen. Waar in de regio u zich ook bevindt, ook in DeventerApeldoornArnhemNijmegen en Lochem staat een glazenwasser van Schoonmaakbedrijf Hendriksen voor u klaar.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van een glazenwasser?

De kosten voor het inhuren van een glazenwasser hangt af van de opdracht. Ieder project is immers weer anders. Schoonmaakbedrijf Hendriksen hanteert lage prijzen die voor ieder MKB-bedrijf te betalen zijn. Een glazenwasser inhuren hoeft in elk geval niet duur te zijn. Wilt u de kosten weten voor uw project? Vraag een vrijblijvende offerte aan via de website.

Wat vraagt een glazenwasser per raam?

Wat een glazenwasser vraagt per raam is lastig te zeggen. Wilt u dit weten voor uw opdracht, dan raden we u aan om contact met ons op te nemen en een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Hoe vind ik een goede glazenwasser?

U vindt een goede glazenwasser door verschillende glazenwassers uit uw omgeving te vergelijken op factoren die u belangrijk vindt. Deze facturen kunnen bijvoorbeeld zijn: de prijs, werkervaring, het resultaat, de apparatuur, duurzaamheid, flexibiliteit, betrouwbaarheid en gecertificeerd personeel. Schoonmaakbedrijf Hendriksen is een goede glazenwasser met 80 jaar werkervaring en een kundig team. Bovendien zijn wij betrouwbaar, flexibel en betaalbaar.

Hoe vaak komt een glazenwasser?

Hoe vaak een glazenwasser bij u langskomt, hangt af van uw eigen wensen. U kunt de glazenwasser zo vaak laten langskomen als u zelf wilt. Wij komen graag periodiek bij u langs, we maken duidelijke afspraken met u over de werkzaamheden, dagen en tijden.

Hoe vaak glazenwasser per jaar?

Gemiddeld komt een glazenwasser 2-4 keer per jaar langs bij bedrijven en VvE’s om de ramen te wassen. Uiteraard is dit geheel afhankelijk van uw wensen. Wilt u dat de glazenwasser elke maand langskomt? Dan is dat gewoon mogelijk.

Glazenwasser in Apeldoorn reinigt de ramen aan de buitenkant

Vraag een offerte aan!

Bent u overtuigd van de voordelen die een ervaren glazenwasser in Almelo van Schoonmaakbedrijf Hendriksen u brengt of wilt u graag extra informatie ontvangen? Vraag direct een offerte aan of neem telefonisch contact op door te bellen naar 0575 54400. Het is mogelijk om ons periodiek of eenmalig in te schakelen.

Wilt u Schoonmaakbedrijf Hendriksen inschakelen voor andere diensten dan glazenbewassing? In de steden en dorpen Almelo, DeventerApeldoornArnhemNijmegenDoetinchem en Lochem staat ons team voor u klaar!

Vraag offerte aan Bel 0575 544 000

Offerte aanvragen