Schoonmaakbedrijf Apeldoorn

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Apeldoorn voor uw schoonmaakwerk? Dan zit u goed bij Schoonmaakbedrijf Hendriksen. Wij zijn al meer dan 80 jaar specialist in het schoonmaken en hebben een omvangrijk dienstenpakket. Tevens werken wij aan duurzame relaties. Ons team is daarom ook hecht en kundig.

Het is voor ons belangrijk om een goede en duurzame relatie te onderhouden met u als onze opdrachtgever. U krijgt ook altijd dezelfde schoonmaker uit ons team zodat u altijd een vertrouwd gezicht ziet. De werkzaamheden worden altijd professioneel en duurzaam uitgevoerd.

Vraag offerte aan

Glazenwasser in Nijmegen inhuren

Waarom steeds meer mensen voor Schoonmaakbedrijf Hendriksen kiezen

 • Ervaren

  Meer dan 80 jaar ervaring;

 • Breed inzetbaar

  Zeer omvangrijk dienstenpakket;

 • Persoonlijk

  Duurzame relaties hoog in het vaandel;

 • Vakkundig

  VCA gecertificeerd;

 • Betrouwbaar

  Betrouwbaar, flexibel en betaalbaar;

 • Vast team

  Hecht en kundig.

Onze diverse diensten

Wij hebben zeer veel diensten in de schoonmaakbranche in de aanbieding. Wij bieden meer diensten dan andere schoonmaakbedrijven bieden. Naast glazenwassen bent u bij ons aan het juiste adres voor gevelreiniging, schoonmaakonderhoud voor kantoren, trappenhuizen en nog veel meer zaken. Ook kunt u bij ons terecht voor kantinebeheer, tuin- en klein technisch onderhoud.

Schoonmaakbedrijf in Nijmegen

Dagelijkse en periodieke schoonmaak

Een van onze specialiteiten is de dagelijkse of periodieke schoonmaak van kantoren, scholen, trappenhuizen en ander soort gebouwen. Voor deze werkzaamheden gaan wij altijd met u in overleg om inzichtelijk te krijgen hoe we zo optimaal en efficiënt mogelijk kunnen schoonmaken. Op basis hiervan stellen wij een schoonmaakprogramma op. Op deze manier is het voor u helder waar, welke en wanneer de schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd worden.

Naast dagelijkse en periodieke schoonmaak kunt u ons ook inschakelen voor eenmalige opdrachten. Dit is bijvoorbeeld bouwschoonmaak en calamiteitenreiniging. Ook deze werkzaamheden worden vakkundig uitgevoerd.

Vloeronderhoud

Een van onze diensten die wij aanbieden is vloeronderhoud. Een schone vloer is van belang als u een goede indruk wilt achterlaten op zowel bezoekers als eigen gebruikers. Wij kunnen diverse specialistische vloerbehandelingen uitvoeren zodat uw vloer er binnen de kortste keren weer netjes en verzorgd uit ziet.

Glas bewassing

Wij hebben het vak van glasbewassing ons ook eigen gemaakt. Veel klanten in ons bestand hebben glasbewassingklussen die het normale ladderwerk vragen maar wij kunnen ook overweg met tuckerpoles. Hiermee kunnen wij uw ramen op een hoogte tot 13 meter bewassen. Het grote voordeel hiervan is dat dit systeem milieuvriendelijk is en de ramen langer schoon blijven doordat er geen strepen of zeepresten achterblijven.

“Wij voeren de werkzaamheden op een vakkundige en duurzame manier uit”

Sinds 1934 uw schoonmaakpartner

Schoonmaakbedrijf Hendriksen is in 1934 opgericht. Sindsdien zijn wij ons alleen maar meer aan het ontwikkelen geweest om u de best mogelijke service te bieden. De afgelopen jaren hebben wij ons dienstenpakket ook uitgebreid zodat wij u op diverse fronten van dienst kunnen zijn. Naast de normale schoonmaakwerkzaamheden kunt u nu ook bij ons terecht voor glasbewassing, gevelreiniging en hogedrukreiniging en andere diverse technische of facilitaire klussen.

Ervaren glazenwasser in regio Nijmegen

Vraag direct een offerte aan

Wilt u ons als schoonmaakbedrijf in Apeldoorn inschakelen voor uw schoonmaakopdracht of wilt u gebruik maken van onze andere diensten? Neem dan direct contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar. U kunt zeer eenvoudig een offerte aanvragen door te bellen naar 0575 544 000 of stuur een e-mail naar info@schoonmaakhendriksen.nl.
Vraag offerte aan

Offerte aanvragen