Schoonmaakbedrijf nodig voor uw vloerreiniging in Doetinchem?

Is het tapijt op uw kantoor dringend toe aan een grote schoonmaakbeurt en bent u op zoek naar een excellent schoonmaakbedrijf voor uw vloerreiniging in Doetinchem? Kies dan voor het betrouwbare en gespecialiseerde team van Schoonmaakbedrijf Hendriksen uit Zutphen!

Wij gaan zorgvuldig en grondig te werk bij de tapijtreiniging van uw kantoor in Doetinchem en kunnen ook ingezet worden voor veel andere schoonmaakdiensten. Hierbij houden we rekening met de specifieke wensen van u als klant en gaan altijd voor de beste oplossing op maat!

Offerte aanvragen Bel 0575 544 000

Jarenlange ervaring in vloerreiniging in Doetinchem

De heer B. Hendriksen richtte in 1934 Schoonmaakbedrijf Hendriksen op en was daarmee een pionier in de schoonmaakbranche. Zijn bedrijf behoorde tot één van de eerste professionele schoonmaakbedrijven in Nederland en hij heeft verschillende opdrachtgevers in diverse steden waar hij al jaren voor werkt en diverse schoonmaakdiensten, zoals vloerreiniging in Doetinchem voor uitvoert. Met zijn toegewijde en duurzame aanpak heeft hij onze naam groot weten te maken.

Zo kan Hendriksen vandaag de dag niet alleen uw kantoor schoonmaken in Doetinchem, maar zijn wij ook werkzaam in de omgeving van Zutphen, Lochem, Deventer, Arnhem en Apeldoorn.

Duurzame relaties staan bij ons voorop. Niet alleen met klanten maar ook zeker met het eigen personeel. Medewerkers worden zorgvuldig geselecteerd, worden constant getraind en bijgeschoold met nieuwe technieken en ontwikkelingen voor vloerreiniging in Doetinchem en meer. Daarbij worden zij goed beloond voor hun harde en secure werk. Hierdoor zijn wij als team erg hecht en voeren wij vakkundig onze werkzaamheden uit. Met onze aanpak kan er een duurzame, goede relatie worden aangegaan met opdrachtgevers.

Die opdrachtgevers bestaan uit een brede doelgroep van diverse organisaties. Zo werken wij onder andere voor:

 • MKB Bedrijven;
 • Vastgoedbeheerders;
 • Zorginstellingen;
 • Onderwijsinstellingen;
 • Verenigingen van Eigenaren (VVE’s);
 • Hotels;
 • Handelsorganisaties;
 • Institutionele beleggers;
 • Gemeentelijke overheden.

De schoonmaakbranche heeft de afgelopen decennia veel veranderingen doorgemaakt. Zo zijn er in de loop der jaren steeds strengere veiligheidseisen opgesteld waar dienstverleners aan moeten voldoen. Ons schoonmaakbedrijf voldoet aan alle eisen, heeft een VCA certificering (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) en kan op een veilige en vertrouwde manier (schoonmaak)werkzaamheden uitvoeren in en rondom uw pand.

De unieke service van Schoonmaakbedrijf Hendriksen

Wij kunnen uw vloer schoonmaken in Doetinchem. Daarnaast worden wij ook veelvuldig ingezet voor voor glasbewassing, gevelreiniging, schoonmaakonderhoud, vloeronderhoud en reguliere schoonmaak. Maar Schoonmaakbedrijf Hendriksen is zeker geen standaard schoonmaakbedrijf.

De service die wij u bieden, zoals bij uw vloer schoonmaken in Doetinchem, gaat verder dan traditioneel schoonmaken alleen. Wij hebben ook een aantal diensten in het pakket die gerelateerd zijn aan schoonmaken, maar die lang niet bij ieder schoonmaakbedrijf te vinden zijn, zoals: kantinebeheer, tuinonderhoud en kleintechnisch onderhoud.

Heeft u een jonge organisatie en bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat periodiek reguliere schoonmaaktaken kan verrichten voor uw kantoor of trappenhuis? Zo kunt u ons inhuren voor tapijtreiniging voor uw kantoor in Doetinchem, maar kunnen wij ook uw gehele kantoor schoonmaken in Doetinchem of op andere locaties.

Met onze vakkundige medewerkers en onze gespecialiseerde apparatuur maken wij verschillende ruimtes grondig schoon, waarbij uw medewerkers niet tot nauwelijks merken dat wij aan het werk zijn.

Daarnaast zijn wij als schoonmaakbedrijf ook gespecialiseerd in het uitvoeren van eenmalige opdrachten voor organisaties. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan bouwschoonmaak, calamiteitenreiniging e.d. Waar u ons ook voor inhuurt, wij gaan altijd voor de beste kwaliteit op maat:

 • Binnen 24 uur antwoord op uw offerte aanvraag;
 • Al meer dan 75 jaar ervaring in de schoonmaakbranche;
 • Uitstekende referenties en jarenlange dienstverlening bij tevreden klanten;
 • Uitsluitend schoonmaakprofessionals in dienst;
 • VCA Certificering.

Ook gebruik maken van onze schoonmaakdiensten?

Is uw kantoor, school of trappenhuis toe aan een schoonmaakbeurt door een team van professionals die secuur te werk gaan? Bijvoorbeeld met een vloerreiniging in Doetinchem? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan!

Offerte aanvragen Bel 0575 544 000

Offerte aanvragen