Glazenwasser in Zwolle

Een glazenwasser in Zwolle gezocht die periodiek langskomt om de ramen van uw bedrijfspand schoon te maken? Die heeft u dan gevonden in Schoonmaakbedrijf Hendriksen. Wij zijn een glazenwasserij en schoonmaakbedrijf ineen met onder andere Zwolle als werkgebied. Door een glazenwasser in Zwolle periodiek in te huren weet u zeker dat de ruiten van uw bedrijfspand altijd representatief eruitzien. Wij verzorgen graag de glasbewassing in Zwolle en omstreken.

Vraag offerte aan Bel 0575 544 000

Uw glazenwasser in Zwolle Stadshagen en verder

Onze glazenwassers rijden heel Zwolle door, van Stadshagen via Holtenbroek naar Aa-landen en van Assendorp naar De Marslanden. Bent u de eigenaar van een (of meerdere) bedrijfspand(en) en heeft u voor de lange termijn een professionele glazenwasser in Zwolle Stadshagen nodig? Ga dan een duurzame samenwerking aan met Glazenwasserij Hendriksen.

Benieuwd naar de tarieven? Als u een offerte aanvraagt, komt u er meteen achter wat de prijzen zijn voor een glazenwasser in Zwolle. Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wenst.

Glazenwasser in Nijmegen inhuren

Waarom steeds meer mensen voor Schoonmaakbedrijf Hendriksen kiezen

 • Ervaren

  Meer dan 80 jaar ervaring;

 • Breed inzetbaar

  Zeer omvangrijk dienstenpakket;

 • Persoonlijk

  Duurzame relaties hoog in het vaandel;

 • Vakkundig

  VCA gecertificeerd;

 • Betrouwbaar

  Betrouwbaar, flexibel en betaalbaar;

 • Vast team

  Hecht en kundig.

Vraag offerte aan Bel 0575 544 000

Duurzame relaties met MKB bedrijven

Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk bedrijven uit het MKB. Vaak huren deze bedrijven ons in voor periodieke glasbewassing in Zwolle en omstreken. Dit houdt in dat onze glazenwassers een keer in de zoveel tijd op vaste tijden langskomen om de ramen in en buiten het pand grondig te reinigen. Wij maken met de opdrachtgever afspraken over de hoeveelheid werkzaamheden, datums en tijden. Hiervan maken we een overzicht die u te allen tijde online kunt inzien.

Dat wij het liefst periodiek schoonmaakwerk verrichten betekent ook dat wij een duurzame relatie willen opbouwen met onze klanten. Dit lukt al vrij goed: vele bedrijven maken met volle tevredenheid gebruik van onze dienstverlening.

Naast bedrijven richten we ons ook op andere doelgroepen, bijvoorbeeld: zorginstellingen, vastgoedbeheerders, Verenigingen van Eigenaren (VvE’s), gemeenten, hotels, handelsorganisaties, institutionele beleggers en particulieren.

Glazenwasser in Zwolle
Goedkope glazenwasser in Nijmegen

Glasbewassing in Zwolle met het Tuckerpole systeem

Voor de glasbewassing op grote hoogte in Zwolle gebruiken we het Tuckerpole systeem. Dit is een uitschuifbare steel met aan de kop een zachte wasborstel. Hiermee kunnen de glazenwassers de glazen ruiten bereiken die vanaf de grond op 13 meter hoogte bevinden. Verder zetten we ook nog steeds vertrouwde gereedschappen in als een ladder (en emmer) en bij hoge gebouwen een hoogwerker.

Andere voordelen van het tuckerpole systeem zijn:

 • Goed voor het milieu.
 • Minder snel herbevuiling en langer schoon. Geen achterblijvend residu zoals bij zeepresten. En omdat in demi water geen metaaldeeltjes zitten, wordt het risico van statische oplading gereduceerd.
 • Vlek- en streepvrije opdroging.
 • Optimale bereikbaarheid boven de tuinbeplating en fonteinen, en bij koepels en glazen overkappingen als serres.
 • Veilige en verantwoorde arbeidsomstandigheden.
 • Geen extra investering voor ladders en paden voor hoogwerkers.
 • De kwaliteit van dit systeem is 90% bij de eerste wasbeurt en 100% bij meerdere uitvoeringen.

De kosten voor het inschakelen van een glazenwasser in Zwolle

Glazenwasserij en schoonmaakbedrijf Hendriksen hanteert betaalbare prijzen voor zijn schoonmaakdiensten. Hoeveel de kosten precies zullen zijn voor nieuwe klanten is lastig te voorspellen omdat ieder project immers anders is. Om toch te weten te komen wat de kosten zijn voor uw bedrijf als u ons inschakelt als glazenwasser in Zwolle dient u een offerte aan te vragen.

Betrouwbare glazenwasserij met een groot werkgebied

Wij bieden onze glasbewassingsdiensten niet alleen aan MKB bedrijven uit Zwolle aan. De glazenwasserij kent een groot werkgebied dat zich uitstrekt over de driehoek Deventer, Apeldoorn en Zutphen. Maar ook in de omliggende steden als Nijmegen en Arnhem komen onze glazenwassers graag op bezoek en lappen de ramen weer blinkend schoon.

Huur onze glazenwasser te Zwolle in

Vertrouwt u net als vele andere bedrijven ook op onze dienstverlening? Ga dan voor langere tijd een relatie aan met Schoonmaakbedrijf Hendriksen. U kunt direct een offerte aanvragen. Of ons eerst even bellen voor meer informatie of het contactformulier invullen als u vragen heeft. Wij zijn graag uw glazenwasser in Zwolle Stadshagen!

Vraag offerte aan Bel 0575 544 000

Offerte aanvragen